Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 434280 times)

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
А защо разделът "Мнения, които не са на мястото си" и празен, за сметка на което всички неподходящи мнения се местят в "Изтрити теми"?
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
В този раздел колегите, които имат ограничени модераторски права местят мнения и теми, когато нямат права да ги прехвърлят към по-подходящи. Работата се довършва от администраторите или глобалните модератори. Така че функцията му е служебна, "Изтрити мнения" има друга цел. Там отиват съобщения, които са за изтриване, който и да ги е изтрил. Ако и оттам се изтрият, нещата вече са крайни. Действа като Recycle Вin-ът на Уиндоус.

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Защо е заключена темата за некадърните служители?

Offline CKD

• --=БМ-РК=--
  • Нямам спирка
    • View Profile
Защото се оака безобразно.
Най-ценният ресурс на капитализма са тъпанарите

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
А Пепи перманентно ли е дарен с read only статут?  :D

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
А Пепи перманентно ли е дарен с read only статут?  :D
Да.

Offline giorev

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Аз се опитах да сглобя пъзела с последните мнения на Пепи, но нещо не ми се отдава. Този @икарус от нашия форум ли е или от друг? В този ред на мисли, защо не се води дневника на наказаните - http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=41.20 ?
Само скоропостижното закриване на Столичен Автотранспорт ЕАД би гарантирало на софиянци ежедневно комфортно и безаварийно пътуване с автобус в градски условия, което априори би увеличило дялът на превозите на обществения транспорт и би повлияло положително на трафика в столицата!

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
В последните му мнения имаше нецензурни слова и други нарушения на правилата. За списъка за пореден път си взимаме бележка...  :angel:

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Има няма и някой с ректоратски стереотип като се изсере по медиите и защити вандалската пумия, на недораслото педалче със скейта дето е решило да избие комплекс и да покаже невежество и неуважение, като насере исторически паметник с някакви рекламни американски децки тъпотии. Нито съм русофил нито с леви политически обеждения, изобщо дори не съм такъв, обаче това е просто история и е хубаво тя да се помни, не пречи на никого. Все пак това е паметник, който почита паметта на агинали. Той е исторически не е политически (комунистически)
Това дето каза човека преди мене за оръжието е правилно. Оръжието е нещо като, аз съм слаб с малка патка и се правя на велик с пищов.
А относно дечорлигата със свлечените дрехи и ролерите, който точно там си имат достатъчно графити, рампи и други приятни за тях неща, ще им кажа, че ако не бяха И хората от паметника, може би въпросните гамени сега трябваше да ходят с фесове и фереджета и нямаше да има и помен от свободията с която разполагат днес (която не им стигала даже) .
А на хората дето се мислят за оригинални с разни изчанчени идеи, за да напомнят за това колко е бил скапан комунизма, ще им кажа млъкнете 2011 сме, мисля че е време да се отървем от това.

Това мнение е на някой си mita6ki . Ще прегледам и другите му постове , но явно просташкия език не му е чужд .
Моля Администратори и Модератори да следят този участник и своевременно да трият подобни постове , които са достойни единствено за кръчма със половин звезда и задни дворове .

Offline giorev

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Има няколко потребителя, чийто стил на писане и идеи поразително съвпадат с тези на @rch. Дали някой следи тези неща?
Само скоропостижното закриване на Столичен Автотранспорт ЕАД би гарантирало на софиянци ежедневно комфортно и безаварийно пътуване с автобус в градски условия, което априори би увеличило дялът на превозите на обществения транспорт и би повлияло положително на трафика в столицата!

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Предлагам на peppi1997 да му бъде прекратено наказанието. Мисля, че достатъчно време изкара без да може да пише. Това е форум преди всичко за градски транспорт, а той има представа от него много повече отколкото десетки потребители, които хич, ама хич не пишат по основната тематика на форума.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline dimi

• Наистина съм луд
  • сбогом 2622
    • View Profile
Предлагам на peppi1997 да му бъде прекратено наказанието. Мисля, че достатъчно време изкара без да може да пише. Това е форум преди всичко за градски транспорт, а той има представа от него много повече отколкото десетки потребители, които хич, ама хич не пишат по основната тематика на форума.
Покрепям идеята.  Вярно че беше доста краен понякога в мненията си, но това момче е натрупало доста информация за годините си ( може би покрай познанствата си с шофьорите на КАРАТ-С) и мое лично мнение е, че беше полезен на форума, и ако го върнем ще продължи да бъде такъв и в бъдеще. Самият факт, че дори и наказан той пак намира начин да ни информира за аварии или ПТП  инциденти говори доста.
R.I.P  Ikarus 280

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Прекомерните му познания баш в тази сфера явно са за сметка на възпитанието и общата култура. Този форум не е ограничен за определн кръг потребители и всеки има право да членува с равни права, като това трябва да се уважава. Не може да толерираме някого, които няма уважение към събеседниците си. Иначе клюките все по някакъв начин достигат до нас.  ;)

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Да понатрупа и възпитание малко, аз лично следя писанията на неговите съученици и редовно ги докладвам на модераторите.

Offline freepigeon

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • Email
Горкото Пепи. И аз смятам че заслужава втори шанс.Според мен би било редно да се направи нещо като запитване. Ако действително повечето потребители и не го желаят и ги дразни,ако го смятат за некултурен и необразован,ок няма да се реабилитира.Че лично на мене почва да ми мирише не знам защо на произвол еднолично да се определя кой може и кой не може да пише....

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
Хайде стига, нямам против никого, нито пък искам да взимам страна. Но вече се прекалява, администраторите и модераторите ще преценят дали да му дадат шанс да пише. И за мен лично е излишно каквото и да било подобно запитване, правилата са за всички и важат за всички нас! Щом ги нарушаваме ще си изтърпяваме наказанията! ;)

Offline emo

• Нямам спирка
    • View Profile
Горкото Пепи. И аз смятам че заслужава втори шанс.Според мен би било редно да се направи нещо като запитване. Ако действително повечето потребители и не го желаят и ги дразни,ако го смятат за некултурен и необразован,ок няма да се реабилитира.Че лично на мене почва да ми мирише не знам защо на произвол еднолично да се определя кой може и кой не може да пише....
[/b]

Напълно си прав. Самият Пепи ми каза за какво е получавал наказания и ви уверявам, че мерките спрямо него са доста крайни. И все пак дори и да е било правилно, те имат някаква давност. Въпросът е КОЛКО?
Лошото е, че за 3 дни нито един модератор или администратор не е отговорил на въпроса. Незаинтересованост, може би?

Offline giorev

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Виж мнение 153!

Offline emo

• Нямам спирка
    • View Profile
Извинявам се. Имам някакъв проблем и някои мнения ми излизат като прочетени, а те не са напрактика. Оттам започват да ми идват и грешките, това е от влизане през телефона, но за този си проблем ще пиша другаде.
Все пак всяко наказание трябва да има давност. примерно - казвате наказан е за 30 дни, които изтичат на *** дата и тогава си е във форума.