Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 420619 times)

Online ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
Изразявам несъгласие с изтриването на темата ми софийска вода.Бях приготвил този отговор на поста:

Ами това не е тема за фирмата, а за водата на София. Аналогично с темата "топло". Щото  може да се каже много за водата на София като устройство на мрежата. Идеята ми беше да се обсъжда водата на София и проблемите с нея. Както се вижда съм дал информация, която е моя , а не от сайт. Други хора също може да имат интересна информация.

Изпратено от моят XT1700 с помощта на Tapatalk

Украйна, победа!

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
Аз като я видях темата, първото което ми хрумна бе да я изтрия. Но нямах възможност да се занимавам с това. Е, намерило се е кой да го направи. Не може да се прави нова тема за всяко спиране на тока и водата, още повече че нямат нищо общо с транспорта.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Online ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
Аз написах, че идеята ми беше да се говори за организацията на водоснабдяването. Аварията беше повод за отваряне на темата.
Иначе няма нищо общо с транспорта почти цялия раздел, в който беше.
Както съм казвал и преди, за мен технически не е проблем да си пусна какъвто и да е форум. Дори си имам такъв за съпорт на работа. Просто ценя мнението на хората тук и затова предпочитам за всичко точно ТОЗИ форум. Дори ако щеш и за обратното мнение. В това отношение Благун сякаш предпочита да ги събира няколко теми в обединяваща, вместо да ги изтрива. Или поне аз съм с това мнение.

Изпратено от моят XT1700 с помощта на Tapatalk

Украйна, победа!

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Можеш да пуснеш тема Водоснабдяване в Разни и там да коментираш организацията и проблемите на водоснабдяването в София, но мисля, че ако погледнеш безпристрастно на нещата, ще разбереш че нямаше как тема "Софийска вода" с единствен пост, представляващ съобщение за планиран ремонт, да бъде оставена.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline mitakis

• над нещата
  • Нямам спирка
    • View Profile
Върнах темата. И моля Олег да се изразява по-добре, че повечето му постове са разтеглени, неразбирами и/ли офтопик.
Трудно е да направиш нещо както трябва, вместо как да е.

Online ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
Ами не мога да се изразявам по-добре. Иначе за заглавието съм съгласен. В интерес на истината софийска вода е име, коет е уникално за ВиК дружество и ми харесва като такова многозначително име още откак беше предизборно обещание на Стефан Софиянски, че ако го изберат ще даде ВиК София на концесия с име софийска вода. И понеже ми направи впечатление още преди да е факт и да бъде избран за кмет - то по тая причина ми е останало в главата с многозначителността си. Ако пусках тема за електроснабдяването на бих я кръстил ЕСО, ЧЕЗ или друго.
Иначе съм зодия дева и имам много планети във везни - от там идва навярно и обяснителността, премесена с многословността и условността.
Украйна, победа!

Offline TheBulgarianRail

• Наистина съм луд
  • 👍👍👍
    • View Profile
    • Email
Видях, че темите Снимки (Автобуси), Снимки (Тролейбуси) и Снимки (Трамваи) са заключени. Защо?
« Last Edit: 01.03.2018, 19:26:18 by TheBulgarianRail »
Sa6o babeka
YouTube канал:
https://www.youtube.com/c/TheBulgarianRail

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Защото Спайси_е ги е заключил и сега не може да намери ключа. Иначе това е рутинно мероприятие около организиране на кОнкурса.

Offline New_Passenger

• Защо пиша толкова много?
  • Lyulin 4ever
    • View Profile
Ехоооооооо, защо изтрихте темата ми без каквито и да било обяснения? Ако нещо не е наред, променете името й или я модерирайте, но не трийте! Ако продължавате в същия дух ще помисля два пъти дали изобщо си заслужава да влизам в този форум.
Софийско метро, колекция карти - https://drive.google.com/drive/folders/1v90JEwozXaRGVBWcwSNO0GnU_3pTYZbQ?usp=sharing

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Ехоооо, докога ще заливаш с глупости форума. Темата за тоалетна хартия беше в пъти по-смислена от твоята за Носталгия. А дали ше пишеш или не си е твоя работа, но ако ще го правиш следва да е по съществуващите теми.

Offline New_Passenger

• Lyulin 4ever
    • View Profile
Пич, на какво основание наричаш темите ми глупости. Тези твои правила ще ги диктуваш в някоя клоака, а тук ще спазваш правилата на форума и на всеки раздел! Аз да не започвам сега да обсъждам личните ти качества, по-точно липса на такива, най-вече пълна некомпетентност по въпроси свързани с ГТ и градоустройството! Ако продължаваш с този просташки тон ще трябва да поставим въпроса за отстраняването ти от модераторския екип. Това че си връзкар не означава че можеш да се правиш на всемогъщия Брус.
Софийско метро, колекция карти - https://drive.google.com/drive/folders/1v90JEwozXaRGVBWcwSNO0GnU_3pTYZbQ?usp=sharing

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Обективно погледнато твоят език е къде, къде по-просташки от отговора на Радо. Не защитавам никого, но не може в раздел „Разни“ да се пускат какви ли не теми за какво ли не.

