Author Topic: Тролейбусен транспорт-Бургас (ОБЩА ТЕМА)  (Read 465162 times)

Offline Bus_lover

• Нямам спирка
  • Закривай!
    • View Profile
    • Email
Един от винтертурските тролеи: http://www.flickr.com/photos/26181971@N07/5621682870/in/photostream

Този специално е от бургаските и в момента носи реклама на "Армеец", която му е сложена преди около 5 години.
Иначе много ми се иска да се намерят снимки на тези тролеи като нови или поне от 60-те, 70-те или 80-те. Любопитно ми е как са изглеждали по него време.
Quote from: Анонимен мераклия
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!

Чакам, чакам, останах си с чакането...

Монолог, ама всички скришно го четат и обсъждат!

Offline omsi_fan

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
Със сигурност е довършена, обаче от снимките на andrez или по-точно от тази на кръстовището на "Цар Петър" с "Иван Вазов" виждам, че има кръстачка, т.е. на Старата поща са поставили разделителна стрелка посока гарата, но какви ги мислят от Столичен Електротранспорт не знам :(
« Last Edit: 21.08.2011, 10:33:12 by west_1 »

Offline io_bs

• Запален по ГТ
    • View Profile
т.е. на Старата поща са поставили разделителна стрелка посока гарата, но какви ги мислят от Столичен Електротранспорт не знам :(
Един от колегите каза, че щяло да има линия, която обикаля около центъра, явно затова са я сложили.
« Last Edit: 21.08.2011, 10:33:37 by west_1 »

Offline SlaFF

• Запален по ГТ
    • View Profile
Добре де, на никой ли не му дойде на акъла, че тези кръстачки може да се ползват и от учебния тролей (който и да е той)  :D Ако някой вземе че изяви желание да управлява тролейбус ще може да обикаля из центъра или да се влива в старото трасе. Другият вариант е при недостиг на тролеите да има един, който да обикаля като гламав из центъра...

Offline kops

• Маниак
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Да попитам къде са тези места: ''Старата поща'', ''Булиар'', ул. "Иван Вазов"? :)
« Last Edit: 21.08.2011, 10:32:03 by west_1 »
Never let your dreams down!

Offline io_bs

• Запален по ГТ
    • View Profile
Да попитам къде са тези места: ''Старата поща'', ''Булиар'', ул. "Иван Вазов"? :)
Eто ги:

« Last Edit: 21.08.2011, 10:32:19 by west_1 »

Offline kops

• Маниак
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Eто ги:

Ееее мерси, толкова ги търсих, те къде били  :D мерси. А по ул. "Стефан Стамболов" ще има ли ККМ както е дадено на една карта по-горе?
« Last Edit: 21.08.2011, 10:39:36 by west_1 »

Offline io_bs

• Запален по ГТ
    • View Profile
За нищо!
Не се знае, мисля, че няма да има на този етап.

Offline kops

• Маниак
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
За нищо!
Не се знае, мисля, че няма да има на този етап.
Ясно, а как се казва обръщалото на 12 и 12А, мисля, че беше в нещо като Индустриална зона, като идваш от магистралата на кръговото в дясно?
« Last Edit: 21.08.2011, 10:41:17 by west_1 »

Offline io_bs

• Запален по ГТ
    • View Profile
Ясно, а как се казва обръщалото на 12 и 12А, мисля, че беше в нещо като Индустриална зона, като идваш от магистралата на кръговото в дясно?
Намира се до КАТ, което е до кръстовището на улиците "Янко Комитов" и "Яким Якимов" (които минават покрай комплекс Славейков).
« Last Edit: 21.08.2011, 10:41:53 by west_1 »

Offline kops

• Маниак
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Намира се до КАТ, което е до кръстовището на улиците "Янко Комитов" и "Яким Якимов" (които минават покрай комплекс Славейков).
Аха, мерси. А от там ходи ли някой автобус до Меден Рудник?
« Last Edit: 21.08.2011, 10:42:48 by west_1 »

Offline io_bs

• Запален по ГТ
    • View Profile
Само маршрутки, но кой номер са те - не зная.
Бившият кмет (и мой адаш :D) Йоан Костадинов е имал намерения преди години да купи още Чавдари 141-ци, които да обслужват нова линия, която е щяла да бъде 212 и да минава от к-с Славейков до к-с Меден рудник, но това така и не е станало.
« Last Edit: 21.08.2011, 10:43:59 by west_1 »

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
Вчера видях, че в гаража е VOLVOто 16173 с реклама ''Zona''.

