Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 434170 times)

Offline giorev

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Кога ще бъде удовлетворено желанието ми, да се заличат всякакви следи от присъствието ми тук, в т.ч. всички снимки, карти, скици, текст и други, които съм публикувал да бъдат премахнати и да не се визуализират във формата на форума?
Само скоропостижното закриване на Столичен Автотранспорт ЕАД би гарантирало на софиянци ежедневно комфортно и безаварийно пътуване с автобус в градски условия, което априори би увеличило дялът на превозите на обществения транспорт и би повлияло положително на трафика в столицата!

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Впредвид 4161 твои поста не искай да стане за 2 часа. Още повече тук никой не е каран на сила да пише , качва снимки ,карти и т.н.

Offline giorev

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Ти говорител ли си или от поддръжката? Дори да ставаше 1 по 1 ръчно, не виждам някой друг освен аз да ми е трил постовете. Платформата е достатъчно модерна, за да позволява тази операция да стане автоматично със задаване на съответните параметри.
Само скоропостижното закриване на Столичен Автотранспорт ЕАД би гарантирало на софиянци ежедневно комфортно и безаварийно пътуване с автобус в градски условия, което априори би увеличило дялът на превозите на обществения транспорт и би повлияло положително на трафика в столицата!

Offline giorev

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
А и минаха повече от два дни, откакто заявих това си намерение...

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Кога ще бъде удовлетворено желанието ми, да се заличат всякакви следи от присъствието ми тук, в т.ч. всички снимки, карти, скици, текст и други, които съм публикувал да бъдат премахнати и да не се визуализират във формата на форума?
Никога.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=5721.msg319041#msg319041
С каква цел и кой е направил това? :angry:

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
Аз - не виждам нито нещо информативно, нито вообще нещо във въпросната "снимка"! И ако продължаваш да качваш подобни - ще продължавам да ги трия, а ако не се спреш занапред - ще говоря с администрацията и да си починеш малко от форума - че да преосмислиш дали тук е мястото за източване на фотоапарата ти.
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Информативното е цветът на трамвая. Днес беше за първи път налиния и е хубаво всички да видят, че е жълт, а не е както можеше да го пребоядисат в Банишора - оранжев.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
Нормално е да е жълт, а не лилав. И ти си писал, че имаш снимка на него - но добре си се сетил, че като не е добра може да не я пуснеш - агента същото можеше да направи.

Offline emo

• Нямам спирка
    • View Profile
При неговата може да се направи разликата в цветовете между 2008 и 2023. При мен просто беше сам 2008, а и времето беше още по-ужасно тъмно.

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
Темата е за снимки, а не за Т6А2 и тяхната боя. Не видях нищо във въпросното изображение което да го окачествява като снимка. По този повод е в кофата. Смятам темата за приключена.

Offline emo

• Нямам спирка
    • View Profile
Благодаря за отговора. Прав си, че снимката е за темата за Т6А2.

Offline Kraxx

• Маниак
    • View Profile
Знаете ли, когато се регистрирах в този форум беше забавно. Тогава хората споделяха новини, снимки, интересни факти. За 2 години тук нещата станаха много подтиснати и огнетени. Преди се постваха снимки заради снимките и това, че някой се е постарал да направи просто красива снимка или просто е искал да сподели нещо, което му е било на сърцето и е търсил одобрение. Сега, сега вече не е така. Сега всичко е критика, цензура и контролирани мнения.
Вече няма свобода на мненията и желанията за изява и казано честно мен мого ме боли. Боли ме, защото аз влязох в този форум с идеята, че тук ще намеря съмишленици, които милеят за градския транспорт като мен. А вие се превърнахте в същите префърцунени и затворени за идеите и вижданията на хората старци, които обикновено оплювате.
Моля, спрете да триете емоциите на хората от форума. Снимката иска да покаже нещо за явтора. Уважете го и го приемете като произведение на изкуството, защото човекът, който я е направил я е видял така. Да не се ограничаваме само до новинарщината, защото скоро няма да има добри новини за градския транспорт и няма да има какво да се споделя.

