Прибирах се от даскало като го видях и бях в 202 и нямаше как да го снимам.Преди малко хора които работят в тролеите ми казаха,че 215 днес се е развалил на спирката на Пашов,кога го пуснаха кога се развали
Нацелих го днес на 15,30 беше десетка
Ремонта му е по-сполучлив от този на 202 и са се постарали повече със стълбите на вратите както и са сменили всички плоскости и тези на тавана.Също са сменили всички седалки и са сложили такива като в реновираните трамваи в Трамкар в София (снимката е от нашия форум на Tatra) :
Но дотук с положителните впечатления.
Седалките които са сложили са по-красиви и удобни обаче са ги нафляскали с гайки направо върху рамката на старите седалки като се е получило нещо като манджа с грозде. Също така са се оляли с премахването на седалки - липсват общо 5 които са двойната на обратно при първата врата,втората от редицата срещу вратите и единичната до първата врата. Защо им се е присвидяло не знам... Лампите са по-грозни от тези в 202 и могат ръчно да се палят и гасят.
За да не звуча прекалено негативно - можеше и по-добре но все пак след сегашния ремонт 215 е много по-чист уютен и приветлив, приятно е да се пътува в освежена атмосфера