Темата е за снимки, а не за Т6А2 и тяхната боя...
Тогава защо не върнеш снимката в темата за T6A2 с едит, че няма нужните качества за да бъде в темата за снимки, вместо да показваш колко по-лесно е да изтриеш поста ми? Започвам да си мисля, че това е някаква непринудена от нищо омраза. Получих предупреждение от Етнис след снимката на трамвай 2005 и оттогава имам единствено снимката на 9021 в темата за снимки на автобуси и не може да става дума за изливане на съдържанието на фотоапарата ми тук. Не искам да потвърждаваш и да отричаш, факти за отношението ти към мен, а само да върнеш снимката, не заради самата нея, а заради отношението, защото е лесно да се представиш за изключително грамотен в някоя област и да кажеш, че другият е тапак, некадърник и т.н., но е трудно да се поставиш на мястото му, да разбереш, че и ти си започнал по същия път и, че може би той наистина иска и е способен да направи всичко възможно да стигне на твоето ниво.
Ако някой реши да показва някъде изкуството си - мисля, че раздела за снимките и галерията към сайта са добро място за това
Новата галерия не е довършена, но старата определено не беше място в което свободно да изразя изкуството си, първите ми няколко снимки бяха оценени от неизвестен с шестици, стояха така около седмица и изведнъж 8 човека гласували и 4-ки. Майк 503 ми писа вчера, относно качването ми на снимки в групата "Столичен градски транспорт" във Фейсбук, че всичко било мирно и спокойно преди да си направя Фейсбук. Мащабите на вашата омраза са се разгърнали толкова надалеч, а ти сега се опитваш да ме направиш на луд и да го прикриеш. Извини ме, но тук няма да се съглася, ще ти дам и още една причина да смятам, че някои от модераторите(забележи, че няма да кажа конкретно теб, защото не съм точно такъв като теб, който обича да осъжда другите по най-неприятния начин и да ги сочи с пръст, разказвайки колко били некадърни) не служат безкористно на форума. Ще ме заплашиш с наказание, направи го, но ако аз бях модератор бих направил всичко възможно безкористно да служа на форума, а каже ли някой, че не го правя няма да отмина мнението му просто така. А по въпроса за снимките в последните дни доста ми се искаше да пусна някоя, но не го направих за да ви уважа, а вие не се отблагодарявате, знаете, че интереса ми да показвам снимките си рано или късно ще ме накара да постна и тогава ще изкарате против мен една страница аргументи и ще ми се нахвърлите, като освирепели зверове. Съгласен съм с Кракс, няма по-дразнещо, неприятно и нагнетяващо от това някой от елита да посочи с пръст някой от обикновените потребители и да води разпален спор в името на някаква користна цел, да покаже грамотност, знание и просветеност, или просто да се самоизтъкне. Ако кафявите звездички правят хората зверове, кажете си го направо(не искам да обидя никого, но тъй като предполагам пак ще остана неразбран, и ще се вържете точно затова предварително искам да се извиня за всичките си оффтопици, спорове и неприятни коментари в случай, че се намери някой да е банне).
Въпрос към Кракомобила:
http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=113.msg317808#msg317808 Ако бях постнал въпросните две снимки в съответните теми за снимки на ПС, както е написал Етнис, пак ще припомня кои са:
нямаше ли да кажеш, че това са подобия на снимки без стойност защото аз мисля точно така и всъщност това беше причината да ги пусна в раздела "Разни", а не във фотографския?