Кампания: Подкрепете запазването на транспортната история на България
Quote from: zlatin on 18.09.2009, 23:14:03Ти говориш наизуст, а не аз. Щом го казвам, значи е така. Някои от курсовете не се изпълняват, а други, макар и да се изпълняват, не спират по спирките, макар и да има пътници.Курсовете се изпълняват!!!!За пропускане на спирки, вече не мога да коментирам, но и аз се презастраховам да се покажа на водача. Обикновенно в района на спирките намаляват. Лично аз не съм ставал свидетел пътници да остават на спирките!И наистина питам откъде знаеш за пропуснати спирки, или тук пак изказваш предположение като с метрото, а ние сме виновните и трябва от десет кладенеца вода да носим да опровергаем истината ти!?
Ти говориш наизуст, а не аз. Щом го казвам, значи е така. Някои от курсовете не се изпълняват, а други, макар и да се изпълняват, не спират по спирките, макар и да има пътници.
В колко часа е било и колко са чакали!?
Възможно е това да е била персонална.
Tова не е неизпълнен курс, за каквито говореше ти в началото. С категоричност мога да твърдя, че няма спестено преминаване по маршрута."605" е число, изписано с цифри!
...и стоя така, че да не ме подмине.
Quote from: Gordon on 24.09.2009, 15:01:06...и стоя така, че да не ме подмине. На средата на шосето? Аз съм пътувал няколко пъти при доста разсеяни водачи. За щастие на повечето спирки нямаше пътници. На други пък спираха в послединя момент.
Има разписание на СУ.
Спират нощния транспорт17.9.2009 г.в. Дневен Труд Вангелина МИХАЙЛОВАНощният транспорт в столицата да бъде спрян от средата на септември, тъй като работел на загуба. Средно на вечер в автобусите се возели стотина души. Това обсъди вчера ресорната комисия към градския парламент. Нощният превоз бе въведен експериментално от 1 май т. г. до края на октомври. Трите маршрута са между кварталите: „Дружба" и „Обеля", „Овча купел" и „Левски Г" и от „Младост" до „Люлин". По данни на Центъра за градска мобилност най-много пътници е имало през август -11 3318 души, а от началото в столицата на септември - 608. Загубата на нощ била 1118 лв. Съветниците решиха да изчакат да изтече срока на експеримента и ако резултатите са същите, да спрат нощните линии.
Ползата е повече от голяма. ...