Благодаря за вниманието и разбирането...
To those who don't believe no explanation is possible, to those who do believe no explanation is necessary

Offline mihailo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Има някакво нагнетено напрежение явно :neznam: Напоследък се коментират само новини, 3/4 от участниците се държат строго, грубо, без чувство за хумор (а явно преди това го е имало точа чувство). Да не говорим, че от скоро започна да се появяват участници с етикетчето "ограничени права", което не смятам, че по-рано го е имало, не желаят да пишат, например Nicky, който правеше наистина страхотни снимки, София 100, който имаше обективен поглед над нещата, giorev, който водеше спорове непрекъснато, единствено за да се стигне до самата истина, пък и споровете понякога будеха смях. Старите модератори се шегуваха, закачаха, имаше някаква свобода за писане, а сега да гъкнеш нещо накриво и биваш убит с поглед :neznam: Имаше много обяснения, кое как, какво, защо, дрънкаха се глупости, които бяха смешни, а в клюкарника се пишеха свободно имена, сега кажеш някое име и се почва от 100 страни, че не е редно да се пишат имена, че това, че онова... Възможно ли е да се върне старият дух на форума? :)

Offline Kraxx

• Маниак
    • View Profile
Щом един от администраторите - Difian, по-често пише в другия форум отколкото тук, мисля, че е време да се огледаме и се осъзнаем какво се случва и защо и ако има как да се пооправят нещата...
To those who don't believe no explanation is possible, to those who do believe no explanation is necessary

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
 Форума съществува с цел да се обменя информация интересна за всички регистрирани потребители - именно заради този факт има различни теми и раздели. С годините потребителите на форума се увеличиха значително много - с това беше неизбежно и да се увеличи оффтопика, а с това и работата на модераторите. Не си мислете, че на нас ни е забавно да трием мнения и коментари и да отсяваме оффтопика от темите. Незнам какво забавно очаквате да откриете тук - все пак форума е за сериозни мнения и коментари по различната тематика на Градския транспорт - за останалото има раздели "Забавно" и "Разни" - там можете да си пускате всякакви забавни неща, които ви интересуват - и бъдете сигурни няма да бъдат изтрити.
 Потребителите с ограничени права - обикновено са "ощипаните", които имаха желание да трият собствените си постове във форума - поради което са им наложени ограничени права - за да не се загуби информация от форума. Също така някой от тях са наказани по повод честото им нарушаване на правилата.
 За свободата на словото - всеки е свободен да пише каквото си пожелае във форума - стига то да е в неговата тематика, да спазва правилата на форума и добрият тон. е мисля, че темата за
 За снимките - живеем във времена в, които всеки може да си купи прост фотоапарат или да снима със телефон - ако оставим обаче всички тези хора да източват снимките си във форума - мисля, че няма да бъде много приятно за останалите участници. Ако някой реши да показва някъде изкуството си - мисля, че раздела за снимките и галерията към сайта са добро място за това - но не си мислете, че всяко натискане на бутона на фотоапарата значи изкуство - и не си мислете, че тук е мястото където трябва да складирате всичките си снимки - купете си външен хард диск и си ги складирайте там.
 В заключение ще кажа - атмосферата във форума си я определяме ние - всички потребители и мисля, че ако спазвате правилата на форума и сайта - хем атмосферата ще е по-добра, хем ще има и по-малко работа за администраторите и модераторите.
 Ако пък искате да си говорите всякакви неща извън тематиката на форума и да ви е толкова забавно - влизайте в TeenProblem, или пък просто излезте с приятели навън.
 Надявам се да ме разберете правилно.

Offline lud_pi4

• Нямам спирка
  • За запазване историята на ГТП
    • View Profile
    • Email
Относно казването на имена, едно време никой от превозвачите не четеше форума,  а сега ако нещо се напише за даден служител, макар и на майтап, (все пак да не забравяме, че на мониторите, и на написаното няма как да сложиш интонация, и няма как да се знае дали е на майтап, или наистина) шефът го глобява, и от там тръгва слухът, че тук се събираме да правим компромати, и затова е по-добре, да не се ползват имена, за да не се петни доброто име на форума. За споделянето мисля, че затова се правят често форумни срещи, за да се съберем, да се опознаем, все пак на живо е доста по-добре, и можеш да разбереш повече неща за дадения човек.  ;) Според мен духът на форума си е жив, просто хората порастват и се променят, както и света, хайде вече стига офф.  Не е тук темата да си споделяме болките.  ;)
« Last Edit: 14.02.2013, 19:54:40 by lud_pi4 »

