Author Topic: Почина Майкъл Джексън  (Read 5799 times)

Offline Тролей 2011

• Маниак
    • View Profile
    • CH.BG. SPOTMANIAC BREATH-TAKING VIEW
Почина Майкъл Джексън
« on: 26.06.2009, 21:33:08 »
Майкъл Джексън е починал !
Майкъл Джексън почива в 14,26 ч. на 25 юни 2009 г. (00,26 ч. на 26 юни българско време) в Лос Анджелис.Причина за смърта му е спиране на сърдечната дейност.

НЕКА ПОЧЕТЕМ ЕДИН ВЕЛИК ПЕВЕЦ, КОЙТО НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЗАБРАВЕН !!!

-------------------------------------------------------------------

Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Joseph Jackson) е роден на 29 август 1958 г. в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на фамилията. Освен него в семейството му има още три момичета и пет момчета. Баща му, миньор, много рано подтиква децата си да пеят. През 1965 Майкъл и братята му Джаки, Тито и Джърмейн сформират групата "The Jackson 5", a по-късно "The Jacksons". През август 1969 подписват първия си договор и записват песента "I want you back". Успехът е зашеметяващ. През 1971 албумите им са най-купувани в Щатите. От 1971 до 1976 издават не по-малко от 11 албума. През 1979 "The Jacksons" бият всички рекорди с албума си "Triumph". През 1984 издават супер-албума "Victory". На 7 години Майкъл става солист на "Jackson 5". На 11 вече е звезда, а на 20 пее първото си соло.

През 1978 той играе с Даяна Рос във филма "The wizz". Следващата година излиза и първият му соло албум "Off the wall" (16 милиона продадени копия). Майкъл печели награда Грами в категорията "най-добър R&B изпълнител". През декември 1982 излиза албумът "Thriller". Той съдържа хитове като Billie Jean, Beat it, The girl is mine (дует с Пол Маккартни). Това е най-продаваният диск в историята на музиката. Той позволява на Майкъл да спечели 8 награди Грами. Вече се ражда "Джаксън-манията".

През 1985 Майкъл става героят на филма "Капитан Ео" (Captain EO). В края на 1987 Майкъл издава "Bad" с Bad, Liberian girl, Leave me alone, I just can't stop loving you, Man in the mirror, Smooth criminal, The way you make me feel, Speed demon, Dirty Diana, Another part of me. Същата година организира световно турне "Bad". През 1988 издава биографичната си книга "Moonwalk"("Лунна стъпка"). През ноември 1991 излиза "Dangerous". Албумът съдържа: Jam, In the closet, Remember the time, Will you be there, Who is it, Heal the World, Black or White. На 24 февруари 1993 Майкъл получава на 35-тата церемония на Grammy Awards наградата "Жива легенда" пред 1.2 милиарда зрители! През 1995 издава двоен албум - History Begins (селекция от 15-те му най-големи хита) и History Continues с You are not alone, Stranger in Moscow, Earth song, They don't care about us, Scream, Come together. През февруари 1983 в клипа му Billie Jean, Майкъл зашеметява с известния "moonwalking" - танцова стъпка, невиждана до тогава.

Майкъл създава така наречените "short-films" (мини-филми)- Bad, режисиран от Мартин Скорсезе, който трае 18 мин. Liberian girl събира едни от най-добрите актьори: Упи Голдбърг, Джон Траволта, Оливия Нютън-Джон, Розана Аркет, Стивън Спилбърг.... В Remember the time участва Еди Мърфи, а в In the closet - Наоми Кембъл. С Black or White през ноември 1991 Майкъл разкрива на публиката морфинга, специална компютърна техника, благодарение на която лицето на един човек може да се промени до неузнаваемост. В клипа участва Маколи Кълкин, а всичко това струва 25 млн. франка. През 1985 написва заедно с Лайнъл Ричи песента We are the world. Тази песен е изпълнена от повече от 50 известни личности за борбата срещу глада в Африка.

