Аз не мога да скрия еуфорията си поради 2 причини:
1. Много се радвам, че колегите от форума успяха да направят такъв хубав и подробен репортаж. Представям си в това студено време какво им е било да обикалят в подземията, а ние сега седим на топличко и гледаме на готово
Простотията, която винаги следва след подобни репортажи е Боже, тук плочката е накривена, тия колони от къде са, това е банята и кинефа на мола, тая станция защо се казва така и т.н. - в другият форум веднага се започнаха злободневните теми. Та малко и аз лирически се отклоних .... Браво за положеният труд наистина
2. Много ме радва и напредъка по самите станции - аз да си призная имах едни очаквания, но то какво излезе
Надежденският участък опредлено ми харесва от това което се вижда по снимките - т.е. МС Надежда. Тези странни яйца малко не ми се връзват, но .... Станцията определено ще е доста стилна и интересна.
По МС Ломско шосе ще има доста работа, но със затоплянето на времето тя ще се довърши бързо.
Похвално е, че по МС Бели Дунав започват оформлението и много ми харесва, че станцията ще е само с ескалатори и няма да има стълбища
Първоначално бях много зле настроен спрямо нея, но след последните рендери някак си ми се понрави
За МС Хан Кубрат ще почакам колегата да качи снимки и тогава ще коментирам.
Като цяло от това което виждам мога да кажа, че ми харесва ......