Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 434183 times)

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
И аз мисля, че по отношение на аргументираността Софиянец и добър, но не малко от коментарите му са убийствено критични и негативни, а прекалено негативните коментари масово дразнят.

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Online did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Пиша този пост с ясното съзнание, че мога да отнеса 10- на 20 процента наказание, но в този форум все ще се намери някой, който да започне да се оплаква от нещо си ( и аз не разбирам от какво)

До сега никой не се е оплакал. Прави лошо впечетление че след като се разрази спор от една-две страници по дадена тема потребителите които не са ВИП получават warning.....
Каква привилегия ще ти донесе този ВИП статус?Или може би това, че си жител на столицата те кара да се възгордяваш повечко от нормалното и да изискваш такъв статут? Извинявай,но този статут не се раздава на всеки втори.

Вижам, че има отлив от обикновени потребители Пейчев вече не пише и други.
С което форумът не е загубил толкова много.От спрелите да пишат потребители единствено Гьорев (по мое мнение) има място във форума.Но това не го решаваме ние, затова си има модераторски екип.И желание от наша страна (на обикновенните потребители) за писане във форума.А при регистрация тук, автоматично се съгласяваш справилата за писане във форума. А ако не ги спазваш, съответно си носиш отговорността (съответно наказанията) за това.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Много хора намалиха или спряха да пишат - ще визирам Nicky, giorev, T1000, x3m, vladko2140, toxxi. Със сигурност има и други. Дори аз се осведомявам за най-важните неща от ФБ. Там има затворена група, която е без администратори и никой не е повече от другите, всеки пише каквото си иска и като цяло обстановката е много приятелска и приятна. Доста хора трябва да се учат от 13-18 годишните, които създадоха тази групи. Има и други полезни свързани с градския транспорт, в това число и със снимки и най-важното е, че в тези групи никой не ми държи сметка какво да правя, напротив хората са културни, позитивни и без комплекси.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
В тая група във фейсбук има много спам, основно от споменатите хлапета. Омръзна ми да чета постове на маймуница там, затова и рядко я преглеждам. Иначе да, има чат-пат интересни снимки.

Offline lud_pi4

• Нямам спирка
  • За запазване историята на ГТП
    • View Profile
    • Email
Ще ме прощавате, ама в тези групи има и доста крадени снимки, както и такива срещу слънцето, с кофти качество и прочие, а мненията, някои от тях копират на 90% постове от този форум. Вярно, че хората са казали "Не питай старило, питай патило", ама тези млади личности често си съчиняват разни работи, и чули недочули пускат клюки, без да мислят за последиците.  ;)
« Last Edit: 15.07.2013, 17:42:54 by lud_pi4 »

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
И аз не чета много въпросната група, има наистина много плява, но с малко повече внимание върху написаното лесно се отчита плява от смислена и полезна информация. Не приемайте, че защитавам плявата, направих си собствена група с ограничено съдържание върху снимки на градски транспорт, в която според мен отчитането на смислената информация е доста по-лесно, но да не отклоняваме темата. Проявявам разбиране към Емо, дразня се на хора, които от време на време страдат от комплекса, че форума е място за съдържание с висока интелигентност и наред плюят набелязани потребители затова, че задават въпросите си неправилно, непрофесионално(разбира се не се изказва точно тази дума, но се подразбира), неразбираемо, че са нелогични, нямат място тук, че въпросния критикуван потребител трябва да бъде наказан, критикуват за снимки и така нататък, а такива критици често са хора, които не само не са модератори, но не са и с вип статус и на пръв поглед това тяхно поведение не е нормално, тъй като вип статус се дава на отличил се с качествена информация потребител, а факта, че критика няма такъв по-скоро би навел на мисълта, че този, който трябва да се критикува и наказва е самият той. Факт е, че форума е място за по-квалифицирано съдържание, затова и аз сам когато усетя, че пиша глупости изтривам съдържанието на поста и пиша del, а не, за да бъдат изтрити постове и на други потребители, които са ми отговорили. Проблема, за който говори Емо е, че много хора се регистрират без да са прочели правилата и тази, както и темата за мненията, за да разберат как стоят нещата във форума, какво трябва и какво не трябва да правят, а не, че дългогодишни потребители пишат глупости. Разбира се, който не се учи от грешките си рано или късно "гърми бушоните", но има потребители, които са доказали, че се учат от грешките си, но са обект на все по-жестоки критики, които не са заслужили.

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
А 13-18 годишните имат доста какво да научат от по-възрастните.

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
А 13-18 годишните имат доста какво да научат от по-възрастните.

