Author Topic: Изграждането на участък НДК-"Кръста"  (Read 334578 times)

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Вчера предиобед бетонираха стрелката пред Мола, откъм НДК завоите да изнесат коловоза вдясно също е готов за бетониране и трябва и там да сложат стрелката.

Offline niko

• Напредващ
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Супер, почнаха да копаят(изкефих се, катого прочетох)пръстта е жълтаникава (пясък може би) ?, релсите на трамвая са почти готови,Много се радвам :fan: :D . Мерси, за постоянния снимков хубав ъпдейт.
« Last Edit: 28.06.2009, 02:21:13 by niko »

Offline nico

• Писател
  • **
    • Yahoo Instant Messenger - nicko_va
    • View Profile
 :blush2: пясък е, само дето вадят и други интересни неща от типа на един ръждясал стълб за осветление (?!)
колкото до трамвая, те пред CCS отдавна привършиха... остана им малко, до 1 юли трябва да са готови

Offline Vladislav

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
Nico, стълбът още ли стои там, интересно ми е да го видя?

Offline Vladislav

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
Снощи минах край хотел Хемус и за първи път успях да видя (и да снимам) началото на тунела в посока към Кръста. Enjoy:

Offline Tergo

• Наистина съм луд
    • View Profile
Браво! Много добър ракурс! :fan:
Какво ли щяхме да правим без вас - кореспондентите (и от двата форума), които ни осведомявате постоянно със снимков материал?  :goof:
Предполагам не си имал възможност да изкопчиш информацийка колко метра вече са прокопали... :D
(Не съм нахален, само  ме гложди любопитството. :blush2: )
Трети метродиаметър - подземен, с параметри на кл. метро !   Не на фалшивия "полуметротрамвай" !
                                                     Не на LRT : системата - убиец  !

Offline mediar

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Mediar's Site
Този тунел от кога е ( построен )?

Offline Tergo

• Наистина съм луд
    • View Profile
Нетърпеливец :D
Още не е построен. Това е продължението след станцията при Музея Земята и хората в посока на Джеймс Баучер.
Реалните дейности по него са от тази пролет. (И, като гледам - работят си момчетата активно :) )
Трети метродиаметър - подземен, с параметри на кл. метро !   Не на фалшивия "полуметротрамвай" !

Offline mediar

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Mediar's Site
Имах предвид това, което се вижда на снимката ново-построено ли е или е частта от тунела, построена преди 30г.?

Offline JloKyM

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • http://skyscrapercity.com
Имах предвид това, което се вижда на снимката ново-построено ли е или е частта от тунела, построена преди 30г.?
Ново!

Offline boleroto

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Входа е готов, остава да разберем и колко навътре са стихгнали. Работа по самата станция няма още, доколкото виждаме - все още местят трамвайната линия и набиват пилоти...

Offline Tergo

• Наистина съм луд
    • View Profile
E, нали имаше една снимка, че са започнали да копаят точно до където свършва построената част на станцията? Скоро ще откопаят и южната стена и ще започнат да довършват... :rolleyes:

Offline nico

• Писател
  • **
    • Yahoo Instant Messenger - nicko_va
    • View Profile
аз си падам по голямата дупка и дори не съм забелязал, че е изграден входа  :bb:
та вижте защо харесвам другата площадка:

това са 3 снимки, не несполучлива панорама  :D

"багер, багер, багер, багера дойде..."
« Last Edit: 29.06.2009, 21:59:57 by nico »

Offline boleroto

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Снимките не ми се отварят... ама от малките се вижда, че изкопават източния ръб на станцията, така ли?

Offline Tergo

• Наистина съм луд
    • View Profile
Точно на втората снимка се вижда до къде е изградения участък и изкопът започва веднага след него. :)
Да, копаят в източната част на станцията. Хм, то си е централната част :
« Last Edit: 29.06.2009, 22:36:54 by Tergo »

Offline KRUPA

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Снощи минах край хотел Хемус и за първи път успях да видя (и да снимам) началото на тунела в посока към Кръста. Enjoy:

Не е ли доста плитък тунела!?
Я мислех, като да си умрем от старост, а оно така стана, като да си умрем от смех, хе-хе-хе...

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Не е ли доста плитък тунела!?
Е това е изхода и все от някъде трябва да с влиза и излиза на повърхността. Иначе над тунела на метрото ще има и подлези с вестибюл, така че ще е по-надълбоко, естествено.

Offline KRUPA

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Ама че съм глупав! Аз разбрах, че това е тунела на самото метро  :D :D :D
Я мислех, като да си умрем от старост, а оно така стана, като да си умрем от смех, хе-хе-хе...

Offline mediar

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Mediar's Site
Значи това за трамвая ли е?

Offline Tergo

• Наистина съм луд
    • View Profile
Значи това за трамвая ли е?
Какъв трамвай, бе момче? :1eye: ;D
Това е входа  за строителната техника на тунела за метрото.