Author Topic: Тролейбусен транспорт (без София, Варна, Бургас, Плевен и Стара Загора)  (Read 236411 times)

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email

Offline bobi124

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Last Edit: 10.06.2012, 14:39:26 by bobi124 »

Offline BOBI MW

• Запален по ГТ
    • View Profile
Еха най после да видя актуални снимки на тролей браво.
« Last Edit: 02.11.2009, 12:47:50 by BOBI MW »

Offline Sixkiller

• Нямам спирка
    • View Profile
Като кадриране снимките са перфектни, като качество - трябва още да поработиш. Иначе: Това е Русе, нали ? Ако е той, нямате ли депо, какво правят тези тролеи напаркирани по тази улица и обръщателни колела ? Няма ли гараж ?
В България си е най-хубаво и супер и всичко ни е страхотно. Единственото по-хубаво е България едно време, ама и сега си е най! ;)

Парно в салона само с печат в пътния лист.

Offline bobi124

• Запален по ГТ
    • View Profile
Плевен е .... ще работя  по качеството като направя повечко снимки. Някъде са кропнати и затова малко се размазват... А за тролеите.... там си нощуват от години.

Адаш клипа не зарежда :(

За стари снимки каквото намериш в railfaneurope и в сайта с историята на тролейбусите в Плевен някъде назад по страниците е. Тези са от преди няколко часа ;)
« Last Edit: 19.10.2009, 22:22:39 by bobi124 »

Offline BOBI MW

• Запален по ГТ
    • View Profile
Имаш ли стари снимки от преди 5-6години на тези тролей
« Last Edit: 02.11.2009, 12:50:06 by BOBI MW »

Offline freepigeon

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • Email

Offline BOBI MW

• Запален по ГТ
    • View Profile
Ето не снимки ,а цял видеоклип на някои тролей в Плевен които досега не са показвани,а някои от тях са отишли отдавна на скрап. http://vbox7.com/play:76beb848

Offline Sixkiller

• Нямам спирка
    • View Profile
Може ли въпрос, относно този тролей - http://www.vbox7.com/play:76beb848&start=35
може ли да ми кажеш какъв е произхода му ? И от къде идва по-специално ? Също така, колко са червените и от къде са ?  :)
В България си е най-хубаво и супер и всичко ни е страхотно. Единственото по-хубаво е България едно време, ама и сега си е най! ;)

Парно в салона само с печат в пътния лист.

Offline bobi124

• Запален по ГТ
    • View Profile
Все същите са си тролеите, просто докато беше кмет Румен Петков се боядисваха червено и бяло, а сега са със синйо и бяло, разбираемо е защо. Не му се вижда инвентарния номер иначе щях да ти кажа и дали се движи в града сега. От тези червено белите всички са пребоядисани.

Offline BOBI MW

• Запален по ГТ
    • View Profile
Може ли въпрос, относно този тролей - http://www.vbox7.com/play:76beb848&start=35
може ли да ми кажеш какъв е произхода му ? И от къде идва по-специално ? Също така, колко са червените и от къде са ?  :)
За зеления ли става въпрос?Всички тролей които съм показал са ЗиУ682 и са на гр.Плевен от откриването транспорта в този град.Всички тролей са преминали капитален ремонт и са пребоядисани в други разцветки ,а някои са бракувани преди 5-6 години и затова няма червено-бели  тролей
« Last Edit: 01.05.2022, 07:09:30 by BOBI MW »

Offline BOBI MW

• Запален по ГТ
    • View Profile
Не му се вижда инвентарния номер иначе щях да ти кажа и дали се движи в града сега.
Става въпрос за 133 той е вече с платформа за инвалиди синьо-бял на цвят по горе си го снимал на обръщатела на ЛВТ

Offline maniak

• Нямам спирка
  • Оптимист
    • ICQ Messenger - 278834436
    • View Profile
    • http://www.flickr.com/photos/47270324@N08/
    • Email
Имам една молба.
Можете ли да ми опишете приблизителния брой возила в целия градски транспорт във вашия град (примерно Плевен, Стара Загора,Хасково и др.), начина на тарифиране (начин на издаване на билети при различните превозвачи), карти за градски транспорт, и,ако имате такава информация - финансиране на градския транспорт.
По възможност моля да сенднете на ЛС.
Много благодарности предварително!

Offline bobi124

• Запален по ГТ
    • View Profile
От няколко дни градските автобусни линии 1, 12 и т.н. са дадени на фирма Импорт-Експорт 2000. По тях могат да се видят бяло Isuzu от тия малките, едно Рено градско автоматик, съчленен Мерцедес, и доста други автобуси. Същата фирма преди месеци обслужваше служебния ни превоз с едно Jonckheere, 3-4 Сетри, една Bova, съчленения Мерцедес и Реното също са ни возили...

Online lud_pi4

• Нямам спирка
  • За запазване историята на ГТП
    • View Profile
    • Email
От няколко дни градските автобусни линии 1, 12 и т.н. са дадени на фирма Импорт-Експорт 2000. По тях могат да се видят бяло Isuzu от тия малките, едно Рено градско автоматик, съчленен Мерцедес, и доста други автобуси. Същата фирма преди месеци обслужваше служебния ни превоз с едно Jonckheere, 3-4 Сетри, една Bova, съчленения Мерцедес и Реното също са ни возили...

А снимки на "новите" возила някъде имали. :rolleyes:

PlevenTrolley

• Guest
Предлагам ви висококачествени снимки на плевенските тролеи. Трябват ми още 15-тина снимки, за да събера пълна колекция на всичките 100 тролея, които някога са се движили в Плевен. 
Моля, ако някой има снимки на бракуваните вече тролеи, да ги сподели, за да ги кача в галерията:

Приятно гледане: http://www.freewebs.com/pleven-trolley/apps/photos/

Offline BOBI MW

• Запален по ГТ
    • View Profile
Като гледам тези снимки ти си работник в тролейбусния транспорт.

PlevenTrolley

• Guest
Като гледам тези снимки ти си работник в тролейбусния транспорт.

Не работя в тролейбусния транспорт и никога не съм работил там. Просто съм почитател. Снимките от архивите имам лично от шефа на "Тролейбусен транспорт" - Плевен Ангел Несторов. Останалите съм заснел сам в свободното си време. Информацията в сайта е от една книга на Георги Ангелов - "Тролейбусите на Плевен". Георги Ангелов е бил шефа на Автостопанството, когато са правили тролейбусната мрежа в Плевен. Събрал е историята в една малка книжка, която ми беше много интересно да прочета. 

Offline Balkanton

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • http://www.flickr.com/photos/39030307@N07/
Имало е план за довършване (?) на тролейбусната мрежа и създаване на тролейбусен парк в Димитровград като част от план 2003-2010 г. за намаляване вредните емисии в града (вижте в четвъртата таблица): http://209.85.135.132/search?q=cache:CfzwEJfCzRIJ:nfp-bg.eionet.eu.int/eea/bg/publicat/KAV/Obshtini/Dimitrovgrad/Plan_Dimitrovgrad.xls+%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82+%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4&cd=10&hl=bg&ct=clnk

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
За 20 години криво-ляво се научихме да скалъпваме планове, стратегии, прогнози, управленски програми... Крайно време е да преминем на етап реализация.