Author Topic: Отношение на модератори и потребители!!!  (Read 9681 times)

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Публично заявявам, че откровено мненията на потребителя ЯЛТА, в моите очи, имат почти изцяло подигравателен характер, надменни са и  поучителни към хора, които не познава. Това ми идва малко в повече и бих искал да помоля модераторите за взимане на някакви мерки по този въпрос. Тук всички са равни и няма да търпя по никакъв начин даден потребител, когото не познавам, да държи такъв тон спрямо мен (в миналото) или други потребители.

Offline Iskar

• Ограничени права
  • Маниак
    • View Profile
    • Email
Да, не се търпи постоянното плюене и изнасянето на лична информация по повод хората, които се занимават с тези информационни системи. Кой на каква длъжност е, мисля, че е предмет на самите дружества, а не на Интернет пространството. Още повече, че в това изказване има явни неверни факти.

Диалог може да има ако администрацията започне да отсява плюенето от градивната критика, съдържаща технически факти и аргументация.

Шрифтът си изработен за СО и "Спаси София4 не го натрапва. Ние дори не водим диалог със "Спаси София", още по-малко пък да искаме нещо.

В екипа ни има само хора над 30 години. Това, кой какво пише по никакъв начин не го обвързва с нас.

Явно целта на форума е, аз като служител на общинско дружество да бъда премахнат и екипът ми да не прави табели в София.

Повече нямам какво да кажа!

Offline georgi_L

• Запален по ГТ
  • Изработвам модели на ГТ.
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Айде да почваме по ред на номерата, че вече не се издържа. Приемам отговорността да бъда наказан после. Да си отговорим на въпроса "Кой е Кой-я", така популярен в България. Прощавайте, че поствам тук- но темата за табелите се затвори. Не е лоша- хубава тема е, стига да се дискутира с приятен приятелски тон. Да факт е- табелите не са украшение- те са да покажат номер и дестинация. Но все пак има какво да се коментира. Но поради невъзможността на един човек да комуникира, да приема критика и да общува с други личности, вместено с търпението на други, които също прекрачиха (дори прекрачихме) границата и добрия тон и превърнахме темата в кавга.

По повод стилистиката:
Смяната на шрифтовете с уж официалния шрифт е самоинициатива. Първо, Спаси София натрапват навсякъде тоя шрифт. Не коментирам дали е хубав или не- това е въпрос на гледна точка. В последствие от ясно по-ясно е на всеки незаблуден в тоя форум, че служителят с длъжност "Техник информационни системи и гласово оповестяване" към "Столичен автотранспорт" ЕАД реши сам да слага нещо, което да наподобява този шрифт. Явен е фактът за подмазване пред Спаси София. Явно ще се иска нещо от тях. В позицията си- използва възможността, дадена му от трудовия договор да натрапи личното си мнение и прочее. Другото е факт- след като се написаха всички табели на автобусите- еми няма к`во да се прави по цял ден.

Уж се върна във форума за да търси дискусия- виждате, че такава няма. Човекът, самопровъзгласил се със званието "ИБИС техник" търси слава и всеки да му аплодира възможностите и действията. Да, определено има възможности, но с това поведение- те не се забелязват. Точно същият е неприлично да говори за комплексите и болните амбиции. Пак повтарям- не казвам, че е некомпетенен в тази сфера- личи си, че може. Но начинът по който използва това можене- прахосва капацитета си, а с поведението тук- руши сам мнението към него като личност и направеното, като продукт. Дори в другите градове, ако трябва същият човек да си сложи ръката на сърцето и да говори честно- 90% от мотивацията да прави нещо е да си натрапи своите виждани, своите табели, да се изтъкне, да се потупа по гърдите колко е велик. Това ДРАЗНИ! Още по-тъпото е, че точно същият събира най-вече хлапета (не се обиждайте!), които да му вървят по гайдата. Да не забравяме колко много мнения бяха поствани от други потребители, които от космоса си личеше кой ги е писал. Същите явно се омайват и насъскват да правят агитка, поткрепяща вожда, както бях написал в едно мнение по-рано. А после се обвиняват други хора за същото... Крадецът вика "Дръжте крадеца". Дайте да си говорим истините... И само някой да посмее да каже, че нещо не му харесва- то задължително същият е плюещ, надъхан от някой си друг, щото не ни е угодно да приемем критика. Това не е диалог! В един момент на някой му писва и почва по-директно да споменава това... там вече е мътилката е страшна

