Е стига с този Люлин де!
Днес отново 2123 по 7цата се опразни след като зави към ул. Опълченска! Отново всички подскачаха...
Ако нямаш нищо против, промяната е в сила само от 3 (три) дни, така че това е напълно нормално и закономерно.
Колкото до призива ти "Стига с този Люлин", струва ми се, че темата е точно за Люлин (поправи ме, ако бъркам), а не противоречи и на форумните правила, следователно всеки е свободен да изкаже мнение или да направи предложение в нея (а досега доста участници са го направили, следователно темата не е съвсем излишна, не мислиш ли?). Ако не ти харесва идеята да се обсъждат транспортните проблеми на Люлин, просто не чети тази тема.
Единственият шанс е да се промени маршрутът на 82 в Люлин, но за това трябва много точни и ясни обосновки.
Емо, аз смятам факта, че А82 вози чист въздух от РДЦ-Люлин до МС "Сливница" за достатъчно основание за промяна на маршрута му в Люлин. Каква ще бъде промяната, е друг въпрос, но такава трябва да има. Смятам, че тази, която аз съм предлагал не един път, е оптимална откъм разходи и пътникопотоци, но дори и друга концепция за промяна да се утвърди, аз ще я приема.