Аз имам един въпрос, свързан с горния призив (все пак това е тема за въпроси към модераторите):
Може ли, ако не е проблем, някой от модераторите да обясни защо когато една тема се разгорещи, тя бива по някакъв начин цензурирана, без да има видими нарушения на правилата на форума?
Да не би да има някакво неписано правило, че ако в една тема се появят повече от n-броя мнения за един ден, то тя трябва да бъде "регулирана" и евентуално виновниците за тези мнения - наказани?
Не би ли трябвало администраторът и модераторите да се радвате, че във форума текат разгорещени дискусии и има интерес?
В конктретния случай смятам, че няма нарушения на правилата. Съвсем леко под въпрос е дали това е най-правилната тема за въпросната дискусия. Евентуално по-правилна може да бъде някоя от две други теми в същия раздел - "Контрольорите" или "Карти и билети за пътуване в ГТ / Таксуване". Но смятам, че няма голям проблем, след като дискусията се развива в правилния раздел и в тема, която е свързана с казуса.
Всички мнения са изказани цивилизовано и културно; получават се реплики, дуплики, нови доводи и т.н.
една интересна и пълноценна дискусия.
Не ви ли прави впечатление, че интересът към форума спада с времето. Аз пиша тук от известно време, но разглеждам форума от доста години. Бих казал, че преди време имаше много повече движение във форума, имаше доста интересни потребители, които изказваха качествени мнения. Има голямо текучество на активни потребители - един потребител пише определено време и се отказва. Много малко са потребителите, които са тук от началото на форума и пишат и до днес...
Не сте ли се замисляли, че може би основната причина за този процес е сериозната политика на цензура, която прилагате?
Въпросите в никакъв случай не са с цел да се заяждам!
Просто мисля, че форумът е хубав и се надявам интересът към него да расте, а не да намалява.