Дими всъщност е прав. Хайде ако идваш от Бургас или от Варна, където в последно време транспорта се уреди много добре със сигурност ще се възмутиш, но тук в София е абсолютен хаос. Проблема не е в човека, че драска, а в системата като цяло, защото не се използват всички възможности, за да се предотврати това. Откога във всички по-големи български градове има кондуктори, а тук няма нищо, не само това, но когато аз съм задавал тук въпрос защо не се поставят кондуктори и тук няколко човека веднага ми опонираха, а е очевидно, че това би било правилното решение. И сега ще каже някой ама как кондукторът ще възспре някой, който иска да драска на най-задната седалка. Ами да, кондукторът не може да направи това, но когато се въведе като масова практика в превозните средства в София да има постоянен контрол ще се създаде усещане за ред и много евентуални драскачи ще се замислят не само за драскането, а дали въобще искат да се качат. Видяло се е че без тояга нищо не се получава и затова сме стигнали на това равнище или както ми е казвал Дими когато притиснат българина до стената дупе дава ама като го оставиш на свобода дупе иска.