Да, непрекъснато припомням разни събития от 90-те години, че и от 2001-2006 г. Има какво да научат. Обаче на настоящия етап малките имат много свободно време и са по-запознати с актуалното случващо се в градския транспорт.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline sofianec

• Наистина съм луд
    • View Profile
Каква привилегия ще ти донесе този ВИП статус?Или може би това, че си жител на столицата те кара да се възгордяваш повечко от нормалното и да изискваш такъв статут? Извинявай,но този статут не се раздава на всеки втори.

С което форумът не е загубил толкова много.От спрелите да пишат потребители единствено Гьорев (по мое мнение) има място във форума.Но това не го решаваме ние, затова си има модераторски екип.И желание от наша страна (на обикновенните потребители) за писане във форума.А при регистрация тук, автоматично се съгласяваш справилата за писане във форума. А ако не ги спазваш, съответно си носиш отговорността (съответно наказанията) за това.

Ставаше дума за това, че изпадайки в полемика с някой ВИП потребител получавах warning. Аз не се натискам за ВИП и не искам да бъда ВИП, защото с нищо ВИП-аджийско не мога да допринеса. Съотношението между полезната информация която мога да дам и въпросите които задавам са може би 20% към 80%, което не ме прави особено полезен. ВИП-а си го представях като статус за особено полезни потребители, като някои от теб изброените, но в последствие напуснали тихомълком или с гръм и трясък.

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile

Ставаше дума за това, че изпадайки в полемика с някой ВИП потребител получавах warning. Аз не се натискам за ВИП и не искам да бъда ВИП, защото с нищо ВИП-аджийско не мога да допринеса. Съотношението между полезната информация която мога да дам и въпросите които задавам са може би 20% към 80%, което не ме прави особено полезен. ВИП-а си го представях като статус за особено полезни потребители, като някои от теб изброените, но в последствие напуснали тихомълком или с гръм и трясък.
Напротив - допринасяш с някои постове , но за съжаление те са придружавани с лекинко заяждане и ненужно филосовстване.Ако ме послушаш и се ограничиш от последните две , ще видиш , че нещата ще потръгнат .Готов съм да направим лека дискусия извън форума - скайп , фейсбук , телефон. Ако имаш интерес - georgialeks2@abv.bg

Offline NULL

• Маниак
  • Keep Walking
    • View Profile
    • Email
На мен ли така ми се струва или преди малко изчезнаха част от постонете в board-а "Актуална информация"?
Тъкмо бях тръгнал да дочитам темата "Разписания" и оп - изчезна всичко от днес...  :D

А, да... това ми излезе при Refresh на темата "Разписания":

An Error Has Occurred!
The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you.
If you change nothing, nothing will change.

Полезно: Почивни дни 2019 | Обменни бюра София | Фиксинг на БНБ

Offline viktorlc

• Нямам спирка
  • www.bgtransport.org
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Сдружение "Градски транспорт и инфраструктура"
    • Email
храна за мозък - http://www.banitza.net/

Offline я л т а

• Нямам спирка
  • МНОГОЗНАЙСТВОТО НЕ УЧИ НА УМ. Хераклит
    • View Profile
Моля заключете, или изтрийте тази тема:
http://forum.gtsofia.info/index.php?action=post;topic=5244.20;last_msg=100000343
Спрете си просташките мнения !

Offline dimi

• Наистина съм луд
  • сбогом 2622
    • View Profile
 Може ли някой да ми каже, защо наистина имаше активна тема, която преди беше " Тема за безсмислени мисли" , а после стана " тема, която вече не е тема".  Каква е логиката да има  активна тема, която вече не е.
Да не би да сте оставили място да ни провокирате да си избиваме простотията. Ако наистина това сте целяли, е успяхте.  А сега мога и наказание да получа, че така лесно се подлъгах ( не обвинявам никого, вината е изцяло моя) :(
R.I.P  Ikarus 280

Offline tm0

• Нямам спирка
    • View Profile
По отношение снимка на месец юни 2013 г. - снимките на 9075 и 1630 не се виждат. Това го видях оня ден, в момента е същото. Моля, да се редактира от наличен модератор поста - при първа възможност.
------------------------

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Погледнете календарът - бъдещи рожденни дни . Явно има някакъв бот.

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Това наказание не трябва ли да е вече изтекло по давност?

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
Наказанията се намаляват "по давност" след няколко месеца и липса на последващи нарушения.

Offline Emperor

• Нямам спирка
    • View Profile
 :D Това са мнооого наказания за един потребител.

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
:D Това са мнооого наказания за един потребител.

и по-дълги стени на срама има  :D