То се очакваше да стане така, все пьк София не е от вчера на това място. Мисля, че засега тези находки не са проблем за строителството, все пак къртицата още не е тръгнала, пък и дори да се забавят с много, къртицата може да мине оттам и да продължи към НДК-то, а после да се построи и самата станция. И без това станцията е замислена със два перона... Не знам дали си спомняте как преди време като правиха трамвайното кръстовище до халите отдолу разкриха и части от стената на града. Може би няма да е зле в някой от по-късните етапи на строителство на метрото в центъра експозиционните подлези да продължат и в тази посока и примерно да има изход към метрото от самите хали от най-долния етаж. Халите попринцип много ми харесват като един покрит площад в центъра, който ще увеличи оорота си ако има и такава връзка. Като цяло по този начин ще стане един огромен подлез от президентството до халите, който както и висока транспортна стойност ще има и културна такава. Представете си някой ден паркирате колата в подземния гараж пред ЦУМ, отивате да видите археологическия музей(към който също може да се направи някакъв изход), след това си пазарувате дрешки в ЦУМ-а и зеленчуци в халите, и всичке това без да пресичате улици в приятната обстановка на старините на София... малко се поувлякох