Проблемът не е, че хората не четат по спирките. Проблемът е, че там където трябва да пише маршрута на превозното средство пише БУРГАСБУС. Долу пък тролея е накичен със всякакви глупости и дори на мен ще ми е трудно да видя Т2, камо ли да прочета какво пише до него.
Извинявай, но да объркаш тролея с 211 си е чиста олигофрения- най-малкото той има големи пръти, които няма как да не ги видиш. БургасБус си направиха труда да поставят съобщения по спирките. Народът в Бургас си е свикнал да гледа табелката и маршрута на мястото, където си стоят и при тролея, не при "глупостите" отпред. Друг е въпросът, че и превозните средства с електронни табла са с повредени такива- например 3556. Но да вземем Тедомите например- и табла си имат, и отзад табло си имат, и странично табло си имат, и странична табела си имат, и предна табела също си имат. Е да, но пътниците пак се качват и питат "Това 12-ка ли е?".
Така че, поне според мен, редно е да се научим да разбираме коя линия ни идва, а не да подпитваме слизащите подобни глупости.