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Пич, на какво основание наричаш темите ми глупости. Тези твои правила ще ги диктуваш в някоя клоака, а тук ще спазваш правилата на форума и на всеки раздел! Аз да не започвам сега да обсъждам личните ти качества, по-точно липса на такива, най-вече пълна некомпетентност по въпроси свързани с ГТ и градоустройството! Ако продължаваш с този просташки тон ще трябва да поставим въпроса за отстраняването ти от модераторския екип. Това че си връзкар не означава че можеш да се правиш на всемогъщия Брус.

Taка, много добре направи че отвори дума за правилата:

Правила за участниците във форума
...
2 . Форумът е насочен към градския транспорт като цяло. Допускат се теми свързани с него и неговото развитие, теми свързани с наболели проблеми на София и други градове и с градския транспорт и икономическото и културно развитие, както и теми свързани с България - събития с национално значение. Теми неотговарящи на горепосочените изисквания ще бъдат изтривани без предупреждение. Изключение правят темите свързани с представянето на участниците, темите в раздела "Забавно", темите отнасящи се до Форума и Страницата, темата "Поздрави" и теми получили изричното съгласие на Администраторите.
...
14 . Модераторският екип запазва правото си да редактира или изтрива мнения и теми, ако сметнат съдържането им за неуместно, дори и да не са в нарушение на конкретно правило от горепосочените. Модераторският екип запазва правото си да изтрива прикачени или копирани снимки с незадоволително качество. В такива случаи участникът ще може да оспори извършеното действие с ЛС към някой от модераторския екип. Подобно мнение, написано от същия участник, след като е бил известен за причината за редакцията/триенето (ако е било основателно), води до наказание.

Aз спазвам правила. А ти? Или многократната регистрация е позволена, путник?
Аз от градоустройство не разбирам и никога не съм твърдял че разбирам. Аз съм инженер по телекомуникации.
Искаш да поставиш "въпроса за отстраняването ми от модераторския екип" - така да бъде. Създавам нарочна анкета за това. Нека всеки да има възможността за упражни вот. И ако той е негативен за мен си "подавам оставката", но ако е положителен ти ще се скриеш в дупката си откъдето изпълзя.

АНКЕТА

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Твърдо против един от най-успешните модератори да си подава оставката!

Offline maniak

• Нямам спирка
  • Оптимист
    • ICQ Messenger - 278834436
    • View Profile
    • http://www.flickr.com/photos/47270324@N08/
    • Email
Аз бих гласувал в анкета New_Passenger да бъде насочен към изхода с пожелания за много здраве и без излишни церемонии.

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Бих призовал да обърнем внимание на описанието на раздела "Разни".
"На кровове Београда слетела су нова јата телевизијских антена. Оне кљуцају невидљиве телевизијске таласе и носе црно-бела и шарена јаја"

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Носталгична тема
Мъчи ли ви носталгия по нещо? Детство, вкуснотии, музика, първа любов, абе всичко което може да предизвика носталгия. Транспорт също. Та по какво изпитвате носталгия?
Ехоооооооо, защо изтрихте темата ми без каквито и да било обяснения? Ако нещо не е наред, променете името й или я модерирайте, но не трийте! Ако продължавате в същия дух ще помисля два пъти дали изобщо си заслужава да влизам в този форум.

Ако ще пускаш такива теми (цитираната горе), наистина си помисли дали си заслужава да влизаш във форума. Темата е меко казано безумна и мястото ѝ е в някой тийн форум.
Получаваш и 20% наказание, за това че освен че пусна абсолютно невписваща се във форума тема, после реши да ни занимаваш всички и да нападаш модератора за това че е била изтрита, а триенето е било напълно основателно и според правилата.

П.П. в момента гласовете в анкетата са 46:1 за това да не бъде отстранен RADOCVET!
« Last Edit: 04.04.2018, 09:36:29 by Dragon »
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Няма нужда от анкети. Ако този потребител е нарушил правилата - наказание. Няма нужда от питания , допитвания и т.н.
Във форума на ЖП моделистите за много по-малки провинения се налагат сурови наказания. Pavel75 може да потвърди.

Offline New_Passenger

• Lyulin 4ever
    • View Profile

Темата е меко казано безумна и мястото ѝ е в някой тийн форум.

Уфф, ама и ти ги ръсиш едни... как в един тийн форум ще пускат теми за носталгия, та те още не са живяли...
Пък политическата тема дето само караници поражда, мнооооого се вписва в този форум. Много полезна тема, няма що. Който си е прост по рождение... Сега остава и футболната тема да я наречете "умна" и "полезна", най-малоумния спорт.

Каква сърцераздирателна тема е направил Радосвет... на това му се вика евтин селф-пиар :fan:

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Ти пак ли изпълзя. Коя тема съм направил?