Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 434201 times)

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
Аз също съм против смяната на ника. Всички се знаем така, както сме сега. А не както в скайп - там като почнат масово да си сменят никовете и после се чудиш 1 година абе тоя отде го имам или тоя не ми ли е нещо познат......

Taм поне като веднъж ги преименуваш спират обновяванията на имената.

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Аз съм против смяната на ника. От 3 години и половина всички редовни участници във форума си се знаем с тези никове, глупаво ще е всеки да си го сменя според мен. А пък някой сме с тези още от форума на СКГТ от преди поне 5 години.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
Така или иначе никове няма да се сменят, предлагам да спрем с дискусията по този въпрос.

Offline borosport

• Нямам спирка
  • Hate users!!!
    • ICQ Messenger - 304771719
    • View Profile
    • Email
 Против не за друго, а защото се злоупотребява, а някои бунаци започват да си мислят, че като си сменят ника и няма да се раре за кой става дума.
Най-дългите градски автобусни линии са:
- А111 - 50320 м двупосочно
- А83 - 37000 м двупосочно
- А11 - 32005 м двупосочно
Най-дългите крайградски автобусни линии са:
- А28 - 64540 м двупосочно
- А70 - 56645 м двупосочно
- А3 - 55870 м двупосочно
Тройната коалиция от А до Я

Offline mi6kina

• Запален по ГТ
    • View Profile
Здравейте! Имам един въпрос към администраторите и модераторите. Може ли в темата "Транспортът в другите български градове" да добавите в Child Boards и Добрич. Имам идеи за няколко теми за Добрич - например "подвижен състав", за всяка фирма да има отделна тема и евентуално "идеи за развитие на градския транспорт в Добрич".
Градски транспорт - разписания на градския транспорт в цяла България. Търсят се гост автори за нашия блог. За контакти: на ЛС! :)

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
А колко ще се пише в тези 1000 теми!? За Добрич в момента основно май само ти пишеш и си представител на града, пък и не се случва нещо особено значимо. Има градове като Стара Загора, които са повече на дневен ред за обособяване.
« Last Edit: 08.10.2009, 21:18:32 by difian »

Offline mi6kina

• Запален по ГТ
    • View Profile
А колко ще се пише в тези 1000 теми!? За Добрич в момента Основно май само ти пишеш и си представител на града, пък и не се случва нещо особено значимо. Има градове като Стара Загора, които са повече на дневен ред за обособяване.
Аз предлагам пък каквото реши екипа.
Градски транспорт - разписания на градския транспорт в цяла България. Търсят се гост автори за нашия блог. За контакти: на ЛС! :)

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
След като мнение на потребител бъде редактирано не трябва ли потребителя да бъде информиран?Също не трябва ли да се прочете някъде тожа , което е премахнато?
Например сега не си спомняам какво точно е изтрито или редактирано и искам да прочета оригинала.

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
След като мнение на потребител бъде редактирано не трябва ли потребителя да бъде информиран?Също не трябва ли да се прочете някъде тожа , което е премахнато?
Например сега не си спомняам какво точно е изтрито или редактирано и искам да прочета оригинала.
Под съобщението излиза, кои го е редактирал последно. Не знам, какво конкретно визираш, но аз твои мнения не съм трил. Често се случва обаче, да триеш част от цитати и нещата не излизат правилно и ги оправям. Смисловото, твои мнения никога не съм редактирал. Иначе, ако може автоматично да се изпраща съобщение за редкация, ок, ама да си играем ръчно да информираме потребителя, че го е домързяло или е неграмотен, да слага препинателни знаци, или да прегледа мнението си, след като/преди да го пусне, не съм съгласен!

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Ако имаш дълбоки подозрения за постинга си в тема "Русе", редакцията ми беше за ужасната транскрипция от латиница към кирилица: "ж" вместо "в", "йа" вместо "я".

Offline emm_1968

• Trams Doctor
  • Нямам спирка
    • View Profile
   Възможно ли е да се направи следното: при писане на нов пост, след натискане на бутона "Публикувай" да се преминава през процедурата на бутона "Предварителен преглед"?
   Или бутона "Публикувай" да не е активен и да се активира след преминаване през процедурата на бутона "Предварителен преглед".
   Така пишещият ще има възможност да види това, което е написал, и ако има грешки да ги отстрани. А, ако операционната система му позволява и правописна проверка - още по-добре, тогава грешките ще са маркирани от Системата.
« Last Edit: 24.05.2010, 10:51:07 by emm_1968 »
Символите на нашия град са Витоша, кестените и трамваите.

С такива любители на МГТ врагове не му трябват.

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile

Ако имаш дълбоки подозрения за постинга си в тема "Русе", редакцията ми беше за ужасната транскрипция от латиница към кирилица: "ж" вместо "в", "йа" вместо "я".
Както си се досетил пиша от друг комп, чиято клавиатура е малко по-различна от моята.
Благодаря за отговора. Ще очаквам за напред които и да редактира мое мнение да ме уведомява , та било дори и за една точка или запетайка само.

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email

Ще очаквам за напред които и да редактира мое мнение да ме уведомява , та било дори и за една точка или запетайка само.
Ти очаквай, но се съмнявам да ти се оправдае очакването. Ако се прави за теб, трябва да се прави и за всички останали. А предвид общото ниво заниманието е обречено. Ще трябва да се довериш на модераторите, и при претенции да се обръщаш към този, който ти е редактирал мнението.

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Понякога, сядайки на друг компютър и аз изпитвам затруднения.Това явно зависи от версията на "Флекс тайпа",която е инсталирана на самото РС.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Ясни са тези работи, видях го мнението на Жоро, преди да се редактира и наистина имаше нужда, защото грешките бяха дразнещи, но това не е проблем. Няма как да скрием, ако сме ви пипали мненията и отдолу се изписва последната редакция. Ако има нещо, просто пишете. Лошото е, че няма известие, че вие е пипано мнение и сами трябва да го забележите. Но гарантирам, че всички модератори сме честни и не манипулираме с подобни корекции!!!

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
Понякога, сядайки на друг компютър и аз изпитвам затруднения.Това явно зависи от версията на "Флекс тайпа",която е инсталирана на самото РС.

A най-добре да няма никава версия на "Флекс тайпа" на компютъра.

При всички положения кирлизацията в самия форум работи, та дори да нямате инсталирана каквато и да е кирилица на компютъра може да се пише - превключването става с Уиндоус бутона+Shift, като всяко следващо натискане сменя клавиатурната подредба циклично Латиница->Фонетична->БДС->Латиница->Фонетична->...
Някаъде е изчезнала индикацията на ккакъв език се пише , ама това е бял кахър  :D

Offline tiristor

• Нямам спирка
  • За пускане на БГ-1300 по линии 4 и 11!
    • View Profile
    • Email
Кирилизаторът не работи под някои браузери, като Хром например :rolleyes:

Offline Sir Humphrey

• Запален по ГТ
    • View Profile
Предлагам част от темата Трамвайни линии при строителството на МД-2
да се извади от категорията "Идеи" и да се прехвърли към нова тема в категорията за МД2, тъй като част от напоследък разискваните неща пристъпват към реализация и няма да отговарят на името на настоящата категория ("Идеи").

Online ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
A най-добре да няма никава версия на "Флекс тайпа" на компютъра.
Най-добре ползвайте Инжинера  ;)