Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 434200 times)

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Аз отдавна смятам, че мястото му е в "Забавно", т.к игрите са за забавление.
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Извадил съм я в нова категория, за да може да се скрива от който не иска да я гледа.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
 :fan: Така е екстра !

Offline Sofia

• Нямам спирка
  • R.I.P. 1511 (1985-2015)
    • View Profile
Имам едно предложение. Да се премахне разделението в раздел тролейбуси на "Икарус 280Т" и "Нископодов Икарус 280Т". Първо, немалко Икаруси от нископодови вече не са, и второ, подобно разграничаване като цяло е безсмислено, тъй като това не е основен белег, по който да се прави разлика между тролеите, а и броят на Икарусите с нисък под не е малък, т.е. това не е нещо уникално. В пъти по-логично би било да има галерия "Икарус 280Т" и "Икарус 280Т Facelift".

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
И също така има и много снимки на нископодови в "Икарус 280 Т".

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Репортите някой гледа ли ги изобщо?!

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Репортите някой гледа ли ги изобщо?!
Гледа ги и се взема отношение по съществените. Ти какво толкова си написал - пълен член в тема, открита преди почти 7 години. Ама пусто заяждане...

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
И от 20 години да е, грешката е редно да се поправи! Освен това не за пръв път не ми се подминава репорт, та после се чудите що никой не ги ползва, а само се сипе помия тука...

edit: и ако беше, за да се заяждам, щях да го напиша публично в темата. Обаче за пореден път се убеждавам в двойните стандарти, по които се преценява тук.
« Last Edit: 18.01.2013, 00:27:06 by Kaiser Kar »

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Много си прав, заяждане е когато се напише публично, като по този начин се създава оффтопик. Аз също използвам рапорти :) Да се похваля де.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Ако някой от вас е решил, че щом подаде сигнал за нещо, то веднага ще бъде направено каквото е поискал, живее в заблуда. И в конкретния случай никой от модераторите не е взел отношение, което е красноречиво по отношение на рапорта.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Естествено, аз подавам сигнал пък вие решавате дали е правилен или не съгласно правилата за модериране. Идеята е да не се дава акъл в публичното пространство, това е едно от нещата, които наистина ме вбесява.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Не предполагах, че във форум, където цари тотална нетърпимост по отношение грешки в граматиката и правописа, ще водим спор дали да се редактира заглавието или не. Но от това си правя съответните изводи предвид авторството темата, за която съм сигнализирал... Щото една друга тема със същата грешка, но от друг потребител, беше редактирана своевременно.

Тука почва да се превръща в олицетворение на смешната ни държавица.

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Аз също използвам репортът честичко, на последният такъв беше обърнато внимание.Не мисля обаче, че трябва да се получава личен отговор за това.Достатъчно е, че се взема под внимание. И стига сте си измисляли някакви си двойни стандарти.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
На всички рапорти се обръща внимание - те се виждат от всички членове на административния екип на форума. Около 2/3 от тях са основателни и се предприема действие - изтриване или преместване на мнение/тема и/или добавяне на % предупреждение към потребителя.
Системата за рапорти няма директна опция за информация към изпратилия известието.
Като цяло едни потребители сигнализират като забележат нередности, а други - само ако лично ги касае  :)

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Никакви двойни стандарти не измислям. Просто сигнализирах за грешка в заглавието на една тема (както казах, тук поне до момента това се поправя веднага) и почнаха да ми се разтягат локуми, че не било основателно и че съм се заяждал. Сега виждам, че са взети мерки, за което благодаря, но беше ли нужно да го обсъждаме тук?

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Никакви двойни стандарти не измислям. Просто сигнализирах за грешка в заглавието на една тема (както казах, тук поне до момента това се поправя веднага) и почнаха да ми се разтягат локуми, че не било основателно и че съм се заяждал.
Ето в това е проблемът.Всъщност доста хора се дразнят от правописните грешки на определени потребители, друга част приемат нещата прекалено лично и се дразнят за най - дребните детайли.За това е и този модераторски/администраторски екип, за да следи за подобни грешки и нередности.Но този екип се състои от човешки същества, които също са способни да грешат.Не си мислете, че те са някакви безгрешни люде, които се занимават само и единствено с форума.

Сега виждам, че са взети мерки, за което благодаря, но беше ли нужно да го обсъждаме тук?
Ами според мен тази тема е точно за това - за обсъждане и доуточняване на тези дребни детайли.Има и друг вариант за комуникация - на лично съобщение до модератор/администратор.Даже този вторият начин ми се струва по - ефективен, така висшестоящите ще погледнат по - конкретно в точната тема.Макар че съществува вариант да отнесеш 10- на 20 процента наказание.

Конкретно към потрeбителя Kaiser kar - ако съм те засегнал с нещо ти се извинявам, ако решиш да се отблагодариш по някакъв начин, по добре го направи на ЛС, няма нужда да се създава излишен оффтопик.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
Досега за ЛС със съобщение за проблем към модератор никой не е получил предупреждение.
Изключвам тези които влизат с цинизми , обиди и подобни.

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Дали това не е един и същи човек?
Именно поради такива причини неколкократно съм призовавал за почистване на регистрираните мъртви души.

Offline bonbon

• Наистина съм луд
    • View Profile
Според мен е един и същи човек. Всички акаунти имат три деветки в потребителското име, мъжки пол и са на 33  :laugh:

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Това са ботове, не са реални хора.