Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 434290 times)

Offline btr95

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • Email
Аз имам един въпрос, администраторите имат ли възможнистта и биха ли преименували темата "Оплаквания на шофьори от пътници " на "Недобросъвестни пътници/граждани", за да можем всички да пишем за пътници и граждани, които по един или друг начин са затруднили работата на МГТ
« Last Edit: 06.12.2015, 00:33:07 by btr95 »
Тм депо:Банишора
Тм мотриса: 713
Тм линия: 4

Offline я л т а

• Нямам спирка
  • МНОГОЗНАЙСТВОТО НЕ УЧИ НА УМ. Хераклит
    • View Profile
Аз имам един въпрос, администраторите имат ли възможнистта и биха ли преименували темата "Оплаквания на шофьори от пътници " на "Недобросъвестни пътници/граждани", за да можем всички да пишем за пътни и граждани, които по един или друг начин са затруднили работата на МГТ
Какъв ти е проблема да си пуснеш една нова тема с твоето си заглавие, да не би пари да ти иска админа ?
Спрете си просташките мнения !

Offline btr95

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • Email
Аз имам един въпрос, администраторите имат ли възможнистта и биха ли преименували темата "Оплаквания на шофьори от пътници " на "Недобросъвестни пътници/граждани", за да можем всички да пишем за пътни и граждани, които по един или друг начин са затруднили работата на МГТ
Какъв ти е проблема да си пуснеш една нова тема с твоето си заглавие, да не би пари да ти иска админа ?
Така или иначе вече има тема, има мнения в тази тема, пишем всички в нея, защо да се създава нова такава, при условие че съществува наличната.
Тм депо:Банишора
Тм мотриса: 713
Тм линия: 4

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Аз си спомням че преди време бях пуснал тема за недобросъвестни пътници, но някой я изтри или по-скоро сметна за ненужна и я сля с някоя от другите. Но какво да се прави, за съжаление хората са станали крайно негативни и лоши и гледат само да мрънкат и лошото-как може да има 214 страници с оплаквания и само 50 и няколко с похвали?

Имам чувството, че когато на някой не му е тръгнал хубаво деня или няма какво да прави започва да мрънка и да пълни темата. Хора, занимавайте се в свободното си време с хобита, пътувайте, със жени излизайте, да видите тогава колко по-интересно ще ви се вижда ежедневието и по-усмихвнати ще бъдете и ще започнете да гледате хубавите неща. Айде уважавайте малко повече труда на другите!

Типична черта на модерния човек, една крива плочка да види ще напише 1000 жалби, но като види една хубаво подредена градинка няма да напише нито една похвала, но ще паркира там или ще си хвърли фасовете на земята.
« Last Edit: 25.10.2015, 18:28:21 by Ivo »
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
Ето тема с подобно съдържание: цък.
... Хора, занимавайте се в свободното си време с хобита, пътувайте, със жени излизайте, да видите тогава колко по-интересно ще ви се вижда ежедневието и по-усмихвнати ще бъдете и ще започнете да гледате хубавите неща....
Евалата Иво, това е приказка!  :fan:  :P  :D

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Имам чувството, че когато на някой не му е тръгнал хубаво деня или няма какво да прави започва да мрънка и да пълни темата. Хора, занимавайте се в свободното си време с хобита, пътувайте, със жени излизайте, да видите тогава колко по-интересно ще ви се вижда ежедневието и по-усмихвнати ще бъдете и ще започнете да гледате хубавите неща. Айде уважавайте малко повече труда на другите!
:fan: :fan: :fan:

Offline west_1984

• Наистина съм луд
  • --==WEST_1984™==--
    • View Profile
А ти кой си?  :neznam:
n.konyarov723 :arrow: Никола Коняров от Царево, познат с многократните регистрации през годините, кражбите на чужди снимки от доста потребители (включително и мои), заличаване на подписите им и представяне като свои още от 2008- ма, ей сега ще видиш кой съм. :)

Много си отворен нещо. Дали са ти права и вече се правиш на големия шеф. Откакто е регистриран n.konyarov723 е допринесъл доста за форума, а ти се занимаваш с минали неща и лични проблеми. Не смятам, че някво модераторче, трябва да се занимава с това кой да се банва, има си администратори за тази цел.
Ако глобалните модератори или админът преценят, нека върнат Никола Коняров във форума. Ако сметнат, че действията ми са неправомерни или съм си превишил правата, нека ми наложат и наказание. :)
А относно теб Emperor, нито ме познаваш, нито си наясно с каквото и да било, свързано с бургаските потребители, за да се опитваш да ми държиш някакъв тон. ;)
« Last Edit: 29.11.2015, 20:19:30 by west_1 »

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
Аз отдавна бях повдигнал въпроса за Коняров, че има други регистрации - просто не бях открил кои бяха точно и за това не е премахнат.. Че е допринесъл - факт, но, че се е регистрирал повече от веднъж във форума също е факт - до сега всеки регистриран повече от веднъж е банван безсрочно - не виждам защо Коняров трябва да е изключение.
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!

Offline Emperor

• Нямам спирка
    • View Profile
Гледате събития от преди 7 години както казва west_1. Но нека администраторите преценят. 

Offline Bus_lover

• Нямам спирка
  • Закривай!
    • View Profile
    • Email
Аз отдавна бях повдигнал въпроса за Коняров, че има други регистрации - просто не бях открил кои бяха точно и за това не е премахнат.. Че е допринесъл - факт, но, че се е регистрирал повече от веднъж във форума също е факт - до сега всеки регистриран повече от веднъж е банван безсрочно - не виждам защо Коняров трябва да е изключение.

