Author Topic: Кражба на снимки от галерията на форума  (Read 65560 times)

Offline mlk

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 110536592
    • View Profile
    • Email
И тази ли е от сайта крадена?

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
AКо някой може да разпознае тези размазани пиксели... :D

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Спред мен си е тяхна или са я взели отдругаде. Мисълта ми е, че ако не взимат актуални снимки от този или други сайтове, ще се публикуват едни и същи снимки, които нямат нищо общо с темите.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Само да отбележа, че от километри си личи, че това е 2006 на Славейков, посока Гарибалди по 18, което си личи и по горната табелка, макар отвратително проснатия парцал отпред...  :P

Offline tiristor

• Нямам спирка
  • За пускане на БГ-1300 по линии 4 и 11!
    • View Profile
    • Email
Само да отбележа, че от километри си личи, че това е 2006 на Славейков, посока Гарибалди по 18, което си личи и по горната табелка, макар отвратително проснатия парцал отпред...  :P
Като снимката е правена преди поне 2 години.

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
Вас трябва да ви вземат в Криминална полиция :D

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Вас трябва да ви вземат в Криминална полиция :D
Emo ще ме предложи да стоя по спирките и да обяснявам на идиотите коя линия идва, въпреки че е облепил целия трамвай с ноемра на линията като външна цялостна реклама.

Offline Nicky

• Ограничени права
  • Маниак
    • View Profile
Предполагам сте ги виждали разлепените в градския глупости с информация за ЦГМ. Реших да видя от къде са снимките и... да, естествено, пак са ги крали
http://fen.log.bg/article.php?article_id=9076 снимка 1
http://society.actualno.com/news_223603.html снимка 2

Дали да не почна да преснимвам билетчета за градския и да казвам, че са оригинални...

ПС: Кражбата наистина не е от галерията, но показва какъв е манталитетът на Електрото и ЦГМ
ПС2: Ако се разтърся предполагам ще намеря и другите снимки по разни сайтове

Offline emo

• Нямам спирка
    • View Profile

Познал си точно по парцала, защото е бял. Ако беше на 10, щеше да е жълта табела. Обаче на мен почва да ми харесват тия парцали, на които аз викема некролози и смятам, че вече всичко трябва да кара с такива.

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Познал си точно по парцала, защото е бял. Ако беше на 10, щеше да е жълта табела. Обаче на мен почва да ми харесват тия парцали, на които аз викема некролози и смятам, че вече всичко трябва да кара с такива.
Хаха. за какво ми е да гледам боклука долу, като горе си има ясно обозначена линията в заводската поставка за табели !!!??? И като говориш за дисриминация, можех да кажа, че сам далтонист. На тези хора глупавите цветни табели не биха свършили никаква работа !!! Та никога не съм гледал подобни табели и иде си нямам за цветовете. И на 2057 си я направил лилава за да си пасва с трамвая ли !?

Offline conecto

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 303555835
    • View Profile
    • Email
Страхотен автогол си отбелязаха ЦГМ с тази снимка на ел. табло "линия 22 след 83 мин". Нямам разумно обяснение за тази глупост.

Offline mlk

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Напротив, има. Тм.22 е единствената линия, която официално се води, че има GPS маршрут от Подуяне до Искър и обратното. Така че това явно е табло от този участък. Там се регистрира и показва когато идва трамвай от депо или се прибира за депо.

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Напротив, има. Тм.22 е единствената линия, която официално се води, че има GPS маршрут от Подуяне до Искър и обратното. Така че това явно е табло от този участък. Там се регистрира и показва когато идва трамвай от депо или се прибира за депо.
Така е, но като няма гластност, вижте, до какви абсурдни коментари се стига, в типичния пътнически фолклорен стил.  :(

Offline CKD

• --=БМ-РК=--
  • Нямам спирка
    • View Profile
Това е спирката на з-д. Електроника посока Гео Милев.
Най-ценният ресурс на капитализма са тъпанарите

Offline conecto

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Така е, но като няма гластност, вижте, до какви абсурдни коментари се стига, в типичния пътнически фолклорен стил.
А смяташ ли, че е нормално на рекламен стикер да се изтипоса точно това изключение и как реагират 99% от пътниците, които не четат този форум? Сякаш е било много трудно да отидат и да щракнат едно табло, на което пише например ТМ 9 след 4 мин...
Нямам разумно обяснение за глупостта да се сложи точно тази снимка на изолиран случай, какъвто е ТМ 22. Освен това, всички сме виждали какви ли не абсурдни цифри по тези табла (вчера на Попа 12 щеше да дойде след 85 мин., които постепенно си намаляваха и в крайна сметка дойде след 5, сигурен съм, че и за това имате разумно обяснение, но обикновеният пътник не го е грижа). Така че, на фона на бъгавата GPS система, с която всички са наясно, смятам, че отпечатването на точно тази снимка е върховна глупост.
« Last Edit: 04.07.2009, 12:11:29 by conecto »

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Да де,и аз така мисля, макар че не го доизказах до край !  :angel:

Offline emo

• Нямам спирка
    • View Profile
Това за 83-те минути беше първото нещо, което забелязах и веднага реагирах каква глупост е да сложиш това нещо на рекламен стикер.

За прибирането в депо. Преди време стоях на сп. Козлодуй на Мария Луиза околом 23:30 и ми показваше, че тм 3 ще дойде след 34 мин. Естествено такъв трамвай няма да дойде. Възможно ли е трамвай изпълняващ курс за депо от Захарна ф-ка да е бил отбелязан, все едно на К.Величков е щял да кара по маршрута си?

А на Дифиан подписът е записан и ще бъде предоставен в Столичен Автотранспорт като образец къде трябва да има табели на автобусите, дори, когато извършват и ученически курсове.

Offline conecto

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Като цяло изписването на Тм 22 между Подуяне и Гара Искър е некоректно, защото тази линия не фигурира на същите спиркознаци. Отделно, че е под въпрос дали въпросната мотриса ще благоволи да спира на тези спирки.

Offline mlk

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
... Така че, на фона на бъгавата GPS система, с която всички са наясно, смятам, че отпечатването на точно тази снимка е върховна глупост.
Че има леки бъгове - има, но е доста добра и точна дефиницията за числото, което се вижда на таблото - не е след колко минути ще дойде, а на колко минути от спирката е превозното средство. Затова като се позабрави чичко полицай на ректората и 5 минути пише, че тб.1 идва след една :) На практика, в нашата си Софийска действителност, това е най-доброто, което може да се направи по въпроса.

Offline tiristor

• Нямам спирка
  • За пускане на БГ-1300 по линии 4 и 11!
    • View Profile
    • Email
... Така че, на фона на бъгавата GPS система, с която всички са наясно, смятам, че отпечатването на точно тази снимка е върховна глупост.
Че има леки бъгове - има, но е доста добра и точна дефиницията за числото, което се вижда на таблото - не е след колко минути ще дойде, а на колко минути от спирката е превозното средство.
А добре, как се изчислява това нещо, при положение, че скоростта на движение на ПС не е константа?

А колкото до 22, и според мен това е нелепо, и повече го иронизирам като антиреклама, отколкото като нещо хубаво...