Оф какво ви става па сега на вас? Разбирахте се като хората и сега изведнъж от нищото почнахте да се дразните и да се заяждате за всяка втора дума. Зирка може да е нарушил правилата, но с препращането на проблема към модераторите ти само доказваш собственото си нежелание да се разберете с него на ЛС и после сигурно ще кажеш, че това не е възможно. Не, не е невъзможно ще кажа аз. И аз бях настроен срещу определени потребители тук, мислех ги за хейтъри и така нататък, но след отменянето на последното ми наказание реших да си общувам повече с тях на ЛС и оттогава насам не съм имал никакви проблеми. Оставям това, но явно забравяш колко много падаш в очите на модераторите, когато така открито заявяваш, че те не си вършат работата. Модераторите са длъжни да следят за нарушение на правилата и да налагат съответните наказания и не е нужно да пишеш в тази тема, за да си свършат работата. След като се смяташ за толкова справедлив и правилно разбиращ кой и кога е за наказание я се постави на мястото на модераторите и си помисли би ли ти било приятно да си модератор и някой непрекъснато да ти цитира мнения в тази тема и да ти казва това е нарушение на еди кои си точки от правилата. И на трето място не забравяй, че Зирка е потребител, който има изключително голям принос за развитието на форума и е дал изключително много информация не само за градския транспорт в Бургас, но и за този в София(от който всъщност ми е направил впечатление, защото аз не чета бургаския раздел, но доколкото прелиствам из страницити чат пат виждам, че има много негови публикации и там), така че ако питаш мен въобще няма да ми направи впечатление, че веднъж е нарушил правилата и се е скарал с теб, а по-скоро ще си помисля, че ти си провокаторът.
Извинявай за острото мнение, но замисли се над тези въпроси и разберете се най-сетне вие бургазлии и престанете да се дразните, обиждате и карате за всяко второ нещо.