Author Topic: Изграждането на отсечка Младост1-Цариградско шосе  (Read 409059 times)

Offline Kraxx

• Маниак
    • View Profile
Първи снимки на подлеза откъм Метро :)
To those who don't believe no explanation is possible, to those who do believe no explanation is necessary

Offline Tergo

• Наистина съм луд
    • View Profile
Какъв простор: цели двама човека могат едновременно да влязат. :/
Това трябва да е входа за паркинга, защото за вход на метрото явно не става.
Трети метродиаметър - подземен, с параметри на кл. метро !   Не на фалшивия "полуметротрамвай" !
                                                     Не на LRT : системата - убиец  !

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
Те всички от новия участък са с подобна ширина... дано няма инциденти някой ден :help:

Offline Kraxx

• Маниак
    • View Profile
Това е южния вход към метрото, от който ще се влиза и в паркинга
To those who don't believe no explanation is possible, to those who do believe no explanation is necessary

Offline Kraxx

• Маниак
    • View Profile
Днес ще изливат западното стълбище на южния вход, а източното е подготвено за изграждане на кофраж

Offline Kraxx

• Маниак
    • View Profile
Оборудване (ескалатори) докарано вчера на Цариградско шосе. Вече изляха едното стълбище и правят подготовки за второто

Offline putnik

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Вчера минавах с кола, входовете са почти оформени.

Offline Kraxx

• Маниак
    • View Profile
Сутринта видях, че вече са слижили каменна облицовка на изхода от паркинга пред Метро.

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
В другия форум пак са се разпсували, защо трасето не минава още от тази есен през моята маза, сега пак ще трябва да влача джибрито и зарзавата с колата, а не с метрото... Аз ви предлагам малко по-различно удоволствие, ето ви да псувате поредната станция, която вече ще знаем как изглежда. Според мен е яко харабия, но пък естетите сте вие, дето квалифицирате много подземни нива като "европейски проект" и просперитет и високо развитие превръщането на красивата ни страна в асфалтова постиня. Но както и дае, сега ми остава да отстрелям замо Кръста, Кубрат и Ломско шосе със започната архитектура!  :P  :fan:

Та започвам с това, което е отгоре и подземните паркинги. Чистят е ниво -1, кочината е на -2.
« Last Edit: 10.11.2011, 18:48:51 by difian »

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Разместих малко реда на снимките, за да спомена тук, че с тази облицовка, а и зеленото вътре, станцията наистина напомня Западен парк.
« Last Edit: 10.11.2011, 20:35:49 by difian »

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
 :dance:

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Поздрав за фетишистите на тема "фуги". Иначе при стълбищата и ескалаторите станцията си е тесничка по нашите разбирания, на останалите места е ОК. Вече може да се каже, че съм пипал захранващата трета релса с голи ръце!  :rolleyes:

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Сложих по-кривата снимка на ескалаторите, за да ми кажете, дали само аз си мисля, че единият е по-широк от другия.

И обичаят вграждане на сянката на човек в градежа, за да е здрав той...  :P

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Краят/началото на линията и гледката, която се разкрива, излизайки от подлеза...
« Last Edit: 10.11.2011, 20:35:17 by difian »

Offline JloKyM

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • http://skyscrapercity.com
Не съм доволен от видяното. Не ми харесва тази станция. :(
« Last Edit: 10.11.2011, 20:32:35 by difian »

Offline ivan krastev

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
Винаги съм се чудел как ли би изглеждала Западен парк с колони и странични перони - е сега вече разбрах  :crazy:
Много ми харесва, че едно стълбище на единият перон е в едната посока, а другото на другият в различна :) Интересно ми е обаче самият подлез как го мислят и дали ще има свободно прекачване от единият на другият перон :?
Иначе няма как да не отбележа стандартното "Браво, много хубави снимки! Благодаря!"  :D

Offline viktorlc

• Нямам спирка
  • www.bgtransport.org
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Сдружение "Градски транспорт и инфраструктура"
    • Email
Тази станция е страшно соц и прилича на един от кенефите в Ректората на СУ. Там плочките са също така бозаво-зелени, а тавана е абсолютно същия - със същите ламели в същия отново бозав цвят. Аз не знам някой да хареса тая станция...
Май е време да се регистрирам в другия форум...  :D :laugh: :police:
храна за мозък - http://www.banitza.net/

Offline ivan krastev

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
Аз не знам някой да хареса тая станция...
За сега аз я харесвам ;)
Винаги са ми били забавни такива коментари .... Ами все пак това е метро и неговата функция е чисто транспортна и това не е музей, че да има някакви произведения на изкуството.
Дори и Москва, която се стремеше към "подземните дворци" вече залага на по-функционални станции отколкото на някакви разкошотии :)

Offline viktorlc

• Нямам спирка
  • www.bgtransport.org
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Сдружение "Градски транспорт и инфраструктура"
    • Email
Аз не искам да е музей, ама с тея ламели отгоре направо избиха рибата... Дано с осветлението разчупят визията. Разликата с предната станция в Младост 1А е огромна!
храна за мозък - http://www.banitza.net/

Offline popov.dinko

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
   Какво пък, харесва не харесва, ще свикнем с времето. Все пак станцията не е лоша-има интересни решения с хънтъра и други елементи. Дано осветлението придаде добър завършек...