Бих искал да попитам дали е
ЗАБРАНЕНО качването на снимки във форума, защото вече за втори път получавам съобщение от
west_1, затова, че качвам такива в Бургаския раздел. Според него ''изпразвам'' мемори картата си, но според мен не, защото ако наистина я изпразня сървъра няма да побере всички снимки от фотоапарата и телефона ми. Първия път, когато господина ми писа реших да не препращам съобщението тук и да не ви занимавам с глупости, но вчера чашата преля, след като ми прати следното съобщение:
« Изпратени до: todorow_211 -: Вчера в 15:55:57 »
Отново те предупреждавам да спреш с качването на снимки, първо с лошо качество, второ показващи обичайно случващо се по линиите и трето такива, на които дори рег. номера- имаш си фейсбук страница за тази цел.
Първо бих искал да попитам дали съм само аз човека, който качва снимки с лошо качество във форума, защото аз знам поне още 10 такива, които качват подобни, че и по-размазани, но никой не ги премахва и никой нищо не им казва.
Второ- всеки, който чете Бургаския раздел може ли да каже дали са качвани снимки от село Русокастро?! Защото аз незнам някой да е качвал такива от самото село. О, забравих, че в село Русокастро минават 12, 12А, 211 и другите линии на градския транспорт в Бургас.
Трето- аз ли съм виновен, че автобуса е мръсен и водачът не е решил да го измие?! Точно и за това не му се вижда регистрационният номер.
Четвърто- защо снимките в ''Анкета на месеца'' се задават толкова късно?!! Разбирам, че имаш личен живот и нямаш време да се занимаваш със форума (ти сам ми го беше казал!!!), но май трябва да се сложи 2-ри модератор, който има време да се занимава, защото 1-ят няма време.
Пето- знам много добре защо си толкова настроен против мен. Защото съм приятел с Шайдер.
Защо когато бяхте в добри отношения качването на снимки НЕ беше забранено?!
Шесто- целта ти е ние двамата да спрем да пишем и да качваме снимки, но това няма да стане, даже щях да ти го кажа когато се видяхме, но ти нямаше желание да говорим, пък и що да ти се натискам? Насила хубост НЕ СТАВА!
Ще оставя на другите да изкажат мнението си по въпроса, защото аз наистина много съм ти ядосан и НЕ очаквах да станеш толкова дребнав, сякаш ти си създал форума и се мислиш за шеф, но ти си просто модератор.
Има много други такива, но те не се заяждат, защото не съм им ''трън в очите'', за разлика от теб.