И аз искам много да се обнови изцяло спирката, но колкото и хиляди снимки да имам нямам времето необходимо, за да поддържам базата данни. Много пъти съм се решавал да се захвана сериозно да обновя всичко и 2014-та тръгна добре, качих песите, качих искърските шкоди и почти всички искърски трамваи, но не ми стигнаха възможностите за надежденските шкоди и за останалите превозни средства. Тази година реших да трупам всички снимки на автобуси, тролеи и трамваи в три папки без да подреждам по номера, имах много материал, макар всичко това да беше много далеч от организирана база данни, защото това бяха просто "намятани" копия без подпис на случайни снимки, които съм бил обработвал, за да качвам тук или във ФБ и нямаха почти никаква свързаност и последователност, но просто нямах никакво време да се захвана с качването им, а накрая компютърът прегря и изгубих всичко заедно с всички снимки от 2015-та до 11-ти октомври включително и макар голяма част от тях да ги има във Фликър и да са възстановими са подписани. Нямам физическата възможност да стигна до момента, в който ще обновя изцяло фотографската база данни в спирката просто защото снимките са по около 2000 на месец и е много трудно да подбера веднъж най-добрите като качество, втори път да не са безинтересни и еднакви, да ги обработя и да ги кача. От друга страна водя и изключително подробен архив за всяко превозно средство в София и засичам всички промени по месеци, поддържам и страницата "Кайпарсвил транспортен портал" и спирката остава последното нещо, за което мога да мисля.