Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 434279 times)

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Аз бих те наказал за обида спрямо модераторския екип.За следното изказване:

"Аз мнението го докладвах, но или никой не го е видял или някой от модераторите е побързал да изтрие доклада от системата".

Хубаво е, преди да изразиш мнение да премислиш, как ще се изтълкува то. Защото подобно изказване показва неуважение спрямо модераторите.

А Тодоров дали е докладвал на мейла на Бургасбус това, което е видял? Форумът не е бюро жалби. Макар, че и аз бях писал за подобен случай в темата, но и докладвах въпросният шофьор на мейла на дружеството.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline $h@IdEr

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 359945577
    • MSN Messenger - dilly-m@hotmail.com
    • AOL Instant Messenger - dillyan96
    • View Profile
    • Рекламни концепции на бургаски Солариси
    • Email
Форумът не е бюро жалби.
Не е, тука се споделя информация, да не говорим, че в софийския раздел има цяла тема "Недобросъвестни шофьори", но това не е предметът на разговор.

Offline west_1984

• Наистина съм луд
  • --==WEST_1984™==--
    • View Profile
Бих искал да ми бъде обяснено кое е провокативното във темата Соларис Урбино 18. Май отново някой поръчва кой да бъде наказван оt бургаския раздел поради лични отношения? :rolleyes:
Виж кво, спри да си разиграваш цирковете и да излагаш себе си и целия Бургаски раздел, отново оспамвайки тази тема. Точно ти, след всичките ти глупости, обиди и заплахи през ЛС и директно, спрямо мен и други потребители на форума, имаш най-малко право да претендираш и да се правиш на жертва. Във връзка с последната ни среща точно ти отново твърдеше, че ще затриеш Бургаския раздел или профили на определени потребители, точно ти твърдеше, че нямаш намерение да се съобразяваш с никой и нищо.
Относно наказанието на todorow_211- поднесената информация е абсолютно тенденциозна, целенасочена и добре обмислена, целяща да навреди на точно определен шофьор на 2944, който както е известно е баща на наш колега, с който ти и todorow_211 сте в лоши отношения. Целите и идеите на писаното от вас са кристално ясни. Или ще се съобразявате и ще се държите нормално, или прав ви път и на двамата, нито моите нерви, нито на колегите са от стомана.

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Форумът не е бюро жалби.
Не е, тука се споделя информация, да не говорим, че в софийския раздел има цяла тема "Недобросъвестни шофьори", но това не е предметът на разговор.
Именно, темата на разговора е твоето наказание, а мисля, че всеки от модераторите ще ти отговори по начин, какъвто ти отговорих аз.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline Bus_lover

• Нямам спирка
  • Закривай!
    • View Profile
    • Email
Вижте сега, и аз в повечето случаи не съм съгласен с west_1 и смятам, че не е съвършен, ама защо правите такива панаири от това, че шофьор говорел по телефона? В същия ден и аз се возих на автобус, чийто шофьор по едно време говореше по телефона, но професионалистите са професионалисти и това не им пречи, особено ако карат автоматик.
Quote from: Анонимен мераклия
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!

Чакам, чакам, останах си с чакането...

Монолог, ама всички скришно го четат и обсъждат!

Offline qwerty95

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Проблемът с телефоните е когато се погледне дисплея кой звъни или кой номер да се набере, тогава се отплесва вниманието и става белята. По време на самия разговор едва ли е проблем. Но правилата са си правила и трябва да се спазват такива каквито са. Най-вече от професионалистите.

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
О, аз само да допълня, че сега го виждам това, а конкретната тема е била – Соларис 18, а не жълтите новини – наясно ли са някои какво се обсъжда там, утре другиден със същия размах ще почнете и да пишете дали носят потници под ризите си... или какви ли там глупости, само и само да трупат мнения – дето на надписа някоя буква се олюпила. Който не иска да се съобразява с правилата – вън! Но парадокса е друг – че те тук съзнателно си позволяват да ги нарушават, а когато друг го прави се възмущават!

Вижте сега, и аз в повечето случаи не съм съгласен с west_1 и смятам, че не е съвършен...
Съвършен - несъвършен, нали видя, като го нямаше какви безобразия имаше. Аз съм твърдо зад него и случаят е точно такъв!   
« Last Edit: 15.08.2015, 00:24:57 by zirka »
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Не забравяйте обаче, че обект на спора беше наказанието на Шайдер.
Според мен това мнение е напълно ненужно, предизвикателно и спокойно може и без него. Иначе съм напълно съгласен, че информация от типа днес еди кой си говореше по телефона докато караше е клюкарщина и спам. В софийската част на форума веднага биха наказали за подобно мнение без всякакво предупреждение.

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline nokia

• Наистина съм луд
    • View Profile
Макар да съм от Варненската тема и аз чета вашите дискусии и подкрепям с двете си ръце west_1 да накаже СТРОГО, но СПРАВЕДЛИВО $h@IdEr за тези му постъпки!