През 1992 той създава фондацията Heal the world, която помага на децата от цял свят. През 1997 издава Blood on the dance floor, който включва ремикси на песните от албума History и 5 нови песни ("Blood on the dance floor", "Is it scary", "Ghosts", "Superfly sister", "Morphine"). Малко по-късно излиза филмът "Ghosts", който включва песните "Is it scary" и "Ghosts" като сценарият е написан от Майкъл и Стивън Кинг. Този албум се превръща в най - продаваният ремикс - албум. Последният албум Invincible излиза през октомври 2001 и включва хитове като "You rock my world", "Cry"("Плачи"), "Butterflies"("Пеперуди"), "Lost Children". През същата година Майкъл създава песента "What more can I give" - новата му благотворителна акция! Потресен от ужасяващите терористични атаки срещу Америка още на следващия ден той се обажда на някои свои колеги с поканата да се включат в новият му благотворителен сингъл. В този проект участват много именити хора: Марая Кери, Бионсе Ноулс, Анастейша, Селин Дион, Рики Мартин и много други. „В момента най-важното за мен е да видя отново усмивки по лицата на тези хора, които загубиха толкова много....Песента е като молитва, която повтаряш непрекъснато. Трябва ни мир, разбирателство, любов и единство. Бих искал целия свят да запее тази песен заедно с мен!" казва Майкъл седмица по-късно, видимо разтресен от трагедията.

Майкъл има 2 брака. На 26 май 1994, той се жени за Лиса Мари Пресли, дъщерята на Елвис. Две години по-късно те се развеждат (19 януари 1996). На 14 ноември същата година най-изненадващо се жени за медицинската сестра Деби Роу. Развеждат се през октомври 1999. Но тази сватба позволява на Майкъл да стане баща на малкия Принс-Майкъл Джуниър, роден на 13 февруари 1997 и Перис-Майкъл Кетрин, родена на 3 април 1998.

През юни 2005 г. певецът беше признат за напълно невинен по обвинения за злоупотреба с малолетен. След процеса, през септември заминава за Бахрейн (южната част на Персийския залив), където остава до края на 2005 година. В началото на 2006 заминава за Италия.

Майкъл Джексън умира на 25 юни 2009 година на 50-годишна възраст след сърдечен пристъп.

Приятели и почитатели на легендарния американски поп певец Майкъл Джексън оплакват неговата смърт.

"Майкъл бе уникално явление в поп музиката, той никога не преставаше да разширява границите на творчеството си. Въпреки сериозните въпроси около негови личен живот, Майкъл несъмнено бе велик шоумен. Неговата популярност се разпространи върху много поколения от целия свят", се казва в изявление на пресцентъра на губернатора на Калифорния Арнолд Шварценегер.

Бившата жена на Джексън, дъщерята на краля на рок-ен-рола Елвис Пресли, Лиса-Мари Пресли призна, че новината за трагедията е я оставила в отчаяние.
"Аз съм силно потресена и огорчена. Притеснена за децата, които бяха за него всичко, и за моето семейство. Това е ужасна загуба. Аз нямам думи", каза тя.

Певицата Мадона призна, че не може да спре сълзите си, потекли след като е научила новината за кончината на Джексън.
"Винаги съм се възхищавала на Майкъл Джексън. Светът изгуби един от най-великите си хора, но неговата музика ще живее вечно. Моето сърце в момента е с неговите три деца и другите членове на неговото семейство", се казва в изявление на Мадона, публикувано в електронното издание за шоубизнес "Пийпъл ком".

"Той привличаше цялото внимание върху себе си. Беше трудно да го харесваш и трудно да не го харесваш. Ние няма да видим втори като него", заяви популярният водещ Лари Кинг.

"Сърцето ми е изпълнено с тъга по повод ужасната загуба на истинския ми приятел Майкъл. Той беше изключителен приятел, артист и личност с принос към света.Присъединявам се към семейството му и неговите фенове в почитането на неговия изключителен живот и скърбя за преждевременната му загуба", каза актрисата Брук Шийлдс.

Американската актриса Елизабет Тейлър, която е сред най-близките приятели на Майкъл Джексън, е съкрушена от кончината на певеца. 77-годишната холивудска звезда е "прекалено покрусена", за да публикува комюнике, но когато се възстанови от трагичната вест, ще направи изявление, обеща нейният агент. Носителката на две награди "Оскар" се намираше край поп-идола в едни от най-тежките моменти на неговия живот и самоотвержено го защитаваше срещу обвиненията в педофилия.

