Ама Марио, аз се чудя на админите как изобщо не са те разкарали още... Ама не може на всяко изказано мнение, зададен въпрос, посочен проблем и изобщо, каквото и да е, което не ти се хареса другите да са ти виновни. А най-виновни хората стават, когато назоват неща, неугодни за теб с истинските им имена и то ясно и гласно. И от всичко да правиш скандал, мрънкане и прочее, че гадни соросоиди и малки зелени човечета, подкрепени от ЦРУ и КГБ подкопават, оплюват, съсипват твоята работа. Ами ДРАЗНЕЩО Е! Това мнение включително е едно от много спамещи такива, в които ти се обяснава какво, как и защо пречи в твоите писания и действия. Ще се изразя много групо и махленско- Марио, или се научи да общуваш с хората по нормален начин, или хващай гората. Понякога оставам с впечатление, че умишлено се държиш в тоя форум по някакъв начин, само и само някой да не му сдържат нервите и да изригне по неприятен, словестно, начин, като после бъде санкциониран/изгонен.
За системната полемика за организирана атака срещу инфо-техника: казахме ти доста потребители- като си мислиш, че е тоя и/или ония- разберете си се в лична кореспонденция. В друг момент- ами има си съд, като толко` мислиш, че те клеветели. В тези ти маниакални оплаквания и филми в които се вкарваш, във всеки втори пост ми липсва само от някъде да изкочи Жоро Игнатов от Съдебен спор.
За spicy_e- ако недоволстваш от поста, че е назовал личнното си мнение, че не иска да пипаш табелите на превозни средства в София- ами погледни, че няколко мнения по-нагоре сам задаваш въпроса.
За моето мнение, за което недоволстваш- еми да си кажа и аз очаквах санкция, защото не беше в правилната тема първоначално и продължаваше скандал, започнат най-вече от теб и причинил заключване на тема (затова същото започва с извинение). Но иначе аз там клевети и лъжи не съм изрекъл, обидни квалификации също не съм раздал (мога и съдебната си отговорност да поема за такива). Мисля че доста ясно се откроява мнението ми от една страна за познания, умения и прочее, както и същото за начинът им на използване, демонстриране, от друга страна поведенинето ти тук и на трето място- какъв е резултатът от всички заедно.
За това, че повече няма да пишеш- Не мисля, че ще има много тъга, ако спреш да пишеш в тоя форум. Все пак, когато те нямаше, в теми свързани с информационни системи свободно се споделяха мнения, коментираха се неща, без някой да прави драми и скандали. Единствените напрежения бяха, когато някой друг постваше неща, написани/продиктувани от теб. Ама то май тази цялата ситуация с напускането се повтаря...