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
Аз пък не мога да разбера защо тече дискусия тук ? Темата е  "Въпроси към администратори и модератори", и не разбирам защо потребители взимат отношение по зададените въпроси ? В случая само west_1 и администратора имат отношение към темата... за това ще ви помоля да спрете с разсъжденията кой прав и кой крив.
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!

Offline bussofia_fan

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
Здравейте на форума, може ли да ви попитам как мога да кача снимка в този форум. Нов съм, от днес.

Offline emm_1968

• Trams Doctor
  • Нямам спирка
    • View Profile
Здравейте на форума, може ли да ви попитам как мога да кача снимка в този форум. Нов съм, от днес.

Изобщо не си наясно какъв проблем си навличаш на главата с качването на снимки във форума ...  8)
Символите на нашия град са Витоша, кестените и трамваите.

С такива любители на МГТ врагове не му трябват.

Offline mihailo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Под полето за мнението ти има "attachments and other options". Щомго отвориш, ти излизат празни полета за качване на снимки :)

Offline tm0

• Нямам спирка
    • View Profile
https://www.flickr.com - сайт, на който можеш да качваш снимки с много високо качество и големина; да ги организираш и така да споделяш най сполучливите тук.
------------------------

Offline Magirus deutz

• Нямам спирка
  • Почитател на Мерцедес - Бенц, Магирус и Икарус.
    • Skype Me™!
    • View Profile
Имам предложение - темата "Линиите на Варна в миналото" да бъде преименувана на "История на градския транспорт във Варна".
« Last Edit: 30.08.2015, 14:50:20 by Magirus deutz »

Offline Bus_lover

• Нямам спирка
  • Закривай!
    • View Profile
    • Email
Не сме форум за филми или сериали, но не може ли да се въведе някакъв Spoiler таг, който да бъде използван от потребителите, които качват повечко снимки наведнъж? Така страницата се разтегля твърде много и в някои случаи, при които искаш да видиш последния пост от някоя страница с доста постове, да речем, тя направо полудява и те връща нагоре, защото не може да свари да зарежда и трябва да скролваш наново надолу, което понякога става изнервящо.
Quote from: Анонимен мераклия
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!

Чакам, чакам, останах си с чакането...

Монолог, ама всички скришно го четат и обсъждат!

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Преместете темата за Постоянния контрол в клюкарника или я заключете, вече на нищо не прилича.

Offline vasko

• Нямам спирка
    • View Profile
Аз имам един въпрос, свързан с горния призив (все пак това е тема за въпроси към модераторите):

Може ли, ако не е проблем, някой от модераторите да обясни защо когато една тема се разгорещи, тя бива по някакъв начин цензурирана, без да има видими нарушения на правилата на форума?

Да не би да има някакво неписано правило, че ако в една тема се появят повече от n-броя мнения за един ден, то тя трябва да бъде "регулирана" и евентуално виновниците за тези мнения - наказани?

Не би ли трябвало администраторът и модераторите да се радвате, че във форума текат разгорещени дискусии и има интерес? :neznam:

В конктретния случай смятам, че няма нарушения на правилата. Съвсем леко под въпрос е дали това е най-правилната тема за въпросната дискусия. Евентуално по-правилна може да бъде някоя от две други теми в същия раздел - "Контрольорите" или "Карти и билети за пътуване в ГТ / Таксуване". Но смятам, че няма голям проблем, след като дискусията се развива в правилния раздел и в тема, която е свързана с казуса.

Всички мнения са изказани цивилизовано и културно; получават се реплики, дуплики, нови доводи и т.н. :arrow: една интересна и пълноценна дискусия. ;)

Не ви ли прави впечатление, че интересът към форума спада с времето. Аз пиша тук от известно време, но разглеждам форума от доста години. Бих казал, че преди време имаше много повече движение във форума, имаше доста интересни потребители, които изказваха качествени мнения. Има голямо текучество на активни потребители - един потребител пише определено време и се отказва. Много малко са потребителите, които са тук от началото на форума и пишат и до днес...

Не сте ли се замисляли, че може би основната причина за този процес е сериозната политика на цензура, която прилагате?

Въпросите в никакъв случай не са с цел да се заяждам! :) Просто мисля, че форумът е хубав и се надявам интересът към него да расте, а не да намалява. :)
vasko - оригиналът! :)

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Вече е отговаряно - има неписано правило, ако някой повтаря по сто пъти едни и същи аргументи, форумът да се хигиенизира от повторенията му. Разгорещена дискусия се разбира спорещите да изтъкват нови аргументи, а не двама да повтарят едни и същи неща.

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
Аз за втори път се включвам в тази тема за да ви ПОДСЕТЯ, че това е тема където потребителите задават въпроси, а администраторите и модераторите им отговарят ако са запознати с проблема. НЕ Е ТЕМА В КОЯТО ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ И ДРУГИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ ИМ ОБЯСНЯВАТ КАК СЕДЯТ НЕЩАТА. Моля въздържайте се от коментари, в случая Vasko е задал въпрос и Благун му е отговорил, смятам темата за приключена.
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!