Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 434203 times)

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Колко пъти казах, че като дойде някой от шефовете ще изритат оня и ще му изтрият постовете.
Само шефовете не обясниха, че са закъсняли, защото са кОпали на обектО.
Аз като най-близко живеещ до Надежда, след цял ден подпиране на лопатите, първи се прибрах и първи отреагирах!  :P

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Да попитам - нали преди време имаше тема "Изгубеното поколение", някой модератор изтривал ли я, че търсачката не я намира, нито пък аз я виждам?

Offline Nicky

• Ограничени права
  • Маниак
    • View Profile
Предполагам търсиш тази тема

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Добре поне, че е архивирана, благодаря ти.
Между другото, в случай че не си забелязал, преди няколко дена ти пратих едно ЛС  :P

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • http://www.facebook.com/gradski.transport.vt
    • Email
Иксма да се обърна към някой от АДМИНИСТРАТОРИТЕ.
Искам да ви попитам има ли вузможност да ми смените потребителското име,тъй като когато се регвах това беше първото което ми хрумна,но несмятах ,че ще пиша тук редовно.Ако има някакъв начин пратете едно ЛС или пишете тук да оточним останалото.
Благодаря предварително!

И още един въпрос.Някой може ли да смени името на тази тема от ПВ КАЧИЦА на Пътна инфраструктура
« Last Edit: 17.08.2009, 17:32:55 by handstake »

Offline LG_

• Строител
  • Модератор
  • Нямам спирка
  • for a better infrastructure
    • ICQ Messenger - 354966774
    • View Profile
    • Email
И още един въпрос.Някой може ли да смени името на тази тема от ПВ КАЧИЦА на Пътна инфраструктура

Това можеш и сам сда си го направиш. Отиваш в темата и натискаш редактирай мение. Освен мнението можеш да редактираш и неговото загалвие. В случая понеже мнението ти е първо то то е заглавието и на темата.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.(Марк Твен)

Quote from: geogregor
Underground trains already resemble more of the cattle transports than transportation system for humans.
Actually cattle could never be transported in such awful conditions due to animal welfare regulations. But no one gives a damn about how Londoners travel!

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email

Това можеш и сам сда си го направиш. Отиваш в темата и натискаш редактирай мение. Освен мнението можеш да редактираш и неговото загалвие. В случая понеже мнението ти е първо то то е заглавието и на темата.
А,това не го знаех.Благодаря ;)

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Хора моля някой да каже най-сетне дали мога да се сменя потребителското име без да се регвам на ново...? :bb:

Offline Bus_lover

• Нямам спирка
  • Закривай!
    • View Profile
    • Email
Да ти кажа аз самият си писах с Драгон в Скайп по въпроса дали може да ми сменят малоумния ник преди време и той отказа, под предлог че това е все едно да си сменям истинското име ей току-така, всеки път щом си поискам.
Съгласих се - все пак той е шефът, а и донякъде беше прав. Да не говорим за поговорката, че веднъж лепнати, прякорите си остават за цял живот  :D Ако уважат твоята молба, аз лично ще се почувствам доста кофти.
Quote from: Анонимен мераклия
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!

Чакам, чакам, останах си с чакането...

Монолог, ама всички скришно го четат и обсъждат!

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Никой не може да си променя току-така ника, да сте му мислили навремето. А повторната регистрация се наказва с бан и ставаш Персона нон Грата за форума!!!

Offline tiristor

• Нямам спирка
  • За пускане на БГ-1300 по линии 4 и 11!
    • View Profile
    • Email
Аз не съм чувал за форум, в който могат да се сменят никовете. Сменяйте си аватарите и подписите, ако искате промяна, ама ние ви запомняме по никовете, те са вашата идентичност на територията на форума.

Offline vasko456

• Нямам спирка
    • View Profile
Аз не съм чувал за форум, в който могат да се сменят никовете. Сменяйте си аватарите и подписите, ако искате промяна, ама ние ви запомняме по никовете, те са вашата идентичност на територията на форума.
Примерно аз исках името ми да е само "Vasil", а не това "Vasko456"  :annoyed:

Online ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
Във форума на ПСС може да се сменят никовете.

Offline Sixkiller

• Нямам спирка
    • View Profile
В много форуми могат да се сменят никовете. В е107 форумите потребителите могат да правят сами това. В phpbb може админа да позволи потребителите да сменят никовете си, не вярвам и SMF система, каквато е този форум, да няма такава опция. Друг е въпроса, дали може да бъде така...иначе, наистина понякога си избираме глупави никове, ама като няма кой да мисли..
В България си е най-хубаво и супер и всичко ни е страхотно. Единственото по-хубаво е България едно време, ама и сега си е най! ;)

Парно в салона само с печат в пътния лист.

Offline tiristor

• Нямам спирка
  • За пускане на БГ-1300 по линии 4 и 11!
    • View Profile
    • Email
И аз моя не си го харесвах преди време, ама сега май всички свикнаха, и ако го сменя ще стане мазало... :D

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Във всички форуми, в които съм бил, може да се сменя ника. Зависи от политиката на съответния форум и от решенията на баш шефовете.

Offline Svetoslav

• Наистина съм луд
    • View Profile
Съгласен съм с tiristor и difian, не трябва да има промяна на никовете. Направи ли се компромис за един човек, всички останали с такова желание също ще поискат/ме смяна и то с пълно основание и ще стане една голяма обърквация. По - добре всичко да си е както е в момента, все пак ника те идентифицира единствено на територията на форума, навън ти пак си си Иван, Пешо, Киро, Владо и т.н. :)

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Добре,съгласявам се с вас тогава. Мисля ,че нящата които ми изредихте бяха достатъчни да ме разобедите да си сменям ника.
Аз исках да го направя това,тъй тако се регнах набързо набързо и изобщо непретполагах,че тук ще ми стане интересно и ,че ще остана да пиша за напред,но както и да е :)

Offline Bus_lover

• Нямам спирка
  • Закривай!
    • View Profile
    • Email
Защо не направим една анкета и всеки да гласува за или против? Обаче ако достатъчно хора гласуват за, нека да имаме право само на една смяна. Смениш ли го веднъж, вече да ти остане перманентно, за да се избегне периодичната смяна на никове.
Просто "Bus_lover" е един от най-тъпите никове в целия форум и причината да се пиша с него вместо с обичайния ми - "Metzgermeister", е, че когато за първи път хвърлих белтък на правилата, ми направи впечатление, че прякорите не трябва да са много дълги и ме достраша дали няма Драгон да откаже да ме приеме. Когато се появи обаче потребител с километричното заглавие "alpha adversativum", разбрах, че съм се минал.
Потребителите от Бургас си ме знаят повечето с истинското ми име, но тези, на които не им е известно, ще ме знаят като "Bus_lover", което ми се струва също толкова тъпо, колкото да ида в някой интернет бардак и да се пиша "sladki64etyyy" или нещо от тоя сорт.
Quote from: Анонимен мераклия
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!

Чакам, чакам, останах си с чакането...

Монолог, ама всички скришно го четат и обсъждат!

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Аз също съм против смяната на ника. Всички се знаем така, както сме сега. А не както в скайп - там като почнат масово да си сменят никовете и после се чудиш 1 година абе тоя отде го имам или тоя не ми ли е нещо познат......