Author Topic: Архив МД2  (Read 106164 times)

Offline bg_pop

• Напредващ
    • View Profile
    • Email
Re: Архив МД2
« Reply #640 on: 24.01.2012, 20:55:39 »
Супер снимки  :fan:
Надежата умира последна........... Люлин - никога :)

Offline bobby_1989

• Писател
  • **
    • View Profile
    • Email
« Reply #641 on: 25.01.2012, 00:12:02 »
 Извинявам се ако не съм прав,но не видях снимки от станцията Хан Кубрат,май се казваше,ако не се лъжа,последната преди надлеза Надежда?

Offline JloKyM

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • http://skyscrapercity.com
« Reply #644 on: 26.01.2012, 00:03:08 »
Много ме дразнят от Сега...разбирам, че се пробват да са опозиционен вестник, ама тяхното вече не е адекватна журналистика, а словестна диария..

Offline viktorlc

• Нямам спирка
  • www.bgtransport.org
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Сдружение "Градски транспорт и инфраструктура"
    • Email
« Reply #645 on: 26.01.2012, 00:19:42 »
Според мен статията е определено с хумористична насоченост, а в-к "Сега" винаги се е опитвал да бъде различен вестник. Умишлено качих и снимките, да видите как се радва ББ все едно с тия две ръце е копал тунела. А на първата снимка - все едно над тях преминава НЛО! Това е единствената статия за това събитие, която се различава от тези на останалите медии и според мен репортерката се е справила добре!
Спирам с офф-а, че благун ще ме накаже...
храна за мозък - http://www.banitza.net/

Offline mita6ki

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #646 on: 26.01.2012, 12:13:00 »
Айде бе все едно нито един от нас, ако беше на мястото на Бойко нямаше да се кефи като дете на торта. И какво и е оригиналното на тая статия, че се оплакват как са нескупосани и не са доразбрали какво става и са се лутали като овци или, че като всеки втори песимистичен българин седнал на лаф с приятели поставя на дълбоко съмнение сроковете за завършване. Въобще всичките новини за метрото са банални, казват едно и също.

Offline giorev

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #647 on: 26.01.2012, 12:26:54 »
В България винаги е по-добре, като получиш някакъв пост да не правиш нищо и колкото е по-висок поста, толкова по-задължително става. Има ли някакво движение веднага се почва с обвинения за корупция и далавери, подценяване - че какво толкова, това отдавна трябваше да се направи. Конкретно в случая - "парите са от европейският съюз и боко няма никакви заслуги, защото е прост", после "добре че са оттам, защото щяха да откраднат половината" и т.н.
Само скоропостижното закриване на Столичен Автотранспорт ЕАД би гарантирало на софиянци ежедневно комфортно и безаварийно пътуване с автобус в градски условия, което априори би увеличило дялът на превозите на обществения транспорт и би повлияло положително на трафика в столицата!

Offline gogo

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #648 on: 26.01.2012, 17:43:53 »
В БГ опозиционната критика далеч не е на ниво, но истински ми гади от слагаческите медии. Предполагам, че този офф, ще бъде разчистен ;)

Offline blagun

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #649 on: 26.01.2012, 17:45:33 »
Да, полит-оффът ще бъде разчистен довечера.

Offline maniak

• Нямам спирка
  • Оптимист
    • ICQ Messenger - 278834436
    • View Profile
    • http://www.flickr.com/photos/47270324@N08/
    • Email
« Reply #650 on: 26.01.2012, 19:47:37 »
Аз съм против премахването на статията, ако нея имате в предвид като офф-топик. Първо, че има качени сроковете - тъкмо да следим, и второ, снимката с ББ наистина е много сполучлива. Браво на фотографа!

Offline blagun

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #651 on: 26.01.2012, 20:36:21 »
Аз съм против премахването на статията, ако нея имате в предвид като офф-топик. Първо, че има качени сроковете - тъкмо да следим, и второ, снимката с ББ наистина е много сполучлива. Браво на фотографа!
Статията не е офф, а коментарите след нея.

Offline bg_pop

• Напредващ
    • View Profile
    • Email
« Reply #652 on: 28.01.2012, 17:32:52 »
Супер. Благодаря !
Надежата умира последна........... Люлин - никога :)

Offline bobsata

• Напредващ
    • View Profile
« Reply #653 on: 28.01.2012, 17:43:29 »
Браво! супер разходка за пореден път си направил. Поздравления  :fan: . Добре, че си имал късмет с тока на Хан Кубрат  :D

Offline sharkb

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #654 on: 28.01.2012, 17:47:44 »
Чешмичките са изпръскани от вандали със син спрей, можем да предполагаме кои паразити си падат по синия цвят и идея, ако има въобще такава в този мит...
Да, щом боята е синя, това е категорично доказателство, че злосторникът е Костов. Виж ако цветът беше друг, тогава вече Костов щеше да е виновен.

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #655 on: 28.01.2012, 17:49:32 »
На този кучи студ, който е навън да снимаш метрото... - шапка ти свалям! :fan:
Касата бира от бг_поп се трансформира в дамаджана греяна ракия....

Да, щом боята е синя, това е категорично доказателство, че злосторникът е Костов. Виж ако цветът беше друг, тогава вече Костов щеше да е виновен.
Аз лично имах предвид представителите на един футболен отбор, по-известен с подобни изяви, отколкото с някакви футболни умения и резултати! ;)

Offline sharkb

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #656 on: 28.01.2012, 18:15:18 »
Аз лично имах предвид представителите на един футболен отбор, по-известен с подобни изяви, отколкото с някакви футболни умения и резултати! ;)
Извинявам се за забележката тогава. Въпреки че и за футболния отбор не може да се съди само по хулиганите, да не говорим за цвета.

Благодарности и поздравления за снимките. Жалко само че не са напреднали колкото по другите участъци.

Offline Chilio

• Маниак
    • View Profile
« Reply #657 on: 28.01.2012, 20:54:59 »
Личните "футболни" пристрастия в случая прекалено много личат... А ако бяха изпръскани с червено, сигурно щеше гордо да го премълчиш ;)
И едните и другите футболни хулигани са един дол дренки, а драсканиците им навсякъде си приличат и не може да се каже на кой са повече...

Иначе евала за поредния страхотен репортаж :)

Offline bobsata

• Напредващ
    • View Profile
« Reply #658 on: 30.01.2012, 20:49:28 »
Мерси за снимките  ;) Ама вече сигурно ли е, че ще покриват естакадата както е МД1 ?

Offline slap86

• Напредващ
    • View Profile
    • Email
« Reply #659 on: 24.02.2012, 21:28:59 »
Някой казват, че били изорани паветата от зимата на ломско шосе. Някой може ли да отиде и да направи подробен снимков материал? И евентуално да сигнализираме за некачествените павета