Не знам, честно казано нека се експериментира първо. Наистина напоследък покрай откриването на ринг мол доста хора изполват 111 от Младост до него, в събота или неделя пък като слизам от Витоша със 69 или 70-ката отново ми прави впечатление че на спирката при Икея много хора чакат 111 и се опразва чак след вероната. Някак много неудобно ще е да се качваш за 1 спирка на метрото и оттам на 111, времето за достигане от точка А до точка Б ще се увеличи значително. Да не говорим например ако пътуваш от района на Деница до горната Малинова Долина тогава ще трябва да се прекачваш 3-пъти за много кратко растояние.
Иначе съм съгласен да е до сегашното обръщало на 306, не е лоша идея според мен, нека наистина се експериментира, да се направи преброяване и то ще си проличи. Ако 111 се съкрати до бизнеспарка да кажем до обръщалото на 413 то въобще дори няма да прави връзка с метрото, а не виждам къде другате може да върти. Ако ще прави връзка с метрото и после ще се връща по маршрута на 213 да кажем до обръщалото на 76 и 213, то по-добре да си ходи до Младост 1 в такъв случай.
А 306 могат да си го разкарат, имайте впредвид че тая концесия ще изтече скоро, тя е от доста верме като нищо още година-две и да изтече и просто няма да се пуска отново на концесия.
В момента сигурно някои очакват чудеса, но истината е че с метрото например от спирка Атанас Москов до Орлов мост ще е само с 2 мин. по-бързо отколкото със 76 например, разбира се ако няма някакво хипер голямо задръстване.