"Рядко светът е получавал подарък с артистичния размах, талант и визия като Майкъл Джаксън. Той беше истинска музикална икона, чийто разпознаваем глас, иновативни танцови стъпки, смайваща музикална многостранност и абсолютна звездна сила го преведоха от детството до широките акламации на света. 13-кратен носител на "Грами", кариерата на Майкъл надхвърля музикалните и културни жанрове и неговия принос завинаги ще го пази в нашите сърца и спомени", каза Нийл Портноу, президент и главен изпълнителен директор на Звукозаписната академия, която организира наградите "Грами".

Селин Дион нарече Майкъл Джаксън "геният, който никога няма да умре". "И аз, и синът ми израснахме с неговите песни. Той живееше под постоянно напрежение още от 5-годишната си възраст. Поради огромния натиск и самотата вероятно му е липсвал нужният баланс", коментира в специалното издание на шоуто "Лари Кинг Лайв" канадската певица. 

Британският външен министър Дейвид Милибанд и колоездачната звезда Ланс Армстронг споделиха мисли за смъртта му чрез микроблоговете си в Twitter.

"Никой не се е издигал толкова високо и падал толкова ниско. Почивай в мир, Майкъл", гласи постът на Милибнад.

"Ужасни новини за Майкъл Джаксън и Фара Фосет. Моите съболезнования на приятелите, семействата и феновете им", заяви Армстронг.

"Майкъл бе от хората, които не се спираха, постигайки съвършенството, а продължаваха нататък," заяви кралицата на диското Дона Съмър.

"Имах милион различни реакции. Мисля за него като младо момче. Майкъл беше винаги прекрасен, но не толкова уверен," заяви Шер.

Японското правителство изрази скръбта си от кончината на Майкъл Джаксън, изключително популярен в Япония, предаде Франс прес. "Много съм тъжен, следя творчеството му още от неговия дебют", заяви на пресконференция министърът на вътрешните работи и комуникациите Цутому Сато.

Почитателите на Майкъл Джексън в Китай изразиха скръбта си в интернет, където информацията за внезапната смърт на звездата зае водещо място в емисиите на големите портали. Няколко часа след съобщението за смъртта на Джексън вече имаше 8000 коментари в портала Sina.com, като посетителите обсъждаха главно заслугите на звездата и противоречивия му личен живот.

Междувременно, голям брой хора са се събрали пред дома на Джексън в град Гари, Индиана, където легендарният певец е прекарал своето детство. Около неговия дом са положени много цветя, плюшени играчки, запалени са свещи, съобщават очевидци.

--------------------------------------------------------------------

"Светът загуби един голям творец! Ще те помним! Поклон!", "Най-великият останал жив певец си отиде. Почивай в мир, Майкъл!"; "Покъртителна новина... Не ми се иска да повярвам... Поклон пред светлата му памет. Ние, твоите фенове, ще те помним винаги!"

Такива бяха коментарите от феновете на Майкъл Джаксън във Вести.бг няколко часа след новината за смъртта му.

Според говорител на семейството всички от многобройната му фамилия са покрусени от неговата неочаквана смърт.

Продуцентът на най-успешния му албум "Трилър" Куинси Джоунс (QuincyJonesMusic.com) коментира, че е "съсипан" от вестта за кончината на "ненадминатия шоумен".
още по темата
Джако си отиде... завинаги
Джако си отиде... завинаги
62 коментара към статията 62 | Статията е разгледана 160986 пъти160986
Винят лекари и инфаркт за смъртта на Майкъл
11 коментара към статията 11 | Статията е разгледана 9517 пъти9517
Майкъл Джексън бил болен от рак на кожата
0 коментара към статията 0 | Статията е разгледана 42338 пъти42338

Близкият приятел на Джаксън Ури Гелер, телевизионен парапсихолог, също заяви, че е "покъртен" от новината, и призна, че все още се надява да не е истина: "Моля се душата му сега да е там горе."

"Шокиран", той подчерта, че Джаксън е репетирал за шоуто си в Лондон следващия месец, внимавал е какво яде и е "бил в добра форма".

"Той привличаше цялото внимание върху себе си. Беше трудно да го харесваш и трудно да не го харесваш. Няма да видим втори като него", коментира популярният тв водещ от Си Ен Ен  Лари Кинг.

