Хм,и аз съм със много хубави спомени от моята абитурентска вечер която беше миналата година!
Много обичах(и обичам) класа си,голяма раздяла беше....Иначе не разбирам хората които дават толкова много пари за тази вечер-на мен ми излезе не повече от триста лв всичко-и костюма,и обувките и панталона,пък и добре се чувствах в тях.Не разбирам хората които не идват,имаше и едно момиче от нашия лас което не дойде,но това е пропуск за който мисля че само може да се съжалява.
За съжаление на отиване към ресторанта ни валя страшен дъжд като из ведро (миналия 24 май) но то беше явно на късмет,балоните от колата се разлетяха още от началото
,броенето,всичко е вълнуващо....
.Много се веселихме,към 4 часа няколко човека излязохме на тераската от втроия етаж и си говорихме-надеждите,страховете,бъдещето на деца,които влизат в живота....На сутринта ни изгониха към 7 часа насила,щяхме иначе да продължим но после пък отидохме на заведение да си довършиме.
Остана ми невероятен спомен за цял живот!За тези които са абитуренти-възползвайте се,това е невероятна вечер!
И забравих да добавя-накрая се прибрах с тролей в къщи към 9 часа....