Тук всичко за моделизма на тема Градски транспорт.
Аз ще започна с един въпрос.От къде в София мога да си закупя моделчета на Автобуси или тролейбуси по възможност съчленени ?
П.П. тук може да се премести и дискусията за моделите от форума тъи като в темата Рисунки на превозни средства май се отклоняваме
Ще съм благодарен на модераторите ако преместят моите мнения (които са смислени разбира се ) в тази тема , тъй като наистина не им е мястото вРисунки на превозни средства.
Колкото до въпроса на Кракомобила - една от причините да продължавам да се занимавам с моето хоби е именно тази - невъзможността да намеря каквото и да било .Това , което се намира в Хоби магазините е недостатъчно и на супер цена .Една улична лампа в НО мащаб е с цена 20 лв. Аз си ги направих за по 70 ст.крушката плюс малко кабел и картон.
Това , което правя като себестойност не е скъпо - изисква се малко средства и много - ама много време.
Лично аз предпочитам картона като материал , тъй като нямам необходимите инструменти за да правя макети от пластмаса. А и някак си картонът е по-жив.Един много хубав сайт на трамвайни модели:
http://www.nestra.de