Дай физически доказателства, че имам връзка с Югимакс щом си толкова отворен, цитирай ми мненията ако има такива, защото няма и никога не е имало. Обслужвам собствен сайт и три канала в YouTube, чета само определени мнения и теми и нямам секунда време да се занимавам с форумни простащини. Между другото първият, който ме замеси с Юги беше Веско 76. Действително е имало период, в който позициите ни в политическата тема са съвпадали, но това не значи, че се познаваме и сме координирали изказванията си. Аз го приемах за съмишленик и му бях писал ЛС преди да стане развален грамофон, той не ми отговори и не съм се опитвал да осъществявам никаква връзка с него повече, след което той стана развален грамофон, но понеже Веско и ти сте неолиберали искате да ме намесите с него, защото така ви е изгодно с цел да ме злепоставите и защото очевидно си нямате идея от демократично мислене. Мнението ми, с което започна дискусията тук днес беше написано с пълно уважение, ти го обърна на нападка срещу мен с цената на клевета и при положение, че не съм участвал в политически спорове и не съм изказвал политически мнения от около година. Повече от 13 години съм тук и никога не съм си позволявал да обиждам и нагрубявам никого. Като един от най-възрастните потребители тук би следвало да го оценяваш и ако не ме харесваш то поне да не ме нападаш и да не клеветничиш срещу мен.