Аз съм минавал по пътя с автомобил и смея да твърдя, че няма никакъв проблем с габаритите на пътя. Със сигурност къс автобус преминава без проблеми.
Има доста по-сложни места (като профил на пътя), по които се движат автобуси по редовни линии на градския транспорт:

ул. "Иванянско шосе", която свързва гр. Банкя и с. Иваняне, и
А44-И, който се движи оттам (както и
А42, който доста месеци се движеше по тази улица, заради ремонтите по ВиК мрежата в Банкя)

ул. "Цар Симеон" в гр. Банкя, по която се движи
А47 към кв. Градоман, гр. Банкя.

ул. "Елена Снежина", ул. "Маестро Атанасов" и ул. "Акад. Сандерс" в кв. Драгалевци, и
А93.

пътят над с. Железница, посока Царева махала и с. Плана, и
А69 и
А70.
Сигурно има и други, но сега не се сещам.
Сега, ако състоянието на пътя е лошо (има много дупки), това е друг въпрос, но профилът на пътя позволява движението на къс автобус без проблеми.
Също така автобус мастодонт Горубляне-Бистрица-Кокалянско Ханче би имал проблеми с неравномерно натоварване - между Бистрица и Кокалянско Ханче ще върви полупразен до почти празен. 
Според мен, в този участък ще се возят хората, които и сега пътуват с
А4 между Кокалянско ханче, с. Панчарево и ж.к. Младост. Ако и сега няма достатъчно хора за тази отсечка, то тогава удължаването на
А4 до Кокалянско ханче е било излишно.
Може да се привлекат и нови пътници, които да пътуват между Кокалянско ханче, с. Панчарево и Бизнес парк (освен самия Бизнес парк има и връзка с
А111).
И както казах, по този начин линията би спомогнала много на връзките между насалените места в район Панчарево. Замислих се, че сега човек от с. Бистрица например, който иска да отиде с градски транспорт да си свърши някаква работа в район Панчарево, трябва да пътува с автобус до МС Г.М.Димитров, метро до МС Цариградско шосе и оттам автобус до Панчарево.