От кой модел? От всички заедно общо около 50-60 броя, като броя даже и 6-7 в мащаб НО, освен тези в 1:43. 11Г5, 11М3, 11М4, В14-20, и ДАК Чавдар. 2-пъти съм правил и Чавдар 141, един път Чавдар 5С, и по един път 131 и В13-20. Също така и по единично М81, съчленен М80, сега не помня абсолютно точната бройка но между 50 и 60 някъде. Вкъщи имам само 4 модела, всички други са ми били или поръчани от някой или са разпродадени.
Отначало бяха абсолютно 100% ръчна изработка, и рязане на гумите, и джанти, и боядисване с четка, и табелки, и решетки но поради големия и труден обем на работа почнах да правя отделни детайли с отливки и салона, гумите идр. детайли стават едноцветни, без калъфки, щори итн. но за сметка на по-голям реализъм и съкращаване работата с дни. Общо взето по този метод за 2 дена може и 3 модела да се направят ако само с това се занимавам.
Ето ми го първия направен 11М3 как изглеждаше. Отваряемите варти също ги премахнах заради сложния механизъм и многото отнемане на време със съмнителен ефект.