Не само на теб! Ужасно досаден е. Явно си няма друга работа и му е много забавно да се заяжда безпричинно във всеки един удобен момент за него. Типично за един безделник и човек без работа, на който всеки му е крив и се чуди по какъв начин да си покаже маниерите. Към администраторите- съжелявам но не издържах и си му отправих в прав текст личното си мнение към него защото чашата преля. (Става дума в темата за трамваите)
Леле, ужас! Аз съм потресен, смятам да създам тема в небезизвестния форум "БГ МАМА", специално за чистата и безпощадна злоба идваща от мои връстници по мой адрес, за да видят техните "БГ МАМИ" какво се пише в интернет пространството именно от техните деца.
Не мога да си обясня как този човек, фен на Соларис 27Тр и Лионите (разбираме, че им е фен от мненията му, снимката му на профила и описанието му, достатъчно доказателства) е толкова загрижен за старите трамваи на София, които той не харесва. Когато му изтъкнах този факт, макар и косвено, потребителят реши да се направи на обиден и да направи по - голям и интересен цирк от "Балкански".
Лично аз не виждам логика в неговите действия, думи и размисли, затова и отговорих на мнението му в темата за трамваите, но той ме нападна като хищник и сега аз излизам виновен, потресен съм.