Има няма и някой с ректоратски стереотип като се изсере по медиите и защити вандалската пумия, на недораслото педалче със скейта дето е решило да избие комплекс и да покаже невежество и неуважение, като насере исторически паметник с някакви рекламни американски децки тъпотии. Нито съм русофил нито с леви политически обеждения, изобщо дори не съм такъв, обаче това е просто история и е хубаво тя да се помни, не пречи на никого. Все пак това е паметник, който почита паметта на агинали. Той е исторически не е политически (комунистически)
Това дето каза човека преди мене за оръжието е правилно. Оръжието е нещо като, аз съм слаб с малка патка и се правя на велик с пищов.
А относно дечорлигата със свлечените дрехи и ролерите, който точно там си имат достатъчно графити, рампи и други приятни за тях неща, ще им кажа, че ако не бяха И хората от паметника, може би въпросните гамени сега трябваше да ходят с фесове и фереджета и нямаше да има и помен от свободията с която разполагат днес (която не им стигала даже) .
А на хората дето се мислят за оригинални с разни изчанчени идеи, за да напомнят за това колко е бил скапан комунизма, ще им кажа млъкнете 2011 сме, мисля че е време да се отървем от това.
Това мнение е на някой си mita6ki . Ще прегледам и другите му постове , но явно просташкия език не му е чужд .
Моля Администратори и Модератори да следят този участник и своевременно да трият подобни постове , които са достойни единствено за кръчма със половин звезда и задни дворове .