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Темата е за снимки, а не за Т6А2 и тяхната боя...
Тогава защо не върнеш снимката в темата за T6A2 с едит, че няма нужните качества за да бъде в темата за снимки, вместо да показваш колко по-лесно е да изтриеш поста ми? Започвам да си мисля, че това е някаква непринудена от нищо омраза. Получих предупреждение от Етнис след снимката на трамвай 2005 и оттогава имам единствено снимката на 9021 в темата за снимки на автобуси и не може да става дума за изливане на съдържанието на фотоапарата ми тук. Не искам да потвърждаваш и да отричаш, факти за отношението ти към мен, а само да върнеш снимката, не заради самата нея, а заради отношението, защото е лесно да се представиш за изключително грамотен в някоя област и да кажеш, че другият е тапак, некадърник и т.н., но е трудно да се поставиш на мястото му, да разбереш, че и ти си започнал по същия път и, че може би той наистина иска и е способен да направи всичко възможно да стигне на твоето ниво.
Ако някой реши да показва някъде изкуството си - мисля, че раздела за снимките и галерията към сайта са добро място за това
Новата галерия не е довършена, но старата определено не беше място в което свободно да изразя изкуството си, първите ми няколко снимки бяха оценени от неизвестен с шестици, стояха така около седмица и изведнъж 8 човека гласували и 4-ки. Майк 503 ми писа вчера, относно качването ми на снимки в групата "Столичен градски транспорт" във Фейсбук, че всичко било мирно и спокойно преди да си направя Фейсбук. Мащабите на вашата омраза са се разгърнали толкова надалеч, а ти сега се опитваш да ме направиш на луд и да го прикриеш. Извини ме, но тук няма да се съглася, ще ти дам и още една причина да смятам, че някои от модераторите(забележи, че няма да кажа конкретно теб, защото не съм точно такъв като теб, който обича да осъжда другите по най-неприятния начин и да ги сочи с пръст, разказвайки колко били некадърни) не служат безкористно на форума. Ще ме заплашиш с наказание, направи го, но ако аз бях модератор бих направил всичко възможно безкористно да служа на форума, а каже ли някой, че не го правя няма да отмина мнението му просто така. А по въпроса за снимките в последните дни доста ми се искаше да пусна някоя, но не го направих за да ви уважа, а вие не се отблагодарявате, знаете, че интереса ми да показвам снимките си рано или късно ще ме накара да постна и тогава ще изкарате против мен една страница аргументи и ще ми се нахвърлите, като освирепели зверове. Съгласен съм с Кракс, няма по-дразнещо, неприятно и нагнетяващо от това някой от елита да посочи с пръст някой от обикновените потребители и да води разпален спор в името на някаква користна цел, да покаже грамотност, знание и просветеност, или просто да се самоизтъкне. Ако кафявите звездички правят хората зверове, кажете си го направо(не искам да обидя никого, но тъй като предполагам пак ще остана неразбран, и ще се вържете точно затова предварително искам да се извиня за всичките си оффтопици, спорове и неприятни коментари в случай, че се намери някой да е банне).
Въпрос към Кракомобила: http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=113.msg317808#msg317808 Ако бях постнал въпросните две снимки в съответните теми за снимки на ПС, както е написал Етнис, пак ще припомня кои са: нямаше ли да кажеш, че това са подобия на снимки без стойност защото аз мисля точно така и всъщност това беше причината да ги пусна в раздела "Разни", а не във фотографския?
« Last Edit: 14.02.2013, 20:09:30 by AGENT 006 »

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline mihailo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Само едно ми е странно - защо си мислиш, че се прави с користна цел :blink: Няма защо да ти се отблагодаряваме по някакъв начин, или трябва да ти "благодарим, че не досаждаш и отегчаваш"? Единственото нещо бе да смениш мястото и обектите за снимки, и да не са много. А за онази група във Фейсбук - ти пренесе изливането на фотоапарата оттук - там :/ Снимай малко, и с някаква стойност - и аз мога да щракам напосоки :)

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
Точно така, всеки може да прави това с фотоапарата си и да качва снимки от едно и също място. Всеки ден мога да ви правя по 300 снимки от точно две места, но се ограничавам с това. Защото както на всички така и на мен ще ми втръснат такива снимки0. Интересни са снимките на които е показано нещо ново или пък от друг ъгъл.
Това с омразата е смешно, още повече че ти се даде възможност и снимки и информация да пишеш най-спокойно тук във форума. Е вярно имало е някои пъти в които сме спорили, но това не означава че непременно другия те мрази. И всичко с тези двойни стандарти е митология, която не знам защо се насажда тук. Който желае нека пише във форума, който не иска или се смята за репресиран просто да преустанови писането си. Все пак които пък нарушава правилата ще си търпи наказанията според правилата на форума.
Всичко останало е написано от КRAKOMOBILA и не мисля, че трябва въобще да коментираме каквото и да било друго.  ;)