Лиза-Мари Пресли, която бе омъжена за Джаксън в средата на 90-те, също излезе със специално изявление:

"Толкова съм натъжена и объркана! Страдам за неговите деца, които бяха всичко за него, и за семейството му. Това е такава огромна загуба на толкова много нива, че думите не са достатъчни.".

Актрисата Брук Шийлдс, с която той е излизал в младежките си години, казва: "Сърцето ми е изпълнено с тъга по повод ужасната загуба на истинския ми приятел Майкъл. Той беше изключителен приятел, артист и личност с принос към света.

Присъединявам се към семейството му и неговите фенове в почитането на неговия изключителен живот и скърбя за преждевременната му загуба."

Ветеранката Елизабет Тейлър, която бе сред най-близките му приятели, също е съкрушена от кончината на певеца.

77-годишната холивудска звезда е "прекалено покрусена", за да публикува комюнике, но когато се възстанови от трагичната вест, ще направи изявление, обеща нейният агент.

Носителката на две награди "Оскар" се намираше край попидола в едни от най-тежките моменти на неговия живот и самоотвержено го защитаваше срещу обвиненията в педофилия, припомнят световните агенции.

Една от първите звезди на шоубизнеса, които реагираха на трагичната вест, бе Мадона:

"Не мога да спра да плача. Винаги съм се възхищавала от Майкъл Джаксън. Светът загуби един от великите си музиканти, но неговата музика ще живее вечно. Със сърцето си съм до трите му деца и останалите членове на семейството му. Бог да ги благослови", заявява тя пред Асошиейтед прес.

Легендата на италианското кино София Лорен също му отдаде почит. Никога вече няма да има друг Майкъл Джаксън, аз съм съкрушена, се казва в нейното изявление.

"Светът загуби икона, той даде на света истинско съкровище със своите песни. Надявам се, че той ще намери покоя, който заслужава след толкова много страдание", допълва тя.

74-годишната актриса беше приятелка на певеца и живееше в съседство с него в Лос Анджелис.

Наши изпълнители също коментираха кончината му като "голяма загуба за попмузиката".

Беше велик музикант и велик човек, казва пред агенция БГНЕС фронтменът на "Щурците" Кирил Маричков.

По думите му Майкъл Джаксън има някои чудесни, незабравими песни, заради които трябва да бъде уважаван и от рокаджия като него.

Не мога да не спомена парчета като We Are The World, Bad, Billy Jean, които са истински хитове и въобще постижения в тази музикa, казва още Маричков.

Присъединявам се към семейството му и неговите фенове в почитането на неговия изключителен живот и скърбя за преждевременната му загуба, заяви българският музикант.

Майкъл Джаксън беше истинска звезда, коментира и певицата Богдана Карадочева.

Той е една легенда, една епоха, както в начина на правене на музика, така и като сценично поведение, добави Карадочева.

"Цял живот е бил талантлив, гениален, прекрасен. Харесвам всичко, което е направил", казва още Богдана Карадочева.

Много е тъжно, че си отиде толкова млад, заявява тя и добавя, че никога не е била на негов концерт, но може би е щяла да отиде на някоя от изявите му в Лондон - което за съжаление сега няма да се осъществи.

Нийл Портноу, президент и главен изпълнителен директор на американската звукозаписна академия, която раздава наградите "Грами", казва:

"Рядко светът е получавал подарък с артистичния размах, талант и визия като Майкъл Джаксън. Той беше истинска музикална икона, чийто разпознаваем глас, иновативни танцови стъпки, смайваща музикална многостранност и абсолютна звездна сила го преведоха от детството до широките акламации на света.

13-кратен носител на "Грами", кариерата на Майкъл надхвърля музикалните и културни жанрове и неговият принос завинаги ще го пази в нашите сърца и спомени."

Неговият артистизъм и магнетизъм промениха света на музиката завинаги, заявява и президентът на звукозаписната компания "Сони" сър Хауърд Стрингър в комюнике.

Дълбоко сме повлияни от неговата оригиналност, творчеството му и удивителната му хореография, допълва той.

Певицата Селин Дион нарича Майкъл "геният, който никога няма да умре".

"И аз, и синът ми израснахме с неговите песни. Той живееше под постоянно напрежение още от 5-годишната си възраст. Поради огромния натиск и самотата вероятно му е липсвал нужният баланс", коментира канадската певица в специалното издание на шоуто на Лари Кинг по Си Ен Ен.

