Author Topic: Мнения за официалния форум на СКГТ  (Read 87747 times)

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
30С 150С
В DOC файла знакът за градус е бил Superscript О : O, което при Copy Pastе във форума се е загубило. 

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
30С 150С
В DOC файла знакът за градус е бил Superscript О : O, което при Copy Pastе във форума се е загубило. 

То е ясно защо е станало, но е хубаво да се чете какво се копи/пастира...

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Препоръчвам ви да влезете в официалния сайт ето тук:
http://www.skgt-bg.com/complaints/State.aspx
и да видите колко хубава е жалба с номер 2450.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Online difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Е, значи форумът ни още държи ниво, чак до такива изцепки още не сме стигнали!  :balloon:

Offline CKD

• --=БМ-РК=--
  • Нямам спирка
    • View Profile
И най ме кефи удебеленото
Статусът е: Преместена в архив
Жалба: еи ше ви еба в контрола каде имате прибиха сестрами и мене даже ме заплшват че ше стане по зле ако подам жалба утре ше им маиката еба
Най-ценният ресурс на капитализма са тъпанарите

Offline Chato

• Приятел на ГТ
    • View Profile
Отдавна не е писано в тази тема, но предполагам е по-добре да пиша тук, от колкото да отварям нова тема, затова ви моля да ме извините.
Така, мнението ми за официалния форум на СКГТ (вече под противното съкращение ЦГМ) изобщо не ми харесва. Гледам има оплаквания със задна дата още от 2006-2008 година. Но истината е, че тогава беше много по-добре от сега. Единствените подобрения са дизайнът (и пак е въпрос на вкус) и това, че сега не се чака да ти одобрят мнението. Качеството на участниците драстично е спаднал. Не защитавам ЦГМ, обаче форумът им е наспамен с разни теми, пълни направо с нереални оплаквания. Като си смениха името и преместиха форумът на нов адрес, повечето "стари" форумци не продължиха да пишат. Вече дори не се сещам да го отварям и да го чета.

Offline dimi

• Наистина съм луд
  • сбогом 2622
    • View Profile
Най-лошото е, че този форум се е превърнал в говорилня, от която няма никакъв ефект.  Аз не съм чул или видял някъде ЦГМ да се вслуша в мнението на форумците. Много често хората се оплакват от шофьорите във форума, защото във виртуалното деловодство никой не им е отговорил. Изобщо, форумът на ЦГМ служи за замазване на очи ( вижте сега колко сме демократични) . А когато нарекох Дорбанов и инж. Костов крадци веднага ми изтриха мнението  :D .
R.I.P  Ikarus 280

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
А когато нарекох Дорбанов и инж. Костов крадци веднага ми изтриха мнението  :D .
Ти се радвай, че не си подсъдим ;)

Offline dimi

• Наистина съм луд
  • сбогом 2622
    • View Profile
За какво да ме осъдят? И малките деца разбраха за далаверите с резервните части и фиктивните ремонти. Е, все пак може някой призовкар да почука на вратата в следващите дни   :akuma:   .
« Last Edit: 12.03.2011, 19:22:58 by dimi »
R.I.P  Ikarus 280

Offline я л т а

• Нямам спирка
  • МНОГОЗНАЙСТВОТО НЕ УЧИ НА УМ. Хераклит
    • View Profile
Е като, ако ги осъдят тогава са такива, а до тогава са разследвани, но те и много други са бъркали в кацата с меда, и делото,-ако има такова ще стане 50 000 страници, значи след 3 год. ще тръгне !
P.S.- А иначе официалният сайт- цензуриран !
един виц, най късият :- Комунизмът си отива . В колона един по един !
Спрете си просташките мнения !

Offline Gordon

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Най-лошото е, че този форум се е превърнал в говорилня, от която няма никакъв ефект.  Аз не съм чул или видял някъде ЦГМ да се вслуша в мнението на форумците.
В интерес на истината, когато се правят съществени маршрутни промени, в ЦГМ отчитат коментарите в техния форум.

Offline radkov3

• Маниак
    • View Profile
Най-лошото е, че този форум се е превърнал в говорилня, от която няма никакъв ефект.  Аз не съм чул или видял някъде ЦГМ да се вслуша в мнението на форумците.
В интерес на истината, когато се правят съществени маршрутни промени, в ЦГМ отчитат коментарите в техния форум.
Доказателство за това е пускането на ТМ4.

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Според мен, не само от форума, ами от всякакви електронни комуникации с тях няма никакъв смисъл. Даже от телефона. Звънях на телефона им,който е с автоматично меню,, исках да се информирам относно паркиране по местоживеене - пренасочваха 4-5мин. и най-накрая не дочаках да се свържа, защото не ми се дават пари за телефон ей така. После, като се оплаках, че явно не работи автоматичното пренасочване, ми дадоха номер, на който звънях, но никой така и не вдигна. После им писах мейл, но, разбира се, отговор нямам и до днес. Егати скапаното дружество!
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline dimi

• Наистина съм луд
  • сбогом 2622
    • View Profile
 А аз им пращам жалби и чакам с месеци :( .  Искат да се откажа ,но няма да стане.
R.I.P  Ikarus 280

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
А аз им пращам жалби и чакам с месеци :( .  Искат да се откажа ,но няма да стане.

Жалбите все пак изискват някаква реакция от тяхна страна. А аз искам САМО отговор, САМО информация, толкова ли е много? Забравих да спомена, че първият път като не ме пренасочиха, избрах "други въпроси" и като се свързах, лелката насреща ми каза, че не можело да ми помогне (без да е чула въпроса ми), трябвало да се обадя на еди-кой си номер (номерът, на който никой не вдигна) и т.н...
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.