И аз не чета много въпросната група, има наистина много плява, но с малко повече внимание върху написаното лесно се отчита плява от смислена и полезна информация. Не приемайте, че защитавам плявата, направих си собствена група с ограничено съдържание върху снимки на градски транспорт, в която според мен отчитането на смислената информация е доста по-лесно, но да не отклоняваме темата. Проявявам разбиране към Емо, дразня се на хора, които от време на време страдат от комплекса, че форума е място за съдържание с висока интелигентност и наред плюят набелязани потребители затова, че задават въпросите си неправилно, непрофесионално(разбира се не се изказва точно тази дума, но се подразбира), неразбираемо, че са нелогични, нямат място тук, че въпросния критикуван потребител трябва да бъде наказан, критикуват за снимки и така нататък, а такива критици често са хора, които не само не са модератори, но не са и с вип статус и на пръв поглед това тяхно поведение не е нормално, тъй като вип статус се дава на отличил се с качествена информация потребител, а факта, че критика няма такъв по-скоро би навел на мисълта, че този, който трябва да се критикува и наказва е самият той. Факт е, че форума е място за по-квалифицирано съдържание, затова и аз сам когато усетя, че пиша глупости изтривам съдържанието на поста и пиша del, а не, за да бъдат изтрити постове и на други потребители, които са ми отговорили. Проблема, за който говори Емо е, че много хора се регистрират без да са прочели правилата и тази, както и темата за мненията, за да разберат как стоят нещата във форума, какво трябва и какво не трябва да правят, а не, че дългогодишни потребители пишат глупости. Разбира се, който не се учи от грешките си рано или късно "гърми бушоните", но има потребители, които са доказали, че се учат от грешките си, но са обект на все по-жестоки критики, които не са заслужили.