Британският външен министър Дейвид Милибанд и топколоездачът Ланс Армстронг споделиха мисли за смъртта му чрез микроблоговете си в Twitter.

"Никой не се е издигал толкова високо и падал толкова ниско. Почивай в мир, Майкъл", гласи постът на Милибанд.

"Ужасни новини за Майкъл Джаксън и Фара Фосет. Моите съболезнования на приятелите, семействата и феновете им", заяви Армстронг.

Губернаторът на щата Калифорния Арнолд Шварценегер публикува изявление, в което жали за загубата на "една от най-влиятелните и знакови фигури в музикалната индустрия".

Има "сериозни въпроси" около личния живот на Джаксън, добавя бившата кинозвезда, но подчертава, че той и жена му Мария "се присъединяват към всички калифорнийци, като изразява шок и тъга от неговата смърт".

Майкъл бе от хората, които не се спираха, щом постигнат съвършенството, а продължаваха нататък, заявява кралицата на дискомузиката от 80-те Дона Съмър.

"Имах милион различни реакции. Мисля за него като младо момче. Майкъл беше винаги прекрасен, но не толкова уверен," заяви Шер.

Преди време тя беше заявила за Джаксън, че го е "гледала как расте", но инцидентът с детето му е непростим и "ако зависи от нея", той "нямаше да има тези деца".
Японското правителство също изрази официално скръбта си от кончината на Майкъл Джаксън, изключително популярен в Япония.

Много съм тъжен, следя творчеството му още от неговия дебют, заяви на пресконференция министърът на вътрешните работи и комуникациите Цутому Сато.

Неговият колега, министърът на отбраната Ясукадзу Хамада, също изрази почитта си към певеца - "емблема на цяло поколение".

"Какво влияние имаше само!", възкликна говорителят на японското правителство Такео Кавамура.

Почитателите на Майкъл Джексън в Китай изразиха скръбта си в интернет, където информацията за внезапната смърт на звездата зае водещо място в емисиите на големите портали.

Няколко часа след съобщението за смъртта на Джексън в портала Sina.com вече имаше 8000 коментари, като посетителите обсъждаха главно заслугите на звездата и противоречивия му личен живот.

Обичах него и неговата музика, когато бях в колежа, споделя бизнесдамата Ван Фан.

Китайците откриха музиката на Джаксън след отварянето на страната в началото на 80-те години.

Албумът му "Трилър" беше излязъл току-що и им отвори вратите към западната поп музика, допълва тя.

Той имаше странен живот, но музиката му е с мен от младостта ми, добавя Ван.

« Last Edit: 26.06.2009, 22:01:26 by Тролей 2011 »

Offline abs111

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
Re: Почина Майкъл Джексън
« Reply #1 on: 26.06.2009, 21:49:49 »
ПОКЛОН!!!

Offline tiristor

• Нямам спирка
  • За пускане на БГ-1300 по линии 4 и 11!
    • View Profile
    • Email
« Reply #2 on: 26.06.2009, 22:04:30 »
Лека му пръст!

Offline mitakis

• над нещата
  • Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #3 on: 26.06.2009, 22:18:59 »
R.I.P, Джако. Поклон пред краля на попа. Никога няма да бъде забравен.
Сутринта в 6113 настана смут като се чу тъжната новина по радиото.
Трудно е да направиш нещо както трябва, вместо как да е.

Offline martin4o

• View Profile
    • Email
« Reply #4 on: 26.06.2009, 22:21:53 »
Всичко стана толкова неочаквано. Поклон пред Майкъл Джексън. Той завинаги ще остане Кралят на попа.

Offline AROS

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #5 on: 26.06.2009, 22:46:24 »
Ще го помним вечно. Ще бъде емблема дори след хилядолетия ако има човешка цивилизация на земята. Цялото ми детство, тинейджърство, младост и студентство минаха с нетовите песни и изпълнения. Мир на праха му и вечна му памет!

Offline sopolivko

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #6 on: 26.06.2009, 23:36:49 »
Един велик глас ни напусна....Много звезди искаха да приличат на него...какъвто и да беше...отиде си едно от най-знаменитите имена в поп музиката

Offline blagun

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #7 on: 26.06.2009, 23:49:36 »
Лека му пръст! Въпреки объркания му живот талантът и творчеството остават!