Е, не е съвсем вярно. НИКИ, който преди години ни пързаляше, че е шофьор и беше глашатай на Антраник Шакариян, от няколко години е отново активен потребител под новия си ник и не виждам нищо лошо в това, след като е влязъл в правия път и сега е полезен. Коняров сега пуска хубави снимки, при това свои, а засега никой не го е уличил и в даване на неправилна информация за подвижния състав. Това е като със затвора - не може за нещо сравнително дребно да ти лепнат доживотен затвор, а и всички сме имали периоди, в които сме се държали незряло под влиянието на пубертета и хормоните.
Quote from: Анонимен мераклия
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!

Чакам, чакам, останах си с чакането...

Монолог, ама всички скришно го четат и обсъждат!

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
Не съм запознат със случая на Ники, нито защо е допуснат при положение, че има хиляди регистрации, тъй, че не мога да отговоря по този въпрос.

Offline Emperor

• Нямам спирка
    • View Profile
Защо се занмавате с потребители, който в момента допринасят с полезна информация и снимки и гледате какво се е случвало преди години? Това, че е нарушено правило е неуспоримо, но и аз като 12 годишен не съм мислил за последствия. Мисля, че и личните премеждия не трябва да са основания, за такива действия като банване.
« Last Edit: 29.11.2015, 21:19:05 by Emperor »

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
Защото аз не мисля, че един или друг трябва да е по-специален. Ако се прави компромис в правилата ще настъпи анархия и всеки ще си прави каквото иска защото ще знае, че дори и да бъде наказан - след време ще се върне и пак ще си прави каквото иска. Човек трябва да си носи отговорност за себе си и да си понася последствията за това което е надробил.

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Аз обаче съм против "доживотните" наказания. Няма провинение на този свят което да не заслужава втори шанс, камо ли пък писане в един любителски форум. Още повече че говорим за действия преди повече от 5 години - ми че в Европейският съюз има дори давност на задълженията 5 години - несериозно е да се правим на по-големи католици от папата, честно казано  :)

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Защото аз не мисля, че един или друг трябва да е по-специален. Ако се прави компромис в правилата ще настъпи анархия и всеки ще си прави каквото иска защото ще знае, че дори и да бъде наказан - след време ще се върне и пак ще си прави каквото иска. Човек трябва да си носи отговорност за себе си и да си понася последствията за това което е надробил.

Лично аз знам за трима потребители, които имат повторна регистрация. Предполагам не само аз знам за тях. Но нямат баннване.

За Н. Коняров - аз не съм запознат какви проблеми някой е имал с него преди 5 години. Познавам се виртуално с него от около три години и половина. В момента живее в София, интересува се от градски транспорт, има информация, прави снимки и като цяло е полезен за форума. А аз се опитвам да убедя всички, че форумът се развива и е добър, когато в него има хора, които са полезни по какъвто и да е начин. Лишаването от възможност на потребители да пишат са сериозен минус за останалите. примерно - ако мен ме изгонят от форума, то аз не губя нищо - чета си, но не пиша. А в същия момент аз мога да отговоря на редица въпроси. Аналогично е и с други потребители, които по настоящем нямат достъп. Тези, които са ограничени да не пишат се свързват с хората, които са им по-близки в нет пространството и почват да си разменят информация там. И кому е нужно това?

Аз също преди два месеца реших да напусна форума - но не да го тръбя публично, а просто като си ограничавам постовете и отговарям уклончиво с цел всеки сам да гадае какво съм искал да напиша. И всичко това заради един индивид мишок комплексар... И след време размислих, че не си заслужава да се правя на обиден на 100 човека, заради тоя същия и преусмислих решението си.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Наистина всеки може да се промени, но и правилата са за да се спазват. Ако си се променил и искаш втори шанс, то е редно вместо отново да нарушаваш правилата, да попиташ дали може да ти се махне наказанието и да се обосновеш. А да се правиш на ощипан, след като получиш накзание за "многократна регистрация" си е несериозно. Хубавите снимки или полезната информация не са оправдание за никого да нарушава правилата.

Ако някой не харесва форума или отношението към него, е свободен да не участва. Не ме интересува какво мислите за другите членове и не е нужно да го споделяте. Ако не искате да споделяте нещо, не го споделяйте, но си спестете детинщини, като "аз знам нещо, ама няма да ви го кажа"! Спазвайте добрия тон и правилата или просто не пишете.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline emo

• Нямам спирка
    • View Profile
Кои са предишните регистрации на n.konyarov723? Има ли доказателства, че е имал такива?

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
rockwider_mafiota, ikarus280, Nikola_1996 и вероятно други, за които не се сещам. Доказателства нямам и няма как да имам, но разполагаме със свидетелски показания, че това е точно този човек, а за разлика от съда, за мен това е достатъчно. Дори и ти знаеш, че това е той,  "ама няма да ни кажеш".
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline emo

• Нямам спирка
    • View Profile
rockwider_mafiota, ikarus280, Nikola_1996 и вероятно други, за които не се сещам. Доказателства нямам и няма как да имам, но разполагаме със свидетелски показания, че това е точно този човек, а за разлика от съда, за мен това е достатъчно. Дори и ти знаеш, че това е той,  "ама няма да ни кажеш".

Виж сега как ти се заяждаш, в случая с мен. Изобщо не знам, че тези регистрации са на n.konyarov723. както вече написах, аз се познавам виртуално с него от 3 години и половина. А под първите два ника е писал преди 6-7 години. Третия не го и намирам.

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Калине, как не може да се докажи, ами най-малкото не можеш ли да видиш в логовете на форума за IP-адресите, от които са писали потребителите?