Преди доста време пътувах с 260 и още карах на билети. И бяхме аз, една приятелка и един приятел. И се качва някакъв мъж, сравнително дърт, контрольор. Не бях дупчил билет, както и момичето. Оказа се че тя имала обаче само половин билет, но тази половина дето се дупчи. И тя малко се спече ма викам дупчи си билета, дупчих си и аз моя и го скъсах. И идва контролата и викаме ние сме проверени и му показваме билетите. Ама тоя нещо не ни поверва и вика къде ви провериха, аз спокойно му викам на гарата. Замисли се така и продължи. И на седалката до вратата седяха някакви черни чужденци, момче и момиче, студенти от НБУ. И взима им билетите и на момичето беше различен. И почва да и се обяснява че трябва да си плати глоба, ама тя не знам не разбираше ли бългрски или се правеше ама взеха да му говорят на английски. И той пак си им разправя ето виж тоя и тоя, различни са, а тя му показва дупките на билета и му разправя: This, and this, and this... а контрольора - "ендис, ендис ше викаш на майка ти, плащай си глобата". И на руски паметник слизат двамата и контролата след тях и единия тръгва наляво, другия - надясно. Контролата тръгва първо след момчето и го настигна, ама се сети че не той е нередовния и тръгна след моичето да го гони. Натам не знам какво стана че аз останах в рейса
Голямо шоу беше, целия автобус добре се посмя