Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 434176 times)

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Да бяхте видяли на 01.01 колко рожденници имаше... И реални, и ботове, намират дати като 01.01.1980 г. за много подходящи като роженни дни.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline giorev

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Защо в този форум модераторите си позволяват да обиждат потребителите?!?
giorev - ... За пореден път демонстрираш изключително рудиментарен начин на мислене.

И знаете ли какво - след като докладвах господинчото, моментално получих 10% наказание:
Today at 13:57:59   Полит - оффтопик   +10
Quote from: Градски транспорт - София
В настоящия форум обсъждаме тези според тяхната връзка с тематиката, а не според политическата принадлежност на автора или медията, където е публикувана.

Хайде - изтривайте ми всички постове, не ща и да чувам повече за тоя форум, спете спокойно!

Само скоропостижното закриване на Столичен Автотранспорт ЕАД би гарантирало на софиянци ежедневно комфортно и безаварийно пътуване с автобус в градски условия, което априори би увеличило дялът на превозите на обществения транспорт и би повлияло положително на трафика в столицата!

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
А поличтически офтопик писал ли си, за което си наказан?
Освен това, ако не си забелязал, тази част от мнението, за кяото си докладвал, е изтрита.

Offline giorev

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Нямам представа, какво е политически оффтопик! Би ли дефинирал? Ако е нещо като агитация, категорично в 4155-те поста не съм правил такова нещо? Не съм качвал и политически материали - да не е това "политически оффтопик" и какво е качването на статия от в-к Дума?
Мнението на господин модераторът беше редактирано 12 часа след публикуването му и 30 мин. след моята реакция.
Както и да е - държа да ми се изтрият всички постове, не ме интересува какви технически проблеми възникват от това. Аз имам права върху тях и нямам намерение да натоварвам нито сървърът, нито нечии интелект и съзнание.
Само скоропостижното закриване на Столичен Автотранспорт ЕАД би гарантирало на софиянци ежедневно комфортно и безаварийно пътуване с автобус в градски условия, което априори би увеличило дялът на превозите на обществения транспорт и би повлияло положително на трафика в столицата!

Offline emm_1968

• Trams Doctor
  • Нямам спирка
    • View Profile
...

Хайде - изтривайте ми всички постове, не ща и да чувам повече за тоя форум, спете спокойно!

Това е толкова хубаво, че просто не може да бъде истина ...  ;D
Символите на нашия град са Витоша, кестените и трамваите.

С такива любители на МГТ врагове не му трябват.

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
Политически оффтопик е да коментираш как видите ли тя е писана с някакъв политически подтекст, което видимо не е така.
Ако приемаш критиката или предложението за подобряване на нещо като политически инспирирано действие, то явно целият форум (и твоя мислост включително) сме платени клакьори на Б(к)СП  :police:

За начина на мислене по темата - продължавам да го твърдя - не си прочел статията, но това не ти попречи да я отхвърлиш на база източника и.

Offline giorev

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Кой си ти, че да си позволяваш публично да ме квалифицираш? На какво основание, с какво възпитание, от каква позиция?
Всичко друго е без значение!!!

Offline Stahlgewitter

• Наистина съм луд
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Да кажеш точно на giorev, че има "рудиментарно" мислене, особено на фона на другите потребители е... просто няма нужда от коментар.

Аз виждам само как изразява собствено мнение, което е в разрез с вашето. И за това го наказвате и още по-лошото по този начин го прогонвате. Още повече, че той се е обосновал смислено.

Offline giorev

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Въведен е някакъв ред тук - да не се пише еди как си, от такива източници, това да се цитира, онова да се прави - ОК! Чудесно!
Обаче накрая на метеното се изтаковат точно тия, които уж трябва да поддържат едно такова "високо ниво" на дискусията и част от техните приближени дружки, които са имали щастието да изпият две бири с първите...

Мерси за високото ниво, благодаря, че имах възможността да общувам с "елита"!
« Last Edit: 05.02.2013, 15:58:56 by giorev »

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
Да кажеш точно на giorev, че има "рудиментарно" мислене, особено на фона на другите потребители е... просто няма нужда от коментар.

Аз виждам само как изразява собствено мнение, което е в разрез с вашето. И за това го наказвате и още по-лошото по този начин го прогонвате. Още повече, че той се е обосновал смислено.

"Нашето"?! Кои сме тези "ние", че ми стана много интересно?

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Само искам да спомена на Гьорев и сие , че ина форуми в които за 2 % от мнения подобни на гореспоменатия получава БАН завинаги без право на повторна регистрация . А иначе - чудесен избор да ни лиши от присъствието си .

Offline Stahlgewitter

• Наистина съм луд
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
"Нашето"?! Кои сме тези "ние", че ми стана много интересно?

Тези които репликирахте- ти и Dragon(визирам поста му за политическия офтопик). Въпросната статия  може да бъде окачествена като политизирана и това, че не сте съгласни с подобно мнение не е основание за наказание.

Offline giorev

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Тази умопомрачителна радост, която демонстрират някои лица, ме кара да се гордея от себе си :D

Винаги съм се опитвал да се придържам към добрият тон и по-специално никога не съм квалифицирал никого тук. Винаги съм си служел само с факти защитавайки дадена позиция, но явно някои хора ги е боляло, когато са били "разкривани" тезите им и още не са го забравили... жалко!

Спорен ден!

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
С giorev почти винаги сме на различни позиции, но той си има право на мнение, което аз уважавам. Освен това поведението му не е нагло, нито пък обижда останали потребители и не разбирам какво толкова сте се нахвърлили върху него. Знам защо е антипатичен на доста - защото си търси правата и т.к. не може да му се отговори на въпросите става веднага неудобен.
И защо сега е в група ОГРАНИЧЕНИ ПРАВА.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Всеки, който заяви, че няма да пише повече във форума, минава в тази група.

Offline Emperor

• Нямам спирка
    • View Profile
Айде днес поставиха рекорд. 6 дена и още няма обявена снимка за месеца
« Last Edit: 06.02.2013, 17:18:45 by difian »

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Искам и аз да премина в групата с ограничените права  :D

Offline mihailo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
На къде хукна пък ти?! :D

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
На къде хукна пък ти?! :D

Черен хумор  :hammer:

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Аз пък искам да се върна във ВИП групата
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.