За дебата тролейбуси- не ни е чуждо, че техникът сам си натрапва мнението и пред ръководствата на фирми и превозвачи. Дали с мазнене, дали с омайване, заплахи, че ще активира сдруженийца и тн- успява да ги сломи на неговото мнение. Комбинирано с рекламата за безплатно, доброволно правене- шефовете вдигат ръце и го пускат да човърка. (С подобни подходи успява да пробие в други градове). Да не забравим и анархията царяща по гаражи и депа. Аз няма да се учудя, ако някой ден изчезне някое превозно средство. РезИлтатът- Шкодите. Пак припомням- същият има сключен трудов договор със "Столичен автотранспорт" ЕАД! Вече лично мнение е, че трябва да се провери дали е на работното си място в работно време. Защото май някои табели и прочее са правени в електротранспорта през работно време към Столичен автотранспорт... Но това вече са дребнавости. Въпросът тук е принципен. Съответно явно шофьори и ръководство на дружеството към, което техникът не е на длъжност явно не са харесали появилото се на две возила и са взели мерки. Малко грубо ще прозвуча вече- до колкото разбрах в гараж Искър са готови да стрелят на месо, ако се види същият човек пак да човърка по табелите им.

За протокола- IBIS-техник по това с което се занимава въпросният е некоректно именуване. Същият мисля, че знае много добре какво означава това. Виж "Техник информационни системи" или Инфо-техник е по-коректното титулуване.

За финал- извинявам се, че толкова се отклоних от тая тема и преминах в говорене за личности от форума. Но просто напрежението създадено в темата понякога изисква такива отклонения. НЕ! плюя личността Марио Евстатиев, а неговите действия.

Модератори и администратори- прощавайте, че пускам в неправилната тема и ви създавам работа за триене/местене. И прощавайте, че продължавам скандала. Приемам, ако счетете да редно да ме накажете.

Какво се извиняваш ? За това, че си написал самата истина и не си излъгал в нито едно нещо от написаното от теб ли се извиняваш? Посочил си самата истина в прав текст ,евала. Ако модераторите и админите трябва да трият или местят нещо, то това е отново да заключат профила на въпростото лице, което най-нагло обеща да води дискусии и диалог и да не се стига до това, а вместо това съсипа цялата тема и я превърна в караница и детински ипълнения. Е браво успя да съсипе и новата тема и нещата ще се повторят като преди!

Offline dj_the_bus

• Защо пиша толкова много?
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Николай Попов
    • Email
Марио, почни да говориш искрено.
Целта на форума е обсъждане, с приятен тон, водене на диалог, дори спорове, но в рамките на добрия тон.
НЕ се търпи- постоянното заяждане и превръщане на скандал и вменяването на "плюене" на всяко мнение различно от твоето.
НЕ се търпи- нон стоп надъхването, моленето, подмолването на тоя и оня да пусне определен пост,  да си сложи определен подпис и прочее (това е по повод агитката с хлапетата за която говорих)
НЕ се търпи твоето отношение към потребителите... като някой не му хареса нещо- ти да го нападаш с опити явно за обида или лична нападка (то не бяха отбори, семейства, работа и тн).

вън от това- информацията не е кой знае колко лична. Дружеството е общинско, работи с обществени средства, от което произлизат неща като прозрачност и прочее... За шрифта... абе има ли нужда да се коментира... Кога веднъж ще застанеш и ще кажеш истината такава каквато е... Айде и тук ще стане мазаляк с твоите кавги, оплювания и всевъзможни филми в които сам се вкарваш. Тва дразни и нарушава всякаква идея да дискутиране на хоби или квото и да е в тоя форум...
За по-грубият изразен от мен и други потребители-  еми в един случай става- К`вото повикало, такова се обадило. Т`ва  си постилаш-  на него лягаш.
« Last Edit: 09.01.2020, 09:01:56 by dj_the_bus »

Offline georgi_L

• Запален по ГТ
  • Изработвам модели на ГТ.
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Марио, почни да говориш искрено.
Целта на форума е обсъждане, с приятен тон, водене на диалог, дори спорове, но в рамките на добрия тон.
НЕ се търпи- постоянното заяждане и превръщане на скандал и вменяването на "плюене" на всяко мнение различно от твоето.
НЕ се търпи- нон стоп надъхването, моленето, подмолването на тоя и оня да пусне определен пост,  да си сложи определен подпис и прочее (това е по повод агитката с хлапетата за която говорих)
НЕ се търпи твоето отношение към потребителите... като някой не му хареса нещо- ти да го нападаш с опити явно за обида или лична нападка (то не бяха отбори, семейства, работа и тн).

вън от това- информацията не е кой знае колко лична. Дружеството е общинско, работи с обществени средства, от което произлизат неща като прозрачност и прочее... За шрифта... абе има ли нужда да се коментира... Кога веднъж ще застанеш и ще кажеш истината такава каквато е... Айде и тук ще стане мазаляк с твоите кавги, оплювания и всевъзможни филми в които сам се вкарваш. Тва дразни и нарушава всякаква идея да дискутиране на хоби или квото и да е в тоя форум...

Опитвали сме се много хора да му го кажем това, но той не възприема чуждото мнение, смята винаги себе си за прав и не го интересуват другите, които са с друго мнение. Вярно си му го написал, но съвета ми е да не се занимаваш с него. Остави го нека, не се заключва и тази тема заради него. Колкото и да опитваш с добро да му го обясниш толкова повече той не възприема, остави администраторите да си свършат работата преди и тази тема да замине на кино.

Offline Iskar

• Ограничени права
  • Маниак
    • View Profile
    • Email
Не се търпи това, че трима-четирима човека плюят постоянно каквото и да се направи.

Шрифтът, отново повтарям - той е по инициатива на Главния архитект на София и изобщо нямаме договорка с никой. Доколкото не ми е къса паметта, той беше широко обсъден тук и всички забележки, отправени чрез форума бяха приети.

Никой от ИБИС екипа не ходи при Изпълнителните директори на общински дружества, в Общината или при общински съветници и членове на комисии за да плюе, да реве и да заплашва. Правим си таблата и гледаме да работят! Доколкото пък на мен ми е известно, в момента върви едно течение(от членове на форума), за въздействие над общински структури срещу мен и срещу колегата ми.

Относно информацията - да, дружеството е общинско и всичко, което правя на длъжността си е напълно законно и в съответствие с длъжностната ми характеристика. Отчетените проблеми с AVL интеграцията вече имат решение и то дойде след дискусия с "Проджект Новатроник". Временно изключване на интеграцията до намиране на устойчиво софтуерно решение. Установи се, че не грешни кодове извикват "Кафето", а софтуерно зависване на AVL таблета.

В заключение - не аз създавам кавги и нямам време и намерения за това. Защо просто не спрете да плюете по екипа и ако има нещо, то да се изнася в протоколен вид, за да може да се отработи?! Опитайте този модел и тогава хвърляйте предубедено камъни!

Offline dj_the_bus

• Защо пиша толкова много?
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Николай Попов
    • Email
Марио- чете се отляво-надясно, отгоре-надолу. Всичките мнения са на български език.
Кавгите ги създаваш единствено и само ти. Да видя кавги, като те нямаше? Единствено имаше напрежения, когато прекаляваше с постовете от профили на други потребители (пряко или измолени да напишат нещо). Веднъж си поеми отговорността за действията. Единствената агитка срещу теб е във филмите в които сам се вкарваш. Определено има масово недоволство, заради твоите писания, когато се оправдаваш или определяш някой в плюещ, защото нещо не му харесало или ти е дал идея за нещо по-различно. Не са единици, които си казват, че не влизат по тези теми, точно по такива причини. С тва си поведение сам подкопаваш репутацията на Инфо-екипа.
За шрифта... помня че единствено някой те попита дали не може да го ползваш за вътрешните монитори, а ти от там самосиндикално си реши да го тупнеш на табелите. Не вменявай на другите собствените си решения и поводи за (не)успехи.
« Last Edit: 09.01.2020, 09:17:29 by dj_the_bus »