И малко спам, но трябва, защото ме обвиниха в лъжа!
Преди години е имало само проекти за свързване, ако не на двата, то поне на единия от комплексите ''Изгрев'' или ''Славейков'' с центъра, а оттам и с ''М.Рудник". 
Баш да са били само проекти не, защото изграждането е било започнато още тогава.
Веднага след моето мнение, следва и друго: но и от двете става ясно, че се говори за минали събития (на 37стр.)! После някаква полемика, но все за събития от преди двадесетина години.

Изведнъж: 
Вече посочих, че има започнато изграждане на мрежа както по "Булаир",така и по "Сан Стефано" (м/у "Стефан Стамболов" и "Одрин"). В момента даваш грешна информация и лъжеш останалите колеги.
... от миналото в сегашното, гриф ''Мълния'' и от първо лице подробен обзор на настоящите събития – за тези, които са на Луната или онези, които авторът на горното така добре е информирал!
« Last Edit: 21.08.2011, 10:47:04 by west_1 »
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Offline SlaFF

• Запален по ГТ
    • View Profile
 :fan: Днес 16171 първи се престраши и мина по новото трасе. Движеше се с табелка "пробен". Ако има някой фотоапарат може да отиде да поснима. След него една Берна се готвеше да мине също по трасето. Все ми се случва да си забравя фотоапарата в София  :angry:

« Last Edit: 21.08.2011, 10:47:39 by west_1 »

Offline troley_ lover

• Наистина съм луд
  • ;)
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Надявам се да пуснат и един канадски. Ако пуснат, моля кажете как е возенето. 
Някои хора трябва да обърнат внимание на това, което искат гражданите в отделните градове и тези хора се наричат  КМЕТОВЕ! Нека да спрем прибързаните решения на самите кметове и да им покажем какво искаме! ;)

Offline manqka_bs

• Напредващ
  • маняк на тема Г Т
    • View Profile
    • http://www.bgphoto.net/manqka_bs/
    • Email
И аз видях днес Волвото 16171 да минава по новата линия , но за съжаление нямах апарат.  :bb:  Видях и Берната, мисля, че беше 209 и отпреде беше аварийният КамАЗ, това става на "Иван Вазов" малко преди разделителната стрелка  :P
« Last Edit: 21.08.2011, 10:49:11 by west_1 »

Offline kops

• Маниак
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Как е новото трасе,нищо не казвате? :D

Offline ku4eto

• Маниак
  • Безспир
    • View Profile
Вече три дни от тестовете и още няма тролеи по линията. Да не би да се гласят да я пуснат точно за Великден? :D
« Last Edit: 21.08.2011, 10:49:40 by west_1 »
В този подпис няма да откриете псувни, нито намеци към някого.

Offline io_bs

• Запален по ГТ
    • View Profile
А те само пробно ги пускат, за да видят дали няма някакви дефекти по КМ или ще ги пуснат, за да се качват и пътниците в тях? :rolleyes: :D

Offline ku4eto

• Маниак
  • Безспир
    • View Profile
Когато ходихме в депото на 3-ти, в едното хале бяха вкарали 16176 и се работеше по него. Сега като тръгне новата линия(възможно ли е да си възстановят старите номера 1 и 2?), ще се види какво е правено по него. :)
« Last Edit: 21.08.2011, 10:50:18 by west_1 »
В този подпис няма да откриете псувни, нито намеци към някого.