Под "никой" разбирай 15-20 човека в този форум. Навън аз виждам само положителни отзиви. Защо никой не атакува табелите, които са с дребни числа и са под минималните изисквания на стандарта - всички некролози на Дружба, огромна част от некролозите на Земляне и малашевци, Карат? Аз не съм тръгнал да се харесвам на вас, няма да падна на толкова смешно ниско ниво, олигархията, която управлява форума ми е много нисък праг за сравнение

Аз си знам възможностите, които ги доказах и в КЗД и в Административния съд, във ФБ като администратор на група, във Вайбър групи, сред ватмани, шофьори, ръководни органи на ЦГМ и транспортните оператори.
Конкретно за случая предоставих достатъчно доказателства за поведението на радоцвет за крайно негативното му и унизително за мен отношение. Неща, които едва ли наживо би ми ги казал.
А като казвам, че отношението е лично - хайде погледнете кои мои постове са получили лайк от Виктор(за кого бях гласувал преференциално на изборите), Радоцвет или Благун - писал съм в много теми, по различни казуси, напротив, лайк получават всички постове, които съдържат заяждане спрямо мен.
Мисля да напусна форума главно заради Радоцвет, защото продължава с надменното си отношение към мен и в последните 24 часа. Така като гледам, доста хора вече не пишат във форума, но хубаво, че има нови млади момчета, които все пак всяват разнообразие и естествено биват засипвани от желания да бъдат изгонени. вкл. и Пейчев, пред кого се прекланям за ясно поддържаните си и обосновани позиции.