Транспортът в другите градове > Други градове

Тролейбусен транспорт (без София, Варна, Бургас, Плевен и Стара Загора)

(1/125) > >>

Balkanton:
Ето сайт на предприятието.
Започвам с Плевен  B)

Kaiser Kar:
Хубав сайт, но като гледам, каква им е маршрутната мрежа - ужас. Какви са тия тролейбуси, които тръгват по веднъж на ден?

difian:

--- Quote from: Kaiser Kar ---Хубав сайт, но като гледам, каква им е маршрутната мрежа - ужас. Какви са тия тролейбуси, които тръгват по веднъж на ден?
--- End quote ---
И аз бях открил този сайт преди време.Според мен плевенското предприятие е за пример.Кой има собствен сайт?Аз досега само на Транстриумф съм открил.
 И нещо друго бях казал в някоя друга тема.Още на първите снимки на Railfaneurope.net, които видях,ми направи впечатление поддръжката на тези тролеи-няма корозия,пребоядисани,без лепенки и изкривени брони!А вероятно графикът е съобразен с нуждите.

maniak:
Браво за предприемчивостта. Само не разбирам защо толкова бавно се зареждат страниците. Поне така е при мен. Иначе сайта е интересен и добре изграден. По броя на линиите, тъй както се вижда, Плевен е на първо място в България.

difian:
Ето снимките от http://www.railfaneurope.netА това са новодобавени снимки,които аз досега не бях виждал.На тях се виждат малки проблеми,но смятам,че като цяло поддръжката е отлична.


Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version