Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 441996 times)

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
Доколкото виждам по-скоро ще накажат всички, които дори на шега са против Петър и ще си остане той свободен да си пише. И понеже няма да има кой да възразява ще настане мир.
Благодаря на този, който ми е дал 40% заради Петър.
Украйна, победа!

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Пак заповядай! Петър ми беше забавен, беше ми тъжно за него, вече почва да става досаден… Но явно в КГБ ги обучават добре в изкуството да ходят по тънкото острие на бръснача. В това отношение ти не си шлифован и премина тънката граница с директни намеци за насилие… ;)

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Сдружение ГТИ
    • Email
Темата е за въпроси към модерартори и техните отговори.
Размисли, страсти и разбори се правят по съществуващи теми, стига да не противоречат на Правилата и добия тон.
Коментари относто участници, особено негативни такива може да си разменяте на лични съобщения. В темите ще се трият и санкционират!
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Спряно му е писането, че и на мен ми писна от това да чета едно и също навсякъде.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline 04Boris22

• Наистина съм луд
  • 2055
    • View Profile
    • Email
Защо темата за Манчетата на МТК е заключена?
Черепите неслучайно са пълни с нещо ;)

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Сдружение ГТИ
    • Email
Сега проверих, заключена е на 19.09. По-скоро е по погрешка.
Вече е отключена.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline Kingpin

• Наистина съм луд
    • View Profile
Темата за 35-те тролейбуса да не е и тя по погрешка заключена? Че тъкмо стана интересна  :rolleyes:

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Благо се е поовлякъл, преди да си пусне мнението… Отключена е отново. ;)

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
Имам следното предложение към администрацията на форума: В раздела на Сдружение ГТИ да се бодне отгоре една тема " Как да подпомогнем дейността на Сдружението" , в която да има посочени банкови сметки и/или други начини за това, та на който му се появи такова желание да може бързо да намери необходимата информация !

Offline я л т а

• Нямам спирка
  • МНОГОЗНАЙСТВОТО НЕ УЧИ НА УМ. Хераклит
    • View Profile
Модераторчета трябва по често да ми гледат аватара.
Пък да вземат да цитират кое точно им е обидно ?
Спрете си просташките мнения !

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Един потребител, не стига, че провали една тема във форума за чуждестранен транспорт, а сега неговото "алтернативно" мнение започва да се разпростира извън пределите на темата, съсипвайки други такива.  :)

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
Въпросният потребител упорито не желае да потърси съдействие от компетентните служители на ААЦ вместо да пълни форума.  :rolleyes:

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Живей, за да озаряваш, озарявай, за да даваш живот
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Ще бъде ли възможно да се направи нещо с Фафан? Форумът вече не може да се чете, всички теми и всички дискусии са обсебени от него.

Sofiatransport транспортна база данни
Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!
Над 200 000 снимки на возила от градския транспорт в София от 28-ми юни 2011 г. насам

Offline 503

• Напредващ
  • Любима линия: 11 Хюндай България-Княжево
    • Skype Me™!
    • View Profile
Защо Фафан е харесал тази публикация?
Линк, за да видите черно на бяло:
https://forum.gtsofia.info/index.php?topic=2344.2040#:~:text=%D0%9E%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%20%232052%20%2D%3A%20%D0%94%D0%BD%D0%B5%D1%81%20%D0%B2%2014%3A31%3A25

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Виждаме и без линка. Оценявам ентусиазма ти, но си завираш носа на прекалено много места. Да не ти пука от харесване и оценяване от страна на останалите съфорумници добре, но си има граници. Това е тема за въпроси към администратори и модератори, не за изказване на мнения. Казвам го с цената на офтопик, защото съм съпричастна душица, игнорирането е най-лесно, но аз съм грижовен човек. Знам, че си малък, но все пак опитай се да се замислиш по въпроса, защото никой друг няма да ти го каже като мен, само ще те критикуват и наказват, а не е сигурно доколко това само по себе си ще ти помогне.
« Last Edit: 07.02.2025, 16:34:08 by AGENT 006 »

Над 200 000 снимки на возила от градския транспорт в София от 28-ми юни 2011 г. насам

Offline я л т а

• Нямам спирка
    • View Profile
Ще бъде ли възможно да се направи нещо с Фафан?

Направо може с Йоги да си спретнете дружинка, и да станете членове на БКП или Възраждане.

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Ти защо винаги трябва да бъдеш з****к между другото? Винаги си ме дразнел и винаги съм те защитавал, защото си грамотен и полезен по определени въпроси, но като започне да ти избива на определени настроения ставаш за посмешище.
« Last Edit: 07.02.2025, 15:09:06 by AGENT 006 »

Offline я л т а

• Нямам спирка
    • View Profile
И мен ме дразнят половината съфорумници, но не се оплаквам, нито искам някой да взима отношение.
Всъщност това показва и умствения багаж на пишещи във форума.

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Дай физически доказателства, че имам връзка с Югимакс щом си толкова отворен, цитирай ми мненията ако има такива, защото няма и никога не е имало. Обслужвам собствен сайт и три канала в YouTube, чета само определени мнения и теми и нямам секунда време да се занимавам с форумни простащини. Между другото първият, който ме замеси с Юги беше Веско 76. Действително е имало период, в който позициите ни в политическата тема са съвпадали, но това не значи, че се познаваме и сме координирали изказванията си. Аз го приемах за съмишленик и му бях писал ЛС преди да стане развален грамофон, той не ми отговори и не съм се опитвал да осъществявам никаква връзка с него повече, след което той стана развален грамофон, но понеже Веско и ти сте неолиберали искате да ме намесите с него, защото така ви е изгодно с цел да ме злепоставите и защото очевидно си нямате идея от демократично мислене. Мнението ми, с което започна дискусията тук днес беше написано с пълно уважение, ти го обърна на нападка срещу мен с цената на клевета и при положение, че не съм участвал в политически спорове и не съм изказвал политически мнения от около година. Повече от 13 години съм тук и никога не съм си позволявал да обиждам и нагрубявам никого. Като един от най-възрастните потребители тук би следвало да го оценяваш и ако не ме харесваш то поне да не ме нападаш и да не клеветничиш срещу мен.
« Last Edit: 07.02.2025, 18:51:44 by AGENT 006 »

Offline я л т а

• Нямам спирка
    • View Profile
Дай физически доказателства, че имам връзка с Югимакс щом си толкова отворен

[Направо може с Йоги да си спретнете дружинка, и да станете членове на БКП или Възраждане.

Я пак прочети какво съм написал, внимателно. Препоръчвам ти го предвид опита ти да се налага цензура върху съфорумници, чиито мнения не ти харесват. А нали уж което не ти харесва не го четеш. Не изпадай в комунистически делириум. И въобще не те нападам.