Здравейте всички метро любители,
Забелязах днес форума и реших да се присъединя, с надеждата информативно да помагам на интересуващите се от западно-европейските метра и най-вече Лондонското.
Тъй като сам нов потребител ще разкажа малко повече за мен и моя опит.
На 30 години сам и живея в Лондон от 15 години. Работя за Лондонското метро (London Underground) от близо 10 години. За този период сам минал през няколко свери, отначало през поддръжка на железопътната инфраструктура ,а от 7 години сам техник по поддръжка на сигнални системи (конвенционални). В момента уча за бакалавър по железопътно инженерство с профил сигнални системи, което е единствения по рода си курс в Кралството.
Проявявам също така голям интересен към Софийското метро и винаги с голям интерес чета новините относно неговото изграждане и разрастване, особено като се има в предвид че е единственият метро транспорт в цялата страна. За съжаление съм забелязал че предоставената информация е много ограничена , както и самия сайт на Метрополитен непрофесионален и доста постен. Надявам един ден да имам възможността да си дойда и да мога да споделя моя опит със Софийското метро с което да се издигне в същата икона за Софиянци както Лондонското метро е за Лондончани.
За тези които искат да разберат повече за Лондонското метро, ще се радвам да отговоря на вашите въпроси както мога.
P.С Извинявам се допуснатите граматически грешки, но не пиша много често на Български.
Благодаря ви!!!