Author Topic: Изграждането на отсечка Младост1-Цариградско шосе  (Read 409024 times)

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Конкретно за МИЦ, нали всичко се изгражда в момента, а целият район се благоустроява!?
« Last Edit: 16.03.2010, 10:51:09 by difian »

Offline suavcho

• Приятел на ГТ
    • View Profile
Конкретно за МИЦ, нали всичко се изгражда в момента, а целият район се благоустроява!?

МИЦ и магазин Метро-1 ги има не от вчера. Строят метростанция, а подлезът на "спирката" на автобусите продължава да ухае на приятна пикоч и единственото осветление е от офисите, което трудно ще освети цял подлез.

Offline NiGhtPiSH

• Защо пиша толкова много?
  • Sofia Hardcore
    • View Profile
Слави, не забравяй, че при строежа на станцията ще има облагородяване и на подлеза.
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."

Offline blagun

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Строят метростанция, а подлезът на "спирката" на автобусите продължава да ухае на приятна пикоч и единственото осветление е от офисите, което трудно ще освети цял подлез.
Състоянието на подлеза е от това, че се използва от дъжд на вятър и е на края на географията. След като там стане място за връзка с крайградските автобуси, голям автомобилен паркинг, запустялостта ще е минало свършено.

Offline suavcho

• Приятел на ГТ
    • View Profile
Да, разбрах. А дотогава - с лични автомобили. А който няма - с такси. Нали София няма проблем със задръстванията, защо не. Пък и колко да има замърсяване, на кого му дреме, нали е на края на географията, нищо, че територията на София, ако не се лъжа, се простира и до кв. Горубляне, ако не и малко по-"нагоре" (да се изразя неформално) по Самоковско шосе.

А подлезът се ползва от дъжд на вятър, защото някои не са достатъчно откачени, че да влязат в него вечер, а биха изчакали А114 да ги закара на страната на шосето при МИЦ - без излишна ароматерапия и без рискове за живота.

Отново съжалявам за предизвикания оффтопик.

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
Тази вечер бяха излели пода на готовия тунел до Била

Колко навътре стига обаче не знам  :(

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Нататък през полето си е изцяло по открития метод нали?! Тук заради сградата май само изляха таван и страни.

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
навсякъде е по един и същ начин, мисля, че миланския способ беше

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
А по цялото трасе ли се работи?

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Да, по 90% от трасето работят

Offline aliaska

• Маниак
    • View Profile
    • Email
яд ме е че няма да пуснат станциите по-скоро,а ще чакат първо паркинга да стане и чак 2012 да ги пуснат....като им гледам темпото на работа според мен и догодина ще са готови... :bb:

Offline Stahlgewitter

• Наистина съм луд
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Едва ли ще пропуснат шанса,ако станат готови предсрочно да ги пуснат.Най малкото това е добър PR.

Offline aliaska

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Едва ли ще пропуснат шанса,ако станат готови предсрочно да ги пуснат.Най малкото това е добър PR.
Според мен паркинга ще ги забави.Не знам дали е възможно да се изгради метростанцията и пусне в експлоатация,като в последствие се довършва паркинга или трябва всичко да се пусне на куп?

Offline boleroto

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Не е задължително - все пак ако конструкцията на перонната зала и вестибюлите са готови...

Offline carrie

• Напредващ
    • View Profile
Страшно силно стискам палци да пуснат тази станция когато стане готова. И аз скоро минавах от там и ми се видя голям напредъка. Много хора от Младост ще се възползват и обратното - за тези които отиваме към Бизнес парка ще много по-лесно. Половината път от пътуването със 113 ще се спести, точно най-неприятната част с излизането и минаването по Малинов.

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
В момента копаят с 6 багера, самосвалите са над 11, отделно от това шлицодълбачките са 2, крановете също са 2, имаме и 1 булдозер + 3-4 челни товарачи  :rolleyes:

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
В момента копаят с 6 багера, самосвалите са над 11, отделно от това шлицодълбачките са 2, крановете също са 2, имаме и 1 булдозер + 3-4 челни товарачи  :rolleyes:
Сложи си web камерата на прозореца, та да гледаме и ние в реално време!  :P :D

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Какво общо има паркингът с пускането на отсечката? Има ли въобще нещо общо?

Това ме подсеща, че паркинтъг при стадиона май съвсем го забравихме.

Offline donkeyhot

• Приятел на ГТ
    • View Profile
Паркингът на Цариградско е от огромно значение за станцията, защото нали идеята беше хората, които идват от провинцията с коли, да си ги оставят на паркинга и да се качват на метрото. Без този паркинг станцията ще бъде доста слабо използвана.

Offline Dikovec

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
Пак повтарям, че в района на 7-ми км работят хиляди.... не подценявайте тази станция.