Извинявам се, че отново ще навляза в оффтопик като този път ще ми е за последно, а всеки който иска можем да продължим темата за снимането и всичко останало на ЛС, фейсбук или скайп за да не спамим излишно, защото не това е целта.
Ми значи сте още малки щом ви е срам..
Лаская се от факта, че съм още малък за повечето хора включително и за Вас, но в момента живея в град в който престъпността, населението, законите и политиката са на много по-високо ниво от България и просто държави като Франция и Германия не ми позволяват да го допусна.По принцип мога да преглътна срамът от хората и шофьорите и да изляза да нащракам стабилно ГТ в 2-те държави включително и в родината, тъй като не се задържам много на едно място понеже имам роднини и приятели, които живеят от години тук във
Франция,
Германия и Гърция, но не съм сигурен дали след това не ме чака съд или затвор, само защото снимам ГТ (въпреки, че не снимам с професионален фотоапарат, а със сапунерка) на полицаите може да им минат много мисли през главите като например, че съм терорист (за тях не важи правилото кой си, от къде си и на колко години си) и че искам да взривя някой автобус за това съм много дискретен когато правя снимки.Разбира се не мога да отрека и факта, че всичко е на късмет да не те хванат, а за хората които идват тук за един ден или на почивка за 1-2 седмици и правят снимки на ГТ според мен си е чист късмет, защото не са записани на камерите какво правят постоянно, въпреки, че се набиват много на очи със действията си.Като цяло според мен това са 2-те държави със най-строгите закони в цяла Европа, а в по-малките градове хората не крадът и убиват, защото икономиката е над 50%, докато в големите градове безработицата е над 85.