Кампания: Подкрепете запазването на тролейбусната история на България
Не напротив - не съм Николай, а негова позната! Знам много добре, че табелите са правени от теб!!! Тия табели ги имаше и в 068, и в 172, гледах ги и още някъде но не помня къде!! Заради теб са написани рапорти на шофьори. Само ти се мотаеш при шофьорите, мазниш им се винаги, сприятеляваш се с тях и после шофьорите що не им стигали заплатите. Това ми го каза една моя приятелка - кондукторка. Комшийки сме и се знаем като сестри! Просто си непоправим. Лично съм била свидетелка как висиш в кабината на 231 и си приказваш с шофьора! А има заповед да не се говори с шофьорите по време на движение!!!! А сега ми кажи що Петьо от 529 е изведен от наряд!! Щот заради теб е уволнен! Другото ще си го кажем очи в очи.
За кой пореден път да ти кажа, че не съм Николай!!! Тези табели вчера ги нямаше!!!!
Срутване на пръст затвори улицаЗаради срутване на земни маси в изкопна яма на нов строеж временно от днес се затваря за движение на автобуси и тежкотоварни автомобили част от улица "Козлодуй". Ограничението важи в участъка от ул. "Александър Дякович" до бул. "Девня". Тролейбусите, движещи се по линия №82, няма да обслужват ЖП-гарата в събота и неделя. От Община Варна е издадено предписание за незабавно укрепване на авариралия участък.
А на мен ли ми се привижда или Шкодата има перфоратори за билети?
А защо ги имат, след като не се използват?
Е пак си е по-добре от кондукторите.А иначе респект за таблата вътре и вън и за ГПС-а.
Един въпрос какво е ГПС-то
Aз и ГПС виждам...