Offline Sixkiller

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #8 on: 29.06.2009, 13:59:26 »
Бог да го прости ! Но не драматизирайте излишно, голяма работа, утре друг ще дойде...и не е починал от инфаркт както казват, а просто си е взел свръхдоза, така казаха по БТВ.
« Last Edit: 29.06.2009, 14:01:19 by Sixkiller »
В България си е най-хубаво и супер и всичко ни е страхотно. Единственото по-хубаво е България едно време, ама и сега си е най! ;)

Парно в салона само с печат в пътния лист.

Offline blagun

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #9 on: 29.06.2009, 16:22:51 »
Бог да го прости ! Но не драматизирайте излишно, голяма работа, утре друг ще дойде...и не е починал от инфаркт както казват, а просто си е взел свръхдоза, така казаха по БТВ.
Да се използва хипохондрията на пациент като касичка за доходи от пластични операции, барични камери, скъпи лекарства и т.н. най-малко е в противоречие с лекарската етика, формулирана в Хипократовата клетва. Майкъл беше един объркан човек, на когото славата не донесе и секунда щастие...

Offline AROS

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #10 on: 29.06.2009, 16:28:21 »
След проведената аутопсия на тялото на Джако взе да се обсъжда по наяве и версията за умишлено убийство. Кардиологът дори си е наел адвокати.

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • http://www.facebook.com/gradski.transport.vt
    • Email
« Reply #11 on: 29.06.2009, 17:09:35 »
След проведената аутопсия на тялото на Джако взе да се обсъжда по наяве и версията за умишлено убийство. Кардиологът дори си е наел адвокати.
Умишлено  :O  :( Накаде отива светът... :blink:
Поколон  :(

Offline Тролей 2011

• Маниак
    • View Profile
« Reply #12 on: 30.06.2009, 00:07:26 »

За съжаление версиите около смъртта на Майкъл са много...
Появи се слух, че е болен от лупус (автоимунно заболяване, от него човек умира вследвие на сърдечни проблеми около 40-50 годишна възраст...)
Че му е даден демерол, час преди инцидента, че личния му лекар 11 дни преди трагедията е прекратил временно дейността си...
Най-ужасния слух е, че може умишлено да е убит...

Жалко, е че Майкъл трябваше да си отиде по този начин...

ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ...
« Last Edit: 30.06.2009, 00:13:39 by Тролей 2011 »

Offline AROS

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #13 on: 01.07.2009, 14:45:46 »
Много велики певци легенди си отидоха на тази възраст. Елвис си отиде на 43 г, Фреди Меркюри на 46, Джон Ленън на 40 г, Майкъл Джексън на 50.

Offline Muslon

• Маниак
    • View Profile
« Reply #14 on: 01.07.2009, 15:48:32 »
Можем да добавим също така Мерилин Монро (36), Джеймс Дийн (24) към звездите отишли си рано, и превърнали се в легенди. Мисля, че това ще се случи и с Майкъл Джексън. Колкото и да е оспорван личният му живот, неговия принос към музиката (а и културата на 80-те и 90-те) не може да се отрече. Уви, обаче надали скоро "друг ще дойде"...

Offline AROS

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #15 on: 06.07.2009, 22:17:26 »
                          I
                          I
                   ------I------
                          I
                          I
                          I
                          I

Michael Forever!

Утре ще бъде погребението. Жалко че съм на работа инак бих го гледал. Който иска може да го дръпне във v box , youtube или тук да го гледаме.
« Last Edit: 07.07.2009, 12:55:55 by AROS »

Offline buzpedsed

• Напредващ
    • View Profile
« Reply #16 on: 07.07.2009, 20:42:10 »
В момента се предава по ПРО БГ (бившата ТВ2) и по CNN и Euronews.

Offline Тролей 2011

• Маниак
    • View Profile
« Reply #17 on: 26.07.2009, 01:11:26 »
Днес е имало пускане на балони в негова памет.Вече 1 месец го няма.В момента се води и дело за убийството му.Заподозрян е личния му лекар Конрад Мъри.Същия е правил уж опити да го съживи, като е накарал 12-годишния му син да гледа всичко това.Инфото е от днешния телеграф...   :(

Offline Tony

• Moderator
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Форум за градски Транспорт Варна

RIP 8155 (1992-2019), 8157 (1990-2019)