Аз живея там и аз всеки ден следващите 4 години ще съм принуден да търпя общинската некадърност. Въобще не ме интересува къде ще си слагат хората от Милин Камък колите, при положение, че неможещите да навлязат в улицата в момента предизвикват огромно задръстване на светофара със Свети наум, а това веднага се отразява и нататък по веригата. Освен това както можаха да забранят паркирането от двете страни на СОлунска и съседните, като затвориха Витошка, така могат да го направят и тук. Да не говорим, че винаги може забраната да е примерно от 8:00 до 20:00 , а след това да си паркират нормално. Също така 90% от къщите и блоковете по Милин камък имат гаражи, просто собствениците ги мързи да си ги вкарват в тях. Освен това ни най малко не ми пука за 200-те човека на Милин Камък, при положение, че това би отпушило до извесна степен трафик, който затруднява няколко десетки хиляди. Вчера в 19:30 имаше задръстване от надлеза на Цариградско и Яворов, през Кулата, до Семинарията и чак до Черни връх и то бавно задръстване-ПЛЪТНО, кола до кола. В 19:20 пък задръстването беше от Хемус до Семинарията нагоре.
Никой няма право да ми се оправдава, че това било положението и по-добре не може да бъде. Ако трябва ще забранят паркирането на всички улици в Лозенец, каквото искат да правят, но ситуацията в момента НЕ Е нормална и съм убеден, че не е направено всичко възможно, за да се намалят неудобствата.
LG_:Частта от мнението неотговарящо на т.3 от правилата е премахнато