Хахаха. Бях убеден,че ще тръгне коментар за това нещо.Не смятам да оправдавам възгледите си нито да споря без да виждам шанс за контруктивен диалог както в случая. Смятам че правото на форма на изразяване е основно и неприкосновено право и отсоявам възгледите си дори и вие да ги окачествявате като "бисери" което мен лично ме обижда. Няма да обяснявам поради какви доводи смятам повтарям пълния член за най-голямото недоразумение в модерния ни език защото дори и да го направя това не би се приело с присъщата сериозност намирайки становището ми в темата за бисерите . А повярвайте ми, имам причини и доводи които да да ме убедили в това така че да се превърне в лично мое лично дълбоко убеждение.То не ми е паднало от небето защото и мене са ме учили в училище на тъпото правило за поглога и допълнението съответно и аз до едно време съм го прилагал.
Във крайна сметка мисля че езиковата полиция като цяло и в частност в този форум са напълно излишни - в кръжок по литературно писане ли сме ?? За какво сме се събрали - да си поправяме и натякваме грешките (не само правописните) ли ?? За какво е тази комуникационна агресия която непрекъснато струи из редовете на форума ? За задължение на живота си и морален ангажимент ли смята дифиан да поправя грешките на другите? И безгрешен ли е самия той че да си го позволява всекидневно по най-наглия и провокативен начин.
И да, дръзвам да нарушавам правилата когато ги смятам за безумно тъпи и лишени от смисъл.И в Иран е правило жените да нямат контакти с други мъже освен съпрузите им така че всичко е относително...