Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 434228 times)

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Влизал е през прокси, което е забранено. Ако влезе от нормален адрес, няма да има проблеми.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Защо да е забранено влизането през прокси? Помня, имах подобен проблем от един от хотелите ми в Берлин, когато форумът не беше достъпен от неговото ИП.

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Става дума не за обикновен прокси сървър, а за анонимните такива, на които целта им е да скрият истинския адрес и това се използва от изгонени или наказани потребители. Съответно в такива случаи забранявам тези адреси и потребителите получават забрана за постоянно, ако преди това не е била такава.

Offline $h@IdEr

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 359945577
    • MSN Messenger - dilly-m@hotmail.com
    • AOL Instant Messenger - dillyan96
    • View Profile
    • Рекламни концепции на бургаски Солариси
    • Email
Слушай бе палячо, няма на кой да се извиняваш, ти май се опитваш да ми кажеш нещо! Нали ти казах, че само в ефир ще кореспондираме! Ти май се вземаш нещо много на сериозно и се опитваш да ме учиш какво и как е – и на мен ми писна от твоите глупости! Време е вече да излезеш в отпуска, да не мислиш че с твоите мнения останалите няма да има какво да си кажат! Ако се правиш на голям бияч само ми кажи къде.. на ЛС! Но все пак си задай въпросът, докъде ти е границата! Ако ти с такива понятия не рабитиш, не значи че и другите нямат – за съжаление това винаги ще ти трябва!
Но кой създава подобни предпоставки?
Нарушени точки 1 и 3 от правилника.
« Last Edit: 07.03.2015, 00:33:52 by $h@IdEr »

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Оф какво ви става па сега на вас? Разбирахте се като хората и сега изведнъж от нищото почнахте да се дразните и да се заяждате за всяка втора дума. Зирка може да е нарушил правилата, но с препращането на проблема към модераторите ти само доказваш собственото си нежелание да се разберете с него на ЛС и после сигурно ще кажеш, че това не е възможно. Не, не е невъзможно ще кажа аз. И аз бях настроен срещу определени потребители тук, мислех ги за хейтъри и така нататък, но след отменянето на последното ми наказание реших да си общувам повече с тях на ЛС и оттогава насам не съм имал никакви проблеми. Оставям това, но явно забравяш колко много падаш в очите на модераторите, когато така открито заявяваш, че те не си вършат работата. Модераторите са длъжни да следят за нарушение на правилата и да налагат съответните наказания и не е нужно да пишеш в тази тема, за да си свършат работата. След като се смяташ за толкова справедлив и правилно разбиращ кой и кога е за наказание я се постави на мястото на модераторите и си помисли би ли ти било приятно да си модератор и някой непрекъснато да ти цитира мнения в тази тема и да ти казва това е нарушение на еди кои си точки от правилата. И на трето място не забравяй, че Зирка е потребител, който има изключително голям принос за развитието на форума и е дал изключително много информация не само за градския транспорт в Бургас, но и за този в София(от който всъщност ми е направил впечатление, защото аз не чета бургаския раздел, но доколкото прелиствам из страницити чат пат виждам, че има много негови публикации и там), така че ако питаш мен въобще няма да ми направи впечатление, че веднъж е нарушил правилата и се е скарал с теб, а по-скоро ще си помисля, че ти си провокаторът.
Извинявай за острото мнение, но замисли се над тези въпроси и разберете се най-сетне вие бургазлии и престанете да се дразните, обиждате и карате за всяко второ нещо.
« Last Edit: 07.03.2015, 09:00:25 by AGENT 006 »

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
Слушай бе палячо, няма на кой да се извиняваш, ти май се опитваш да ми кажеш нещо! Нали ти казах, че само в ефир ще кореспондираме! Ти май се вземаш нещо много на сериозно и се опитваш да ме учиш какво и как е – и на мен ми писна от твоите глупости! Време е вече да излезеш в отпуска, да не мислиш че с твоите мнения останалите няма да има какво да си кажат! Ако се правиш на голям бияч само ми кажи къде.. на ЛС! Но все пак си задай въпросът, докъде ти е границата! Ако ти с такива понятия не рабитиш, не значи че и другите нямат – за съжаление това винаги ще ти трябва!
Но кой създава подобни предпоставки?
Нарушени точки 1 и 3 от правилника.
В повечето случаи сам си го търсиш. Как пък все ти си невинен, все ти си неоправдан.....
Ходиш и се правиш на интересен, а после хленчиш като женичка в тая тема, и то не един и два пъти - а системно. Много си смел във форума, на няколко пъти виждам, че директно заплашваш потребители, даже беше писал, че ще заличиш и целия форум - е още си чакаме.... Обаче като ти каже някой нещо по-остро и се оплакваш на тоя и оня, накрая си редактираш и си триеш мненията. Ако не бяхме във форума щях да ти кажа как му се вика на това, ама току виж и на мене си поискал наказание.
« Last Edit: 07.03.2015, 11:20:49 by pepi1997 »

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Нещо в бургаския раздел има напрежение напоследък.
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
Съжалявам че се стигна дотук, искам първо да се извия на $h@IdEr за обидите, после и на модераторите, за допълнително създадените! Няма проблем с наказанието, напротив, щом има нарушения, трябва да има и такива! Дори трябва да не се церомоните много - много с раздаването им, защото тук това си остава единствената възпитателна мярка. Не визирам конкретен случай, а по принцип! 
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Мисля, че сега и другата страна трябва да поднесе своите извинения. Защото някак си не ми се струва нормално @Zirka да си изпусне нервите - за да го е направил, значи е имал основателна причина.

И нека поясня нещо - който си мисли, че тук има двойнствен стандарт спрямо дадени потребители се лъже много жестоко. Реших да се намеся в спора от снощи между @Zirka и @$h@IdEr с ясното съзнание, че създавам оффтопик в съответната тема и ще отнеса наказание за това. И си го получих естествено. Но не правя трагедии от това. Нося си последствията и понасям отговорност за действията си.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Точно така. Извинете се и се поставете на равно, без единия да настоява, че е повече от другия или обратното и се опитайте да се разберете човешки, защото това е единственият начин.

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Следващият път, когато някой има претенции относно някое мнение, да използва бутона "Информирай модератор". За публикуване тук ще има наказания!

Offline $h@IdEr

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 359945577
    • MSN Messenger - dilly-m@hotmail.com
    • AOL Instant Messenger - dillyan96
    • View Profile
    • Рекламни концепции на бургаски Солариси
    • Email
Поднасям също моите извинения. И до zirka, и до модераторския екип, който трябваше да се занимава  с нашия спам.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
« Last Edit: 08.03.2015, 00:14:08 by $h@IdEr »

Offline NULL

• Маниак
  • Keep Walking
    • View Profile
    • Email
Аз имам следното предложение - да не се изтрива съдържанието на постове, когато някой модератор ги премести в кошчето, без съгласието/без молба от страна на постващите.
If you change nothing, nothing will change.

Полезно: Почивни дни 2019 | Обменни бюра София | Фиксинг на БНБ

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
Това едва ли някой го прави. По-скоро самите потребители трият постовете си, които в този си вид заминават за кофата.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline NULL

• Маниак
  • Keep Walking
    • View Profile
    • Email
Това едва ли някой го прави. По-скоро самите потребители трият постовете си, които в този си вид заминават за кофата.

http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=5721.msg100068661#msg100068661

Offline Emperor

• Нямам спирка
    • View Profile
Когато поста е повтарящ се  и го има на две места, е по добре да се изтрие информацията на единия.. Кошчето не е мястото където има полезна информация и не виждам смисъл от такива сложни предложения.

Offline NULL

• Маниак
  • Keep Walking
    • View Profile
    • Email
Когато поста е повтарящ се  и го има на две места, е по добре да се изтрие информацията на единия.. Кошчето не е мястото където има полезна информация и не виждам смисъл от такива сложни предложения.

Точно, след като информацията е повтаряща се трябва да отиде в кошчето, но не и да бъде забърсана, тъй като някой си е направил труда да напише нещо.
Пак казвам - това е неуважение както към хората, които постват, така и към четящите. Благодаря за разбирането.

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email

http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=5721.msg100068661#msg100068661
В цитираните мнения е имало снимки, а те ядат парчета от ресурса на форума. Иначе ръчно триене се практикува при крайни обстоятелства - груби обиди и подобни. Разбира се, и в случаите на самоизтриване от страна на автора.

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
... В такива случаи по-добре използвай "Информирай модератор".
Възможно ли е формата "Информирай модератор", да има обратна връзка към автора на изпратената заявка? По този начин ще може да разберем, дали са взети мерки, по изпратената от нас заявка.  И след изясняване на проблема, заявката да се закрива.
ПС: Не съм запознат с платформата, но мисля че ако има възможност за внедряване на тази функция, то много от работата на екипа ще е по-прозрачна и по улеснена.

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Често заявките валят на поразия и надали някой модератор би имал физически време да встъпва в диалог с всеки от заявителите. Ако за всяко отхвърляне на заявка започнат безкрайни диалози, това не е прозрачност, а загуба на оперативност. Става цял съдебен процес - модераторът трябва да води диалог с докладвания (ответника) и неговите адвокати, както и с докладващия прокурор (ищеца). "Изясняване на проблема" за докладващия е трудно да има, защото голяма част от активно докладващите се считат за последна инстанция да определят, кое да го бъде и кое - не във форума. И има сериозно разногласие, кое е по-последна инстанция - ватманската стая, шофьорската стая, ЦГМ или нещо друго. Последният пример с ПТП-то в Илиенци е съвсем пресен.
« Last Edit: 18.05.2015, 